Νέα

Προσοχη - Nova

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harvardiotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
λοιπον μετα απο 2 χρονια εκοψα την συνδρομη μου στην νοβα γιατι ΞΕΝΕΡΩΣΑ απειρα που δεν ειχε τον αγωνα
με τον Τσιτσιπα και εβαλα κατευθειαν κοσμοτε τβ

λοιπον στην κοσμοτε εξυπηρετικοτατοι , ευγενικοι , κατευθειαν να με βοηθησουνε , γινανε ολα τσακ μπαμ
και πιατο αμεσως ηρθανε βαλανε , ολα οκ.

παμε τωρα στα ασχημα

παιρνω την νοβα για να διακοψω την συνδρομη και αρχικα μου λεει οτι εχει προβλημα το τηλεφωνικο κεντρο
οκ

παιρνω μετα απο μερικες μερες παλι και μου λεει θα σας παρουνε πισω τηλεφωνο

λοιπον μαγκες με παιρνει σημερα τηλεφωνο , με ειχε 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ στο τηλεφωνο

και ευτυχως εχω υπομονη αλλος στην θεση μου θα την ειχε βρισει ασχημα

της ειπα ισα με 1000 φορες να διακοπει η συνδρομη και συνεχιζε να λεει τα δικα της

εχουμε αυτην την προσφορα εχουμε το ενα εχουμε το αλλο

πολυ απλα δεν εκανε οτι της ελεγα

και μου πεταει και το κορυφαιο στο τελος - "θα μου το ξαναπειτε οτι θελετε να την διακοψετε ? το ακουσα"

ε την 1001η φορα το καταλαβε ειπε οκ και το εκλεισε

ΤΙ ΠΡΗΞΑΡΧΙΔΕΣΣ ειναι αυτη στην νοβα ρε

πωωωωωωωω μιλαμε τι ητανε αυτο ρε

αν καποιος δεν εχει υπομονη δεν υπαρχει περιπτωση να κοψει την συνδρομη

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
κατι  τετοια  μου κανανε και  μενα με vodafone ...

μετα αλλαξα τροπαριο  και  της ελεγα  ελα καβλιαρα μου διεκοψε μου το τηλεφωνο ..
μου το εκλεισε και  το τηλ  σε 4μερες ειχε  διακοπει ..

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
πηγαινεις σε ενα καταστημα που δεν εχει μα μου , αφηνεις την αιτηση και τελος. Πρηξαρχιδιδες ειναι και η cosmote με κινητο αμα εχεις μονο σταθερο και με το 11888 που θελουν να βαλουν επαγγελματιες. Μια φορα την εβδομαδα standard. Βαζουν εξωτερικους πωλητες , μια φορα εκανα το λαθος και ειπα ναι σε μια προσφορα cosmote και οταν καταλαβα οτι ηταν μαλακια ειπα δεν θελω να προχωρησω. Ευτυχως το πουστρακι δεν ειχε βαλει την μαγνητοφωνηση ακομα και οταν του ειπα δεν προχωραω αρχισε να φωναζει οτι του ειπα ναι , του ειπα αποδειξε το και αντε γαμησου  :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.107
Πόντοι
34.538
λοιπον μετα απο 2 χρονια εκοψα την συνδρομη μου στην νοβα γιατι ΞΕΝΕΡΩΣΑ απειρα που δεν ειχε τον αγωνα
με τον Τσιτσιπα και εβαλα κατευθειαν κοσμοτε τβ

λοιπον στην κοσμοτε εξυπηρετικοτατοι , ευγενικοι , κατευθειαν να με βοηθησουνε , γινανε ολα τσακ μπαμ
και πιατο αμεσως ηρθανε βαλανε , ολα οκ.

παμε τωρα στα ασχημα

παιρνω την νοβα για να διακοψω την συνδρομη και αρχικα μου λεει οτι εχει προβλημα το τηλεφωνικο κεντρο
οκ

παιρνω μετα απο μερικες μερες παλι και μου λεει θα σας παρουνε πισω τηλεφωνο

λοιπον μαγκες με παιρνει σημερα τηλεφωνο , με ειχε 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ στο τηλεφωνο

και ευτυχως εχω υπομονη αλλος στην θεση μου θα την ειχε βρισει ασχημα

της ειπα ισα με 1000 φορες να διακοπει η συνδρομη και συνεχιζε να λεει τα δικα της

εχουμε αυτην την προσφορα εχουμε το ενα εχουμε το αλλο

πολυ απλα δεν εκανε οτι της ελεγα

και μου πεταει και το κορυφαιο στο τελος - "θα μου το ξαναπειτε οτι θελετε να την διακοψετε ? το ακουσα"

ε την 1001η φορα το καταλαβε ειπε οκ και το εκλεισε

ΤΙ ΠΡΗΞΑΡΧΙΔΕΣΣ ειναι αυτη στην νοβα ρε

πωωωωωωωω μιλαμε τι ητανε αυτο ρε

αν καποιος δεν εχει υπομονη δεν υπαρχει περιπτωση να κοψει την συνδρομη
Τι τηλεφωνα ρε φιλε...
Αστο απληρωτο και στο κοβουνε...
Πολυ μυαλο θελει?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.630
Πόντοι
4.125
Η Νονα είναι μόνο για ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχει τίποτε άλλο. Καλό θα ήταν αν θέλεις να διακόψεις να το κάνεις στο τέλος του συμβολαίου γιατί τότε δεν πληρώνεις όλα τα έξτρα. Μη περιμένετε να σας υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες όταν τους λέτε οτι θέλετε να διακόψετε... και ποτέ από το τηλέφωνο. Καλύτερα να πηγαίνετε σε ένα μαγαζί που είναι εξουσιοδοτημένο και πείτε το εκεί. Ξεμπερδεύετε πιο γρήγορα!!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
παοκ....θα σου ερχεται λογαριασμος ρε τυπε,τι του λες του ανθρωπου;

ευκολα σου κανουν αγωγη ακομα και για 100 ευρω και αντε πληρωνε υστερα τοκους και δικαστικα εξοδα ...

OP
OP
H

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Η Νονα είναι μόνο για ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχει τίποτε άλλο. Καλό θα ήταν αν θέλεις να διακόψεις να το κάνεις στο τέλος του συμβολαίου γιατί τότε δεν πληρώνεις όλα τα έξτρα. Μη περιμένετε να σας υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες όταν τους λέτε οτι θέλετε να διακόψετε... και ποτέ από το τηλέφωνο. Καλύτερα να πηγαίνετε σε ένα μαγαζί που είναι εξουσιοδοτημένο και πείτε το εκεί. Ξεμπερδεύετε πιο γρήγορα!!

90 ευρω επιπλεον πρεπει να δωσω
διακοπτω 2 μηνες πριν την ληξη του συμβολαιου
μου ειπε να μην τα πληρωσω και να περιμενω την ληξη και θα ερθει φθηνοτερα και της ειπα

ΛΗΞΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
H

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
εκανε κατι υπολογισμους και μου λεει θα γλιτωσετε 35 ευρω
ειναι αρκετα λεφτα

στον πουτσο μου ΛΗΞΤΟ ΤΩΡΑ !!!!!

μα κυριε ακουστε με

ΛΗΞΕ ΤΗΝ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΡΑ !±!!!!

δεν θελω αλλο ρε ξεκωλιαρηδεςςςςςςςςςς

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
και ο cosmote tv για τον πουτσο ειναι , αν δεν ειχε CL θα το ειχα διακοψει . Οι ταινιες ειναι του κωλου . Τελευταια για να δω κατι της προκοπης κατεβαζω απο torrent  :S :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΟΤΕ εταιριάρα.

Από παλιά.
Είχε κάνει η μάνα μου μια αίτηση για νέο τηλέφωνο το 1977.
Το 1991 , είχε έρθει το τηλέφωνο.

Δύναμη.

OP
OP
H

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
και ο cosmote tv για τον πουτσο ειναι , αν δεν ειχε CL θα το ειχα διακοψει . Οι ταινιες ειναι του κωλου . Τελευταια για να δω κατι της προκοπης κατεβαζω απο torrent  :S :S

εδειχνε τον Τσιτσιπα φιλε
οι αλλοι οι ξεκωλιαρηδες δεν το δειχνανε
εκει μου γυρισε το μυαλο
την αλλη μερα το διεκοψα

οτι εχω δει απο κοσμοτε μαρεσει
μια ταινια με ενα πιτσιρικα με ραγκμπυ γαμαγε
μετα για την ζωη της καλλας
οτι εχω δει μου αρεσε προς το παρον

ΚΟΣΜΟΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Η ΝΟΒΑ ειναι μακραν η μαγελυτερη μαλακια ever. Μετα απο πολλα χρονια συνδρομης εκανα παραπονα για την ταχυτητα Internet και τις διακοπες στο σημα της τηλεορασης. Μετα απο 3 μηνες και βαλε περα δωθε με τηλεφωνα στειλανε τεχνικο! Και??? Δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα! Μακρυα απο το καφαο, ο δορυφορος κουνιεται και οτι αλλη παπαρια θες! Ρε εγω τι κανω? Σας πληρωνω για καποια πραγματα? που ειναι? Μα ξερετε ... δεν γινεται εμεις δεν ...ο οτε που παταμε για να απρουμε σημα ... και παπαπριες!ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? Εγω πληρωνω και δεν παιρνω!!!!ΑΠΛΑ! Ζηταω διακοπη, μου ερχεται μυνημα για 300 πλας ευρω! Ελαααα ... τηλεφωνα και φωνες, με παιρνει η υπευθυνη τμηματος? και αφου "ξεμαλλιαζωμαστε", τηλεφωνικως, μου πεταει το ωραιο: Αφου διακοπτετε πριν τη ληξη συμβολαιου, ασχετα με το λογο!!!!!θα πληρωσετε! Τραβαω μια καταγγελια στην υπηρεσια καταναλωτη και αρχισαν η διωρθωτικες επιστολες και η κλησεις απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων! Με  τα χιλια ζορια κασι κατι παρακαλια απο κοπελιτσες πωλητριες, κρατησα μονο την τηλεοραση. Συνεχισαν οι διακοπες και τους ξαναματακανα μια απο τα ιδια! Τελευταια φορα με πηρε καποια απο γραφειο συλλογης χρεων, εκει να δεις γλεντια! Της ειπα οτι εαν θελουν να μου αποζημιωσουν τους μηνες χωρις παροχη υπηρεσειας που πληρωνα και μετα το συζηταμε για αποπληρωμη οτι λενε οτι χρωσταω. Ααα ... και να μην ξεχασω κυρα μου, ο τεχνιτης της ΝΟΒΑ επιβεβαιωσε οτι τεχνικα εγω ειμαι ενταξει, εσεις δεν μπορειτε να παρεχετε αυτα που λετε!!! Δεν ξαναενοχλησε καποιος. Αν δουν οτι δεν μασας και ξερεις να ζητησεις αυτα που πρεπει κι εχεις και καποια εγραφα, κολωνουν. Αν τους πεις κιολας οτι κι εσυ τους κατεγραφες τις συνομιλιες σας ... εκει να δεις γλεντια!!!!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ολες οι εταιριες γαμιουνται,τηλεοραση,τηλεφωνα ολες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom