Πολλες φορες στο σπιτι μαγειρευουν τυροπιτα, σ' ενα ταψι απο αλουμινιο (σσ δεν το ηξερα).
Ειχα παρατηρησει, κατα καιρους, να λαμπιριζουν κομματακια πανω στην πιτα, αλλα το απεδιδα στο αλουμινοχαρτο με την οποια την τυλιγαν, για το ψυγειο. Και, ειτε τα αφαιρουσα, ειτε μου κοβοταν η ορεξη και την σουταριζα.
Τελικα, αποδειχθηκε οτι αφηνε υπολλειμματα το παλιο-γρατζουνισμενο ταψι (και μαλιστα, στο απο κατω μερος του φαγητου, αρα πιο απιθανο να τα δεις)!
Λοιπον, δεν ξερω τι γραφουν στα διαφορα σάιτ και μπλογκ περι αλουμινιου (ολιγον τι υστερικα), αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φαινεται υγιεινο να τρως υπολειμματα απο μεταλλο...
Συνιστω προσοχη!
Ειχα παρατηρησει, κατα καιρους, να λαμπιριζουν κομματακια πανω στην πιτα, αλλα το απεδιδα στο αλουμινοχαρτο με την οποια την τυλιγαν, για το ψυγειο. Και, ειτε τα αφαιρουσα, ειτε μου κοβοταν η ορεξη και την σουταριζα.
Τελικα, αποδειχθηκε οτι αφηνε υπολλειμματα το παλιο-γρατζουνισμενο ταψι (και μαλιστα, στο απο κατω μερος του φαγητου, αρα πιο απιθανο να τα δεις)!
Λοιπον, δεν ξερω τι γραφουν στα διαφορα σάιτ και μπλογκ περι αλουμινιου (ολιγον τι υστερικα), αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φαινεται υγιεινο να τρως υπολειμματα απο μεταλλο...
Συνιστω προσοχη!