Ειμαι 25, 1.86, 80 κιλα με αθλητικο σωμα πολυ εμφανισιμος. Ψαχνω κοπελα εμφανισιμη για γνωριμια και ο,τι προκυψει... πρωτη γνωριμια θα ειναι σε δημοσιο χωρο/μπαρ στη θεσσαλονικη. Στειλε μου φωτο στο giorgosthess25@hotmail.com (μου αρκει μια φωτο σωματος χωρις προσωπο... αν υπαρχει και προσωπο ακομα καλυτερα.) Εννοειται θα σας στειλω και εγω φωτο πριν γνωριστουμε. Μπορειται επισης να μου στειλετε facebook κ θα σας κανω add με το αληθινο.... ΔΕΝ ειμαι εππαγελματιας... και αμα εισαι ωραια βγαινουμε για ενα ποτο απλα να καυλαντισουμε και δεν τρεχει τιποτα (δεν ειναι αγγελια για σεξ)
Είμαι 28 και η κοπέλα μου 24, μας αρέσει να το γαμήσι σε δημόσιους χώρους, αλλά θέλουμε να δοκιμάσουμε κυρίως το τρίο (εγώ, η κοπέλα μου και ο τυχερός) σε παραλία, αμάξι κτλ. Όποιος ενδιαφέρετε στέλνει προσωπικό μήνυμα!!
είμαι 25 χρονών και ψάχνω για άνδρα ή γυναίκα εντός Πάτρας ή Αθήνας με πρόσβαση σε ιατρικό εξωπλισμό να ικανοποιήσει την φαντασίωση μου να έρθω σε οργασμό ενώ είμαι συνδεδεμένος σε καρδιογράφο (+Βοnus παρόμοιο εξωπλησμο).
καταρχάς,γιατι δε μπορω να ανοιξω νεο thread?κατα δευτερον ρε παιδιά, παίζει τίποτα σε Αφρικανή πλυν των τελειωμένων σε ομόνοια?"εστω σε στουντιο/μπουρδελο αν οχι κατι σε call girl. Επίσης το λινκ της Nadine s αν έχει καποιος.Ευχαριστω
Ψάχνω δεσποινίδα ή κυρία που να γουστάρει σεξ σε υπαίθριους χώρους.
Απαραίτητη προϋποθεση να γουστάρει να τη βγάζω βόλτες και να φοράει λουρί στο λαιμό. Όχι σε κοινή θέα εννοείται.
Επίσης ζητείται παρέα δεσποινίδων ή κυριών που να ενδιαφέρονται για ομαδικό σεξ μαζί μου. Μπορώ να φέρω και 1-2 φίλους εννοείται.
Ηλικίες 18-55 , εμφάνιση από 6 και πάνω.
Δεκτά ΠΜ μόνο από αποφασισμένες κυρίες που ξέρουν τι θέλουν και πληρούν τις προδιαγραφές.
ΕΙΜΑΙ 23 ΨΑΧΝΩ ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 3ΗΜΕΡΟ
* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum
Καλησπερα κ απο μενα!! Ειμαι 30 χρονων παθητικος και ψαχνω αντρες η τρανς με μεγαλα προσοντα... Στο προφιλ μου εχω μερικες φωτο να παρετε μια ιδεα. Οποιοσ ενδιαφερετε ας στειλει μηνυμα!Φιλια!!!