Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πλαστά ευρώ (EURO)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
παιδια εγω εχω μινι μαρκετ και αν δειτε τι μου φερνουν εδω καθε μερα θα τρελαθειτε.απο τη στιγμη που επεσε στα χερια μου η τουρκικη λιρα τα κοιταω ολα οσα κερματα μου δινουν
καλά αυτές τις ξεχωρίζεις. αλλά δίνουν και κάτι από μαλαισία κτλ. που μοιάζουν με Φινλανδίκά δίευρα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εεεεεεεε αν ειναι απο μαλαισια πας και μαμεις στην μαλαισια ή την φιλανδια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στην Μαλαισια θα ειναι τσαμπα, μονο τα αεροπορικα εισητηρια κοστιζουνε
Για Φιλανδια και εκει τσαμπα θα μαμησεις, αμα δον γκρηκ λαβερ θα πεσουν στα τεσσερα
Οικονομια φιλοι μου και στα πλαστα

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Στην μάνα μου ένας ταξιτζής...της είχε δώσει ένα 2ευρω από "Ινδία"

ΕΛΕΟΣ....

Με την μια το κατάλαβα ... ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΟΧΙ η Φιαλνδια δεν εχει ευρω αλλα εχει καλες φυλακες-πολιτισμενες :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα καλυτερα πλαστα που εχω δει προσωπικα ειναι τα"προσφατης κοπης"χαρτονομισματα των 20 Ευρω.

Εξαιρετικη"δουλεια",ΑΝΕΤΑ τα δεχεσαι σε μια γρηγορη συναλλαγη...και την πληρωνεις μετα βεβαιως...

Απο κει και περα εχω δει ΠΟΛΛΑ πλαστα 50ρικα διαφορων ειδων και ποιοτητων.Αυτα ειναι και τα αγαπημενα των πλαστογραφων,τον λογο δεν τον γνωριζω,αλλα ελαχιστα ειναι ποιοτικες"εργασιες".

Το μεγαλυτερης αξιας πλαστο που εχω δει ηταν ενα-πολυ χοντροκομμενο-χαρτονομισμα των 200 Ευρω.

paparoupas11

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
16
Πόντοι
0
ο υπουργος εχει δικιο.το χρωμα ειναι πολυ δυσκολο να αντιγραφει.στα  νουμερα.ειχαν πεσει στα χερια μου 100 ευρα πλαστα που ολα τα μηχανακια τα εδιχναν κανονικα .το μονο που δεν ειχαν πετυχει ηταν το χρμα στο νουμερο.αν κουνησεις το χαρτονομισμα η διχρωμια φαινεται ενω στο πλαστο εμενε ιδιο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τι Φιλανδια τι Μαλαισια τι Τουρκια τι Ινδια κλπ
Ας μπορουσα να φυγω απο αυτη την σκατοχωρα που ολα ειναι "πλαστα" και οπου με εβγαζε ο Θεος

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τι Φιλανδια τι Μαλαισια τι Τουρκια τι Ινδια κλπ
Ας μπορουσα να φυγω απο αυτη την σκατοχωρα που ολα ειναι "πλαστα" και οπου με εβγαζε ο Θεος
να πάμε σε ένα νησί και να ανταλλάσουμε κοχύλια. αλλά και εκεί δεν θα αργήσει κάποιος να φτιάξει πλαστά κοχύλια.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΠΡΟΣΟΧΗ στα ρέστα που σας δίνουν! Κυκλοφορούν ΠΛΑΣΤΑ 2ΕΥΡΑ, που με την πρώτη ματιά φαίνονται ίδια! Η διαφορά είναι στο πλάϊ, αν τα κοιτάξετε δεν έχουν γράμματα, όπως τα κανονικά! Επίσης μερικά, αν τα πιέσετε πολύ στην μέση, αποχωρίζονται σε 2 νομίσματα (βγαίνει το "χρυσό" από μέσα) !!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προς ενημερωση οσων ενδιαφερονται.Στα βιβλιοπωλεια(σχεδον σε ολα) πωλειται με 3,80 ευρω το EuroTester Pen.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
για καποιον που εχει νομικες γνωσεις: ειναι παρανομο να αγορασεις τουρκικες λιρες η βραζιλιανικα ρεαλ (κερματα)? δηλαδη να κυκλοφορεις με αυτα πανω σου χωρις να τα χρησιμοποιεις στις συναλαγες σου? ξερετε καπου που να μπορεις να αγορασεις? σε ανταλακτηρια συναλαγματος πουλανε και κερματα?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
για καποιον που εχει νομικες γνωσεις: ειναι παρανομο να αγορασεις τουρκικες λιρες η βραζιλιανικα ρεαλ (κερματα)? δηλαδη να κυκλοφορεις με αυτα πανω σου χωρις να τα χρησιμοποιεις στις συναλαγες σου? ξερετε καπου που να μπορεις να αγορασεις? σε ανταλακτηρια συναλαγματος πουλανε και κερματα?
Δεν είναι παράνομο να αγοράσεις νόμιμα νομίσματα.
Γενικώς όμως, κέρματα δε βρίσκεις να αγοράσεις (εύκολα) άλλων χωρών. Πρέπει να πας εκεί.
Παράνομο είναι να πας να ξεγελάσεις κάποιον (ή κάποιο μηχάνημα) δίνοντας το νόμισμα που είναι άλλο από αυτό που ο λαμβάνων περιμένει να πάρει. Αν σε πιάσουν, σε έχωσαν.  Σε χώνουν για απάτη, όχι για παραχάραξη.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολύ σωστός ο mod stavros51  !!!     :thumbsup:

Stories