Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Χθες είδα το "απόλυτη εφυία" ή limitless με Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπράντλε'ι' Κούπερ. Αρκετά πρωτότυπη ταινιούλα. Την είδα με ευχαρίστηση.
Χθες είδα το "απόλυτη εφυία" ή limitless με Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπράντλε'ι' Κούπερ. Αρκετά πρωτότυπη ταινιούλα. Την είδα με ευχαρίστηση.
Πολυ μεγαλη πατάτα
Το έχει δει κανείς; Λέω να το δω απόψε. Αξίζει καθόλου ή
The Skin I Live In
Του Pedro Almodóvar με Antonio Banderas, Marisa Paredes, Elena Anaya
Ένας λαμπρός πλαστικός χειρουργός ,που βασανίζεται από το θάνατο της γυναίκας και της κόρης του , προσπαθεί να τελειοποιήσει το συνθετικό δέρμα το οποίο θα βοηθήσει θύματα πυρκαγιών,ατυχημάτων κτλ..Στην πραγματικότητα όμως ένα άλλο προτζεκτ είναι η εμμονή του.
Πολύ καλό θρίλερ, εξαιρετικά σκηνοθετημένο με έναν Banderas να πείθει απόλυτα στο ρόλο του τρελού ιατρού που πιστεύει πώς έχει την εξουσία να παίξει με το σώμα και το μυαλό των ανθρώπων προκειμένου να ανακουφίσει τη θλίψη του.Η Anaya , το έγκλειστο πειραματόζωο που έχει τα πάντα εκτός από ελευθερία ..Και καθώς ο σκηνοθέτης μας γυρνά στο τί προηγήθηκε όλα μπαίνουν σε μια σειρά, αποκτούν νόημα μέχρι το λυτρωτικό για όλους (?) φινάλε..
Σίγουρα αξίζει της προσοχής σας!
Justin Timberlake ρε τυπε. Πεταμενα λεπτα...
Το έχει δει κανείς; Λέω να το δω απόψε. Αξίζει καθόλου ή
Πολύ καλό ήταν σφερδ ;) - από εδώ το κατέβασαJustin Timberlake ρε τυπε. Πεταμενα λεπτα...
παιδες γενικα απο που κατεβαζετε?
φιλε επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετος με αυτα.
για υποτιτλους ταινιων πολυ καλο ειναι το .φιλε επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετος με αυτα.
το παιρατ και το τζανκι τα εχω για να κατεβαζω μουσικες κλπ.
κατεβαζω απο το greekddl που εχει ετοιμους υποτιτλους.
απο αυτα που λες μετα πως βρισκουμε υποτιτλους?
Ότι πρέπει για σήμερα είναι αυτό. Όχι τίποτ' άλλο δηλ, αλλά το θρίλερ του Κάρπεντερ ήταν πραγματικά μοναδικό.Είδα το The Thing(2011).
Αρκετά καλό μπορώ να πω.
Τυπε, πες με εμπαθη, αλλα αρνουμαι να δω Timberlake.Πολύ καλό ήταν σφερδ ;) - από εδώ το κατέβασα
άριστη εικόνα & ήχος.