Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
real 3d γυριζονται πλανα απο μικρου μπατζετ ταινιες και το υπολοιπο ψευτο3d

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κατι σαν οφθαλμαπατη φαντασου.Δυο εικονες διαφορετικα καρε και αναλαμβανει ο εγκεφαλος

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μπορείς να μου πεις πως ακριβώς γίνεται αυτό?

Εντελώς απλουστευμένα , πιστεύω πως θα κρατάνε τους ηθοποιούς σε "πρώτο πλάνο" και εφόσον έχει νόημα στην σκηνή θα τεντώνουν το μπακραουντ ακόμα πιο πίσω .
Χειροκίνητα θα επεμβαίνουν σε αβανταδόρικες σκηνές και θα τραβάνε μπροστά αυτά που πρέπει στο πλάνο για το βάθος , υποθέτω πως θα προσθέσουν και αντικείμενα μπροστά από το κάδρο για το pop out (εφόσον δεν υπάρχει τέτοιο αρχικό υλικό και αν θέλουν να αλλοιώσουν την ταινία υπερβολικά).
Οι δυο εικόνες θα είναι σχεδόν πανομοιότυπες και νομίζω πως θα χρησιμεύσουν απλά για να δώσουν πιο πολύ έμφαση στους ηθοποιούς κατ'εμέ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε παιδιά μόνο εμένα με ζαλίζει το 3d? :helpplea:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πολλές ταινίες γυρίζονται με τον συμβατικό τρόπο και στη συνέχεια δέχονται επεξεργασία ώστε να "γίνουν" 3D και να πωληθούν με επιπλέον κέρδος , πχ. Clash of the titans, Piranha κτλ.
Αμφιβάλλω αν όλες οι ταινίες που κυκλοφορούν και διαφημίζονται σαν τρισδιάστατες - πολλές μάλιστα μέσου ή χαμηλού κόστους - είχαν την δυνατότητα (ή το ταλέντο) για μια τέτοια τεχνική.
Αυτό δεν ισχύει με το ανιμεισον γιατί απλούστατα μπορείς να τοποθετήσεις την "κάμερα" όπου θέλεις , ανα πάσα στιγμή .
To Πιράνχα αν θυμάμαι καλά γυρίστηκε εξ αρχής σε 3D.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
είδα την ταινία "The ghost writer" του Ρομάν Πολάνσκι, βασισμένη στο βιβλίο "The Ghost". Εξοχη ταινία μυστηρίου με έντονες πολιτικές αιχμές, που θυμίζει ταινίες όπως το "Τρείς μέρες του Κόνδορα" κ.α. Οπως πάντα ο Πολάνσκι ξεδιπλώνει το ταλέντο του (είναι ιδιοφυΐα αν και Εβραίος) και κρατάει τον θεατή σε αγωνία μέχρι το τέλος. Το προτείνω σε όλους όσους αρέσκονται σε πολιτικά θρίλερ. 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
είδα την ταινία "The ghost writer" του Ρομάν Πολάνσκι, βασισμένη στο βιβλίο "The Ghost". Εξοχη ταινία μυστηρίου με έντονες πολιτικές αιχμές, που θυμίζει ταινίες όπως το "Τρείς μέρες του Κόνδορα" κ.α.

Ταινιάρα το "The ghost writer" , την οποιαδήποτε ομοιότητα με το "Τρεις μέρες του Κόνδορα" δεν βλέπω ..

Ire

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Κλασσικη και αγαπημενη

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Είδα την καταπληκτική ταινία "The man from earth".

Έθιξε δικά μου, ψυχολογικά θέματα και ίσως γιαυτό μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν ταινίες χωρίς δράση με μπλα μπλα.

Ειδικά η τελευταία σκηνή που ήταν πολύ δυνατή ψυχολογικά μου γάμησε! Επειδή μάλιστα η υπόθεση δεν έχει κάποιο μυστήριο αλλά από το πρώτο τέταρτο εξηγεί τι γίνεται, το γράφω κιόλας:

Είναι ένας τύπος που δε πεθαίνει και ζει κάπου 14000 χρόνια και μιλάνε με κάτι συναδέλφους του.

Enjoy.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
5594b5d930.jpg

Δυο φίλοι πρώην στρατιώτες - νυν εκτελεστές αναλαμβάνουν ένα συμβόλαιο θανάτου , μια λίστα με τρία άτομα τα οποία πρέπει να πεθάνουν . Από εδώ ξεκινά ένα ταξίδι από πόλη σε πόλη για να βρουν τους στόχους τους , ενα ταξίδι που στο φινάλε του μπορεί να χάσουν περισσότερα από όσα νομίζουν οτι θα κερδίσουν.
Ωμή ταινία, τραχιά , γεμάτη βία και γνήσιο τρόμο - από τις πιο δυνατές που έχω δει τελευταία.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
J. EDGAR

Σκηνοθεσία: ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ
Σενάριο: ΝΤΑΣΤΙΝ ΛΑΝΣ ΜΠΛΑΚ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ , ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ , ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ , ΤΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ , ΑΡΜΙ ΧΑΜΕΡ , ΝΤΕΙΜΟΝ ΧΕΡΙΜΑΝ , ΚΕΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ

Περίληψη

Ως ο εκπρόσωπος της επιβολής του νόμου στην Αμερική για περίπου 50 χρόνια, ο Τζέι Έντγκαρ Χούβερ ενέπνεε τον φόβο και τον θαυμασμό, ενώ τις πράξεις του άλλοι τις καταδίκασαν και άλλοι τις εκθείασαν. Πίσω όμως, από τις κλειστές πόρτες, υπήρχαν μυστικά που αν διέρρεαν θα κατέστρεφαν την εικόνα, την καριέρα και τη ζωή του. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ("Inception", "Blood Diamond") πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο της ταινίας "J. Edgar", ενός δράματος που διερευνά την δημόσια και προσωπική ζωή μιας εκ των πιο ισχυρών, αντιφατικών και αινιγματικών προσωπικοτήτων του 20ού αιώνα.

Γνωμη μου ...

Πολυ καλη ταινια με πολλες αναφορες στο κλιμα της εποχης καθως και σε γεγονοτα
Δειχνει και τα σταδια δημιουργιας του FBI......
Πολλα φλας μπακ στο παρελθον και το παρον της εποχης και του αναφερομενου ηρωα
Υπεροχες ερμηνειες ειδικα απο τον Ντι Καπριο που ξεδιπλωνει το ταλεντο του απλοχερα....

Προτεινεται ανεπιφυλακτα .....

Συνημμένα

• Poster_sm.jpg
    Poster_sm.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 33

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειδα επισης και τους ΝΕΡΝΤ 1-2
Καθως και το ΠΟΡΚΥΣ 3

Ταινιες δεκαετιας 80-90 με πολυ γελιο......

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Είδα προχθές το Warrior.

Πάρα πολύ καλή ταινία. Δείτε την.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
αν κ δεν ειμαι φαν του αλμοδόβαρ,αυτην την φορα εφτιαξε ενα γαματο ταινιακι...το ειδα σημερα κ το συστηνω ανεπιφυλακτα... :s&m_2: :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom