You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχη στα αλουμινενια ταψια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bourdeliotis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Τόσα χρόνια που χρησιμοποιείτο το αλουμίνιο για τη μαγειρική, δεν υπήρξαν θύματα (σε αντίθεση με το χαλκό, που πρέπει να είναι γανωμένος).
εισαι σιγουρος για αυτο?
καμποσα μεταλλα συσσωρευονται μεσα στον οργανισμο και δημιουργουν προβληματα μετα απο πολλα χρονια.
ξες εσυ πχ αν ο ταδε παππους σου που πεθανε στα γεραματα απο συκωτι ή νεφρα δεν του εβλαψαν αυτα τα σπλαχνα το αλουμινιο απο τα αλουμινοχαρτα ή το αρσενικο απο το νερο ή το καδμιο απο τα ψαρια ή ο μολυβδος που βρεθηκε σε καποια κοκορετσια που εφαγε και τον ξεσκισαν μετα απο χρονια που σιγα σιγα του καταπονουσαν αυτα τα οργανα????
για το αλουμινιο ειναι πραγματι επικυνδινο αλλα συνηθως απομακρυνεται και ευκολοτερα απο τον οργανισμο οποτε δεν θεωρειται μεγαλη απειλη απο τους ειδικους
.....ακομα
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Για τίποτα δεν είμαι σίγουρος.εισαι σιγουρος για αυτο?
καμποσα μεταλλα συσσωρευονται μεσα στον οργανισμο και δημιουργουν προβληματα μετα απο πολλα χρονια.
ξες εσυ πχ αν ο ταδε παππους σου που πεθανε στα γεραματα απο συκωτι ή νεφρα δεν του εβλαψαν αυτα τα σπλαχνα το αλουμινιο απο τα αλουμινοχαρτα ή το αρσενικο απο το νερο ή το καδμιο απο τα ψαρια ή ο μολυβδος που βρεθηκε σε καποια κοκορετσια που εφαγε και τον ξεσκισαν μετα απο χρονια που σιγα σιγα του καταπονουσαν αυτα τα οργανα?
Αλλά για το ότι επί δεκαετίες ταψιά, κατσαρόλες και διάφορα άλλα σκεύη κουζίνας ήταν από αλουμίνιο, είμαι.
Όπως είμαι (σίγουρος) και γι' αυτά που έγραψα περί του οξειδίου του αλουμινίου. Αποτελεί προστατευτικό στρώμα.
partyboy69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φοβερό thread!
Σκουριάζει το αλουμίνιο τύπε;Προσοχή μην έχουν σκουριάσει