και δεν γαμιούνται τα πλαστά κέρματα και μιλάω για τα πλαστά οχι της απομιμισης απο τούρκικα κ.λ.π. αν είναι ίδια (δεν εχω δη καπιο) δεν έγινε και τίποτα θα αλαζουν χέρι-χέριΠΡΟΣΟΧΗ στα ρέστα που σας δίνουν! Κυκλοφορούν ΠΛΑΣΤΑ 2ΕΥΡΑ, που με την πρώτη ματιά φαίνονται ίδια! Η διαφορά είναι στο πλάϊ, αν τα κοιτάξετε δεν έχουν γράμματα, όπως τα κανονικά! Επίσης μερικά, αν τα πιέσετε πολύ στην μέση, αποχωρίζονται σε 2 νομίσματα (βγαίνει το "χρυσό" από μέσα) !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πλαστά ευρώ (EURO)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
το πρόβλημα είναι τα χαρτονομίσματα που ο περισσότερος κόσμος αδηνατη να τα ξεχωριση και εκτος αυτο εχει και την λανθασμένη αντίληψη οτι τα μηχανήματα αναγνώρισης ξεχωρίζουν τα γνήσια από τα πλαστά!!!!!, παπαριες τα περησοτερα μηχανήματα είναι της πλάκας αξιας 10 ευρο, και ρωτώ πως ενα τέτοιο μηχάνημα να αναγνώρισή πλαστό που εχει φιαχτη απο πολη ακριβοτερα μηχανήματα......
Πολύ σωστός ο mod stavros51 !!!
Έχω κάνει 15 χρόνια στην ψειρού για παραχάραξη, φίλε farkelli, οπότε τα ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά!
Agapoulinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Daaaaskale :p
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαγκες καλησπερα εγω εχω εχω μινι μαρκετ και ολη μερα εχω να κανω με κερματα.εχει παραγινει το κακο.εχουν πεσει στα χερια μου τουρκικα βραζιλιανικα και κατι σαν αραβικα.τα κοιταω ποση ωρα και οι γιαγιαδες με ρωτανε τι κανω ,και εχω βρει αρκετα
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.850
- Πόντοι
- 3.715
Πρώτη φορά μου συνέβη προ 10ημέρου:
έτσι όπως πήρα το 50ευρω από το ΑΤΜ έτσι τόδωσα.
Πλαστό μου έδωσε το ΑΤΜ και πλαστό έδωσα κι εγώ και πλαστό θα το δώσει κι ο βενζινάς. Άκρη δε βγαίνει.
Έχει ξεφύγει η κατάσταση και δεν είναι εύκολο να το ελέγξει κανείς. Δε πανε να έχουνε 15 σημεία ασφαλείας...η ρεμούλα δυστυχώς θα γίνεται.
έτσι όπως πήρα το 50ευρω από το ΑΤΜ έτσι τόδωσα.
Πλαστό μου έδωσε το ΑΤΜ και πλαστό έδωσα κι εγώ και πλαστό θα το δώσει κι ο βενζινάς. Άκρη δε βγαίνει.
Έχει ξεφύγει η κατάσταση και δεν είναι εύκολο να το ελέγξει κανείς. Δε πανε να έχουνε 15 σημεία ασφαλείας...η ρεμούλα δυστυχώς θα γίνεται.