The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Σημερα 16:00 και καθε μερα live για cybersex στο skype apt1981. Σας περιμενω να περναμε καλα!!!
..για δώσε με πμ πρώτα ένα δείγμα ...
δεν θα πάρεις τσάμπα skype.... ;)
Σημερα 16:00 και καθε μερα live για cybersex στο skype apt1981. Σας περιμενω να περναμε καλα!!!
Τι να απεγινε αυτο το λαμπρό μέλος του σαιτ?επειδή οι αγγελίες δεν δουλεύουν γράφω εδώ. αναζητώ άντρα ηλικίας από 18-35 για συνοδεία k ότι άλλο προκύψει είμαι εμφανίσιμη 18 χρόνων από αθηνα pm οποιος ενδιαφέρεται
Τυπε καμια απαντηση ελαβες?Θα είμαι Θεσσαλονίκη το τελευταίο ΣΚ Μαίου στο Hotel Ηyatt και ενδιαφέρομαι για γυναικεία "παρέα"..... Περιμένω pm
Μπα μόνο το σχόλιο σου Εχεις να μου προτείνεις τπτ καλο?Τυπε καμια απαντηση ελαβες?
με φωτο?η χωρις?χαχαχα νασε καλα φιλεΚαλά παιδιά αυτό το σάιτ όσο το ψάχνω τόσο κολλάω!
Της παναγιάς τα μάτια από θέματα και όλα πολύ ενδιαφέροντα.
Αγγελίες; Να βάλω μία:
ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΜΑΤΙΑ ΜΙΣΑΝΟΙΚΤΑ, ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!
ψαχνω αντρα απο σπιτι!εχω καλο σκοπο!
Καλά παιδιά αυτό το σάιτ όσο το ψάχνω τόσο κολλάω!
Της παναγιάς τα μάτια από θέματα και όλα πολύ ενδιαφέροντα.
Αγγελίες; Να βάλω μία:
ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΜΑΤΙΑ ΜΙΣΑΝΟΙΚΤΑ, ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!
καμιά φώτο σου??? πές μας κάτι για σένα!!!!!
Ζητείται αυστηρή γυμνάστρια με σκοπό την ευχάριστη γυμναστικη... (αλήθεια ο σκοπός είναι η γυμναστική αλλά με κίνητρο και επίβλεψη μιας αυταρχικής γυμνάστριας).Οσες έχουν σχετική επαφή να μου στειλουν PM
ρε μπας και ειναι η γνωστη λ....?