Νέα

Προσοχη στους ΑΛΗΤΕΣ της AirTickets!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Λοιπον, ειλικρινα δεν εχω κουραγιο να παραθεσω ολο το "χρονικο" της επαφης μου με την εν λογω εταιρεια...

Απλα, να ξερετε ενα πραγμα:
Αν τυχον σας τυχει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ - οσο νωρις κι αν ειδοποιησετε για ακυρωση πτησης - θα χασετε σχεδον ολα τα λεφτουδακια σας.

Επισης, θα μπλεχτειτε σε ενα ΠΑΡΑ πολυ αργο, σχεδον εξευτελιστικο, τηλεφωνικο συστημα, που θα σας κανει τα νευρα τσαταλια με μεγαλες αναμονες και νοσηρη γραφειοκρατια (πολυ χειροτερη απο το Δημοσιο).

Προταση μου:
Ακολουθηστε την παραδοσιακη οδο των πρακτορειων. Θα κανετε εναν κοπο για να φτασετε ως τα γραφεια τους, αλλα δεν θα μπλεξετε με ηλεκτρονικες συναλλαγες, e-mail, e-banking, ατελειωτες αναμονες σε τηλεφωνα κλπ κλπ...
+ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ, ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.238
Πόντοι
5.595
Φιλε.... εννοειται οτι τα φτηνα εισητηρια δεν εχουν δυνατοτητα ακυρωσης... ειναι γνωστο αυτο..
Φιλικα στο λεω.... 
Αν θες.. πες μερικα παραπανω πραματα για το συμβαν σου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον, ειλικρινα δεν εχω κουραγιο να παραθεσω ολο το "χρονικο" της επαφης μου με την εν λογω εταιρεια...

Απλα, να ξερετε ενα πραγμα:
Αν τυχον σας τυχει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ - οσο νωρις κι αν ειδοποιησετε για ακυρωση πτησης - θα χασετε σχεδον ολα τα λεφτουδακια σας.

Επισης, θα μπλεχτειτε σε ενα ΠΑΡΑ πολυ αργο, σχεδον εξευτελιστικο, τηλεφωνικο συστημα, που θα σας κανει τα νευρα τσαταλια με μεγαλες αναμονες και νοσηρη γραφειοκρατια (πολυ χειροτερη απο το Δημοσιο).

Προταση μου:
Ακολουθηστε την παραδοσιακη οδο των πρακτορειων. Θα κανετε εναν κοπο για να φτασετε ως τα γραφεια τους, αλλα δεν θα μπλεξετε με ηλεκτρονικες συναλλαγες, e-mail, e-banking, ατελειωτες αναμονες σε τηλεφωνα κλπ κλπ...
+ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ, ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!

Εγω οσες φορές έχω κλεισει απο το air tickets δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα τωρα αμα εσυ το μετανιωσες μετα και σου κρατησανε χρηματα καλα σου εκαναν γιατι δεσμευσες την θέση

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω δεν πηρα φθηνα εισιτηρια.

Εσκασα 300 (μαζι με αποσκευες), για Aegean, για Heathrow, και δηλωσα προθεση ακυρωσης τη 2η κιολας μερα.
Αυτο το εκανα επειδη ειχα βρει φθηνοτερα. Αλλα μου ειπαν οτι παιρνω πισω 80, οποτε το αφησα.

Στην πορεια, προεκυψε πραγματικο προβλημα - και μαλιστα πολυ σοβαρο - με αποτελεσμα να πρεπει να κανω ακυρωση, ή αλλαγη ημερομηνιων.
Ε, λοιπον, το "προστιμο" που σου επιβαλλουν, η χρονοτριβη, οι αργες διαδικασιες κλπ, κυριολεκτικα ειναι εξουθενωτικα.

Τελικα, μετα απο πολυ πιεση, πολλα τηλεφωνα και αϋπνια (κοιμηθηκα 2 ωρες τη νυχτα αναμενοντας ενημερωση στις 7 το πρωι και τελικα διευθετηθηκε στις 15:00, με δικα μου τηλεφωνα!!!), καταφερα να περισωσω το 80αρι.

Αλλα το θεμα ΔΕΝ ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι μου ειπαν πολλα ψεματα, πολλες παλινωδιες, πολλες αλλαγες δεδομενων... Με αποτελεσμα μια ΤΡΕΛΗ ταλαιπωρια 2 ημερων!
Ειλικρινα, δεν εχω κουραγιο να παραθεσω ολα τα γεγονοτα, αλλα οι ανθρωποι ειναι γτπ.

Δεν εχουν καμια δυνατοτητα διαχειρισης τροποποιησεων και αξιζει να τους χρησιμοποιησεις μονο οταν εισαι 100% σιγουρος για μια πτηση - Ο,ΤΙ και να γινει. Δηλαδη, κλεινω τα εισιτηρια και δεν ξαναερχομαι σε επαφη μαζι τους, για κανενα λογο!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγω οσες φορές έχω κλεισει απο το air tickets δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα τωρα αμα εσυ το μετανιωσες μετα και σου κρατησανε χρηματα καλα σου εκαναν γιατι δεσμευσες την θέση
Αυτο που λεει το παιδι ισχυει ομως το κανανε και στο viva σε μενα κρατανε λεφτα για την ακυρωση.Οποτε εχει δικιο

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Δεν εχω προβλημα με τη δεσμευση χρηματων.

Εχω προβλημα με την ΑΘΛΙΑ "εξυπηρετηση πελατων" και τα πολλα ψεματα που μου ειπαν, προκειμενου να μου δωσουν αντικινητρο να κανω ακυρωση αντι αναβολης (με ΚΛΕΙΣΤΕΣ ημερομηνες και με ΤΕΡΑΣΤΙΟ "προστιμο"+διαφορα ναυλων)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι υπερβολικος ρε φιλε... ας κοιμοσουν καλα το βραδυ και ας το εφτιαχνες το πρωι το θεμα ελεος εμεινες ολη τη νυχτα αυπνος? γιατι?????  :2funny: :2funny:

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτο που λεει το παιδι ισχυει ομως το κανανε και στο viva σε μενα κρατανε λεφτα για την ακυρωση.Οποτε εχει δικιο
Εσυ γενικως εχεις ενα σφιξιμο με τα λεφτα ε? Χθες ελεγες για τον ΟΤΕ και τα 7 ευρω της επανασυνδεσης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
διαφορα ναυλων??? χαχαχα ελα ρε μηπως υπεγραψες και κανενα ναυλοσυμφωνο??? αυτα ειναι στα πλοια  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλα, εσυ πού ταξιδευεις και χρειαστηκες εισιτηρια?

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ γενικως εχεις ενα σφιξιμο με τα λεφτα ε? Χθες ελεγες για τον ΟΤΕ και τα 7 ευρω της επανασυνδεσης.
Δηλαδη θα καθομαι να πληρωνω σε αλητες 7 ,5 ευρω επανασυνδεση ευχαριστω
δεν γραφει πουθενα πως ειμαι κοροιδαρα

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Στο σωστο χωρο εισαι αδελφε, μπουρδελο !!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα, εσυ πού ταξιδευεις και χρειαστηκες εισιτηρια?

Αγορι μου εμεις ταξιδευουμε πολυ συχνα. Και ασχετα απο αυτο παλιοτερα ταξιδευα στο εξωτερικο για κάτι δουλειες με τον πατερα μου

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
φιλε δεν σε αμφισβητω

απλα εγω εχω κλεισει δεκαδες φορες με την συγκεκριμενη εταιρεια, κ ποτε δεν ειχα προβλημα

ισα ισα ηταν κ πολυ εξυπηρετικοι καποιες φορες που χρειαστηκε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε δεν σε αμφισβητω

απλα εγω εχω κλεισει δεκαδες φορες με την συγκεκριμενη εταιρεια, κ ποτε δεν ειχα προβλημα

ισα ισα ηταν κ πολυ εξυπηρετικοι καποιες φορες που χρειαστηκε

και εγω εχω κλεισει δεκαδες φορες περιεργα μου φαινονται ολα αυτα

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τελοσπαντων, διαφορα ποσου (την οποια εβγαλαν απο το κεφαλι τους, καθως αν μπεις τωρα στο Νετ και βαλεις τις ημερομηνες που θελω, για Aegean, θα βρεις <= 300).
Και μαλιστα, μου ειπαν οτι "θα δουμε", "θα συνεννοηθουμε απο Δευτερα με την εταιρια" και κατι τετοια, οποτε πηρα τα 80 + 60 για αποσκευες με ΑΝΟΙΧΤΗ ημερομηνια (πραγμα που μου απεκρυψαν συστηματικα μεχρι να ακουσουν χριστοπαναγιες και καντηλια), γλιτωσα τα 110, γλιτωσα τα 50 της "διαφορας"  :jerking:, γλιτωσα τις δεσμευτικες ημερομηνιες και θα φροντισω να βρω μια χαμηλου κοστους εταιρια που ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου παρει κατω απο 2 κατοσταρικα.

Αν αυτοι νομιζουν οτι επραξαν εξυπνα, εγω τους διαβεβαιω οτι κανουν λαθος, διοτι εχασαν ΚΑΙ τα (προσθετα) λεφτα μου, ΚΑΙ με εχασαν απο πελατη δια παντος, ΚΑΙ γραφω αυτα που γραφω τωρα, σε ενα σαιτ με 2.200 επισκεπτες on line.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom