demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχα οκ bb.
καλά αυτές τις ξεχωρίζεις. αλλά δίνουν και κάτι από μαλαισία κτλ. που μοιάζουν με Φινλανδίκά δίευρα.παιδια εγω εχω μινι μαρκετ και αν δειτε τι μου φερνουν εδω καθε μερα θα τρελαθειτε.απο τη στιγμη που επεσε στα χερια μου η τουρκικη λιρα τα κοιταω ολα οσα κερματα μου δινουν
λες? να μαζέψω αρκετά και να πάω?Εεεεεεεε αν ειναι απο μαλαισια πας και μαμεις στην μαλαισια ή την φιλανδια
Εεεεεεεε αν ειναι απο μαλαισια πας και μαμεις στην μαλαισια ή την φιλανδια
ΟΧΙ η Φιαλνδια δεν εχει ευρω αλλα εχει καλες φυλακες-πολιτισμενες
ευρώ έχει. απλά τα ευρώ της μοιάζουν με κέρματα μαλαισίας.ΟΧΙ η Φιαλνδια δεν εχει ευρω αλλα εχει καλες φυλακες-πολιτισμενες
να πάμε σε ένα νησί και να ανταλλάσουμε κοχύλια. αλλά και εκεί δεν θα αργήσει κάποιος να φτιάξει πλαστά κοχύλια.Τι Φιλανδια τι Μαλαισια τι Τουρκια τι Ινδια κλπ
Ας μπορουσα να φυγω απο αυτη την σκατοχωρα που ολα ειναι "πλαστα" και οπου με εβγαζε ο Θεος
Η τιμη(3,80) ειναι αναλογα με την εταιρεια, γιατι δεν ειναι μια μονο.Προς ενημερωση οσων ενδιαφερονται.Στα βιβλιοπωλεια(σχεδον σε ολα) πωλειται με 3,80 ευρω το EuroTester Pen.
Δεν είναι παράνομο να αγοράσεις νόμιμα νομίσματα.για καποιον που εχει νομικες γνωσεις: ειναι παρανομο να αγορασεις τουρκικες λιρες η βραζιλιανικα ρεαλ (κερματα)? δηλαδη να κυκλοφορεις με αυτα πανω σου χωρις να τα χρησιμοποιεις στις συναλαγες σου? ξερετε καπου που να μπορεις να αγορασεις? σε ανταλακτηρια συναλαγματος πουλανε και κερματα?