Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
στην συγκεκριμενη φωτο που ποσταρα ειναι σαν ψευτικη.....!
ε πως ποια ειναι παρθενα.....? παρτην απο τα 13-14 μεγαλωσε την κιολας να δεις που θα ναι παρθενα!!
ολες οι απαντησεις σας ειναι στα ακρα ......

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν με ενδιαφερει αν ειναι η δεν ειναι παρθενα....
Μου αρεσει το ολο πακετο που βγαζει

Αλλωστε ποια ειναι παρθενα σημερα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να λεμε την αληθεια.... δεν με ενδιαφερει τι ειναι και τι δεν ειναι η καθεμια... μου αρκει να νιωθει 5 βασικα πραγματα

αστο μην μιλας καν εχεις χασει το τοπι!
εγω στελνω φωτος απο μια γκομεναρα με φυσικα καλλη και εξωτικα χαρακτηριστικα και εσυ μου μιλας για το γυφτακι που ειναι σαν ελλεινιδα! τιγκα στο πλαστικο και στα 35 σαν τραβελος!  :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αστο μην μιλας καν εχεις χασει το τοπι!
εγω στελνω φωτος απο μια γκομεναρα με φυσικα καλλη και εξωτικα χαρακτηριστικα και εσυ μου μιλας για το γυφτακι που ειναι σαν ελλεινιδα! τιγκα στο πλαστικο και στα 35 σαν τραβελος!  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας !!!!!!!!

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας !!!!!!!!

mariana-camila-davalos-besame-shoot-13-480x659.jpg

δες photoshop στην πλατη!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1

δες την φωτο και το βιντεο τα χερια της και η μεση της στην φωτο ειναι τα μισα απο οτι στο βιντεο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
mariana-camila-davalos-besame-shoot-13-480x659.jpg

δες photoshop στην πλατη!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φιλε .... πολυ το ψυρριζεις νομιζω !!!!!

Ολα ειναι θεμα της στιγμης.... πως θα σου κανει κλικ....
Μια κινηση μια κουβεντα ενα βλεμα μια πραξη ....
Καθε τι απο ολα αυτα μπορει να σε κερδισουν και να την θες σαν τρελος, η να σε κανουν να μην θες να τηην δεις

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε .... πολυ το ψυρριζεις νομιζω !!!!!

Ολα ειναι θεμα της στιγμης.... πως θα σου κανει κλικ....
Μια κινηση μια κουβεντα ενα βλεμα μια πραξη ....
Καθε τι απο ολα αυτα μπορει να σε κερδισουν και να την θες σαν τρελος, η να σε κανουν να μην θες να τηην δεις

ωπα στο τελος θα πεις οτι τις γαμησες και τις δυο και κατεληξες οτι η καλιακουδα ειναι ωραιοτερη απο την γκομενα της χρονιας την emma!  :think:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Ξεφύγατε...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
                    Rise of the planet of the apes

Ωραια ταινια και αρκετα συναισθηματικη μπορω να πω. Ωραια πλοκη, ωραια σκηνοθεσια επισης.
Μου την σπαει ομως που δεν εχουν καποια συνοχη οι ταινιες. οκ ολες οι ταινιες ειχαν το ιδιο θεμα αλλα αποτελουν ξεχωριστα κομματια.
Ελπιζω αμα γινει rise of the planet of apes 2 [ η τελος παντως συνεχεια της σειρας] να εχει καποια αμεση σχεση με το 1.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Fright Night

Αρκετά καλή.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.948
Πόντοι
11.585
Πολυ καλο το βρηκα, βασιζετε σε αληθηνα γεγονοτα, ολα για το χρημα γινονται...

Επισης καλο, θα μπορουσε να ειναι λιγο καλητερο, δεν εχει την δραση που περημενεις,

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Catch .44

Του  Aaron Harvey  με  τους  Forest Whitaker , Bruce Willis,  Malin Akerman , Nikki Reed
Η  Tes  μαζί  με  2  φίλες της  αναλαμβάνει  μια  φαινομενικά  εύκολη  δουλειά..να  μπει  στη  μέση  μιας  συναλλαγής ναρκωτικών-χρημάτων  για  λογαριασμό  του  αφεντικού της..Όταν όμως  φτάνουν  στο  ερημικό  εστιατόριο  μια  αλυσίδα  γεγονότων  φέρνει  τα  πάνω  κάτω..
Περιπέτεια  σε  στυλ  Ταραντίνο, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι το ιδιαίτερο.Μη γραμμική εξέλιξη, ορισμένοι καλοί χαρακτήρες ,σε  ορισμένα σημεία  οι  διάλογοι ήταν κουραστικοί (χωρίς να προσφέρουν κάτι), αναμενόμενο φινάλε..

Συνημμένα

• MV5BMjE1OTM2NjgzNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzc0MTc5Ng@@__V1__SY317_CR5,0,214,317_.jpg
    MV5BMjE1OTM2NjgzNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzc0MTc5Ng@@__V1__SY317_CR5,0,214,317_.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 17

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Υπόθεση:

Όταν ένας βασιλιάς οδηγούμενος από τη δίψα του για εξουσία επιτεθεί με τον πολεμικό του πέλεκυ στην αρχαία Ελλάδα, απειλώντας να εξαφανίσει την ανθρωπότητα, ένας γενναίος νέος χωρικός θα ορθώσει απέναντι του, το ανάστημά του. Ο βάναυσος βασιλιάς Υπερίων και ο δολοφονικός στρατός του προελαύνουν στην αρχαία Ελλάδα, καταστρέφοντας ανηλεώς τα πάντα στο πέρασμά τους. Το ένα χωριό μετά το άλλο παραδίνεται στις λεγεώνες του Υπερίωνα, ο οποίος με κάθε νίκη πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον βασικό του στόχο: να «ξυπνήσει» την τρομερή δύναμη των κοιμώμενων Τιτάνων και να εξαφανίσει τους Θεούς του Ολύμπου και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Φαινομενικά, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του αιμοδιψή βασιλιά προς την απόλυτη κυριαρχία επί του κόσμου. Κι όμως, ένας νεαρός λιθοξόος ονόματι Θησέας, θα χάσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια μιας εφόδου και θα ορκιστεί να πάρει εκδίκηση. Όταν θα συναντηθεί με την σίβυλλα Φαίδρα, η μάντης θα πειστεί από τα οράματα της, ότι αυτός ο νεαρός άνδρας είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει την καταστροφή. Με τη βοήθειά της, ο Θησέας θα καταφέρει να συγκεντρώσει μια μικρή ομάδα ακόλουθων και θα αποδεχθεί το πεπρωμένο του σε μια τελευταία απέλπιδα μάχη από την οποία θα εξαρτηθεί το μέλλον της ανθρωπότητας

Η ταινία στρέφει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του κόσμου στην ελληνική μυθολογία. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Θησέας που θα ηγηθεί της μάχης ενάντια στους φυλακισμένους Τιτάνες, έχοντας τη βοήθεια των Θεών του Ολύμπου. Η ταινία γυρίστηκε σε παρόμοιο αισθητικά στυλ, με αυτό των «300» του Ζακ Σνάιντερ, ενώ σκηνοθέτης ανέλαβε ο Ταρσέμ Σινγκ, σκηνοθέτης της ταινίας «Το Κελί», ταινίας που εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο οπτικό της στυλ. Στο ρόλο του Θησέα θα δούμε τον Χένρι Καβίλ («Κι αν σου κάτσει;», «Αστερόσκονη»), ενώ το σενάριο είναι των ελληνικής καταγωγής Βλάση και Τσάρλι Παρλαπανίδη.

Για να περάσετε ευχάριστα κ το είδος του, καλό είναι....
Δεν πάτε για να δείτε την αρχαία ελληνική μυθολογιά φυσικά. :grin:

Καλύτερα πάντως να το ενοικιάσετε σε dvd ή να το κάνετε ένα download παρά να πληρώσετε εισητήριο σε κάποιον κινηματογράφο. ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
change up Πολυ καλη κωμωδια με ωραιες φασεις και αρκετο γελιο (εχουν γινει δυο η τρεις παραλλαγες του θεματος σε παλαιοτερες ταινιες)

the thing Πολυ καλη κι αυτη ριμεικ .....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
change up Πολυ καλη κωμωδια με ωραιες φασεις και αρκετο γελιο (εχουν γινει δυο η τρεις παραλλαγες του θεματος σε παλαιοτερες ταινιες)

the thing Πολυ καλη κι αυτη ριμεικ .....
Μια απολυτα μετρια ταινια με ελαχιστο ενδιαφερον.
Ξαφνικα πως εγινε πολυ καλη δεν ξερω.
Ουτε στην κατηγορια αραζω και τρωω ποπ κορν δεν αξιζει τοσο.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλη ταινια. Δεν ενδεικνυεται να την δειτε με το ζετεμακι.
Οπως κι αυτη...
"Kill The Irishman"

Kill The Irishman αυτη γαμαει!
και επειδη ειπες για ιρλανδους εχω να προτεινω και εγω για το λαο του μπουρδελισταν δυο γαματες ταινιες The Boondock Saints το ενα και δυο τρομερες απλα....
το trailer του ενα (βαθμολογια στο imdb 7.9 και 8.1 για το δυο)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Kill The Irishman αυτη γαμαει!
και επειδη ειπες για ιρλανδους εχω να προτεινω και εγω για το λαο του μπουρδελισταν δυο γαματες ταινιες The Boondock Saints το ενα και δυο τρομερες απλα....
το trailer του ενα (βαθμολογια στο imdb 7.9 και 8.1 για το δυο)
Καλη φαινεται. Θα την κατεβ... ε συγνωμη, νοικιασω αυριο.

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλη φαινεται. Θα την κατεβ... ε συγνωμη, νοικιασω αυριο.

σου ορκιζομαι ειναι τρομερες να τις δεις καπακι και τις δυο εγω ειδα την δυο και μετα την ενα (του χρονου βγαινει η τρια)  :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
0001_SD_DOM_1SHEET.jpg

Straw Dogs
Ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του Πέκινπα χωρίς τίποτα από όσα έκαναν την αυθεντική να ξεχωρίζει .. flat σκηνοθεσία , flat ερμηνείες , καμια άποψη... προσπεράστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom