Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο λαμιώτης έκλεισε για δημοσίευση συγκεκριμένης ιστορίας η οποία και κατέβηκε απο το site την άλλη μέρα...μπορεί να παίζει και αυτό που λές....σε συνάρτηση....
δεν θα μπω στο τρυπακι να διαφωνησω μαζι σου για το αν η αιτια που τον εκλεισαν ηταν ιστορια-φωτο-βιντεο..το θεμα ειναι οτι ειχε να κανει με συγκεκριμμενους ανθρωπους που τον μυνησαν για παραβιαση προσωπικων δεδομενων..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
που ρε?......για πε...

Θα τον ανακαλύψεις αμέσως...ήρθε καβλωμένος.... :2funny: :2funny: :2funny:

δεν θα μπω στο τρυπακι να διαφωνησω μαζι σου για το αν η αιτια που τον εκλεισαν ηταν ιστορια-φωτο-βιντεο..το θεμα ειναι οτι ειχε να κανει με συγκεκριμμενους ανθρωπους που τον μυνησαν για παραβιαση προσωπικων δεδομενων..

περίπου το ίδιο λέμε δάσκαλε.... :grin: :grin: :grin:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Oλες οι κότες έκλεισαν, ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ακούω για συνεργασία με Ρώσους .ru :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ

1ον Να έχει γίνει γνωστό στην ΕΠΟΕ η διεύθυνση και τα στοιχεία αυτού που έχει κάνει κατοχύρωση το όνομα (αυτός είναι νομικά υπεύθυνος για όλο το περιοχόμενο του κάθε site) οπότε άρθηκε το απόρρητο (πράγμα που συμβαίνει μόνο αν τελείται ή τείνει να διαπραχθεί κακούργημα) και έχει επιδοθεί ή θυροκολληθεί εξώδικο, οπότε τα πράγματα είναι πράγματι σοβαρά.

2ον  Η ΕΠΟΕ να έχει στείλει mail στον administrator κάτι που σημαίνει πως ΔΕΝ μπορούσε να κάνει άρση του απορρήτου, γιατί αν μπορούσε θα το είχε ηδη κάνει, με αποτέλεσμα να έχει στα χέρια της τα πλήρη στοιχεία του administator-registral.

3oν Nα έχει σταλεί email με αποστολέα την ΕΠΟΕ (κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας με το ανάλογο email client προγραμμα) οπότε τζάμπα ο πανικός.

Τέλος το όλο περίεργο είναι πως δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα κάποιο στοιχείο αυτής της προσέγγισης της ΕΠΟΕ πράγμα που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο ύποπτη, καθώς το όλο θέμα άρχισε απο το Subs4u και ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ άρχισε να διαδίδεται το γεγονός. Τα υπόλοιπα site έκλεισαν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ χωρίς καμμία όχληση απο κάποιο όργανο.

Τι γνώμη έχετε για όλα αυτά? ΑΚούω γνώμες, γιατί μέχρι τώρα ακούω ερωτήσεις, και φοβισμένους χρήστες να κλείνουν αρον-αρον τα thread!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαγκες Φιλοι του Κινηματογραφου και οχι μονο .....
Γνωριζετε οτι "Εκλεισαν" ολα τα που κατεβαζαμε Ελληνικους Υποτιτλους
για Ταινιες και Σειρες?
Εγω το εμαθα πριν λιγο και Πραγματικα Σοκαριστικα!!!!!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε μαγκες Φιλοι του Κινηματογραφου και οχι μονο .....
Γνωριζετε οτι "Εκλεισαν" ολα τα που κατεβαζαμε Ελληνικους Υποτιτλους
για Ταινιες και Σειρες?
Εγω το εμαθα πριν λιγο και Πραγματικα Σοκαριστικα!!!!!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
κοίτα στο θρεντ ζητήστε το και θα το βρούμε έχω ποστάρει μερικά .

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τίποτα τελικά δεν έγινε, 5 έκλεισαν και 15 άνοιξαν... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μια χαρά με υπότιτλους και τα πάντα  :boobies: :boobies:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δηλ σορυ για να καταλαβω αν με πιασουνε εμενα για παραδειγμα με αντεγραμενα windows-antivirus προγραματα μουσικη ταινιες παιχνιδια και ολλα αυτα καποια giga τι θα μου κανουνε? στην τελικη εγω και αλλα τοσα εκατομυρια δεν ειμαστε ετσι?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
δηλ σορυ για να καταλαβω αν με πιασουνε εμενα για παραδειγμα με αντεγραμενα windows-antivirus προγραματα μουσικη ταινιες παιχνιδια και ολλα αυτα καποια giga τι θα μου κανουνε? στην τελικη εγω και αλλα τοσα εκατομυρια δεν ειμαστε ετσι?
:2funny: :2funny: :2funny:
Και εγώ μαζί σου φίλε  :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
απ οτι εχω ακουσει αν και δεν ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν θα κατσει ν ασχοληθει με μια κοπια windows που εχω εγω και ο γειτονας αλλα με μια εταιρια....!εκει πεφτουνε βροχη τα προστιμα!
τωρα αν ασχοληθουνε με το τι εχω εγω και ο γειτονας στον σκληρο δισκο οχι με προστιμο δεν την βγαζω καθαρη αλλα ουτε με φυλακη!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
απ οτι εχω ακουσει αν και δεν ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν θα κατσει ν ασχοληθει με μια κοπια windows που εχω εγω και ο γειτονας αλλα με μια εταιρια....!εκει πεφτουνε βροχη τα προστιμα!
τωρα αν ασχοληθουνε με το τι εχω εγω και ο γειτονας στον σκληρο δισκο οχι με προστιμο δεν την βγαζω καθαρη αλλα ουτε με φυλακη!

H ΒSA (Business Software Alliance) που εδρεύει στην Ελλάδα, με κλιμάκιο της εφορίας κάνει εφόδους σε επαγγελματικούς χώρους συνήθως. 'Ενα απο τα πράγματα που κοιτάνε είναι ο υπολογιστής σου. Η BSA πληρώνεται απο την Micrtosoft, Adobe, Corel και κάποια άλλα μεγαθήρια του εξωτερικού.

Αν έχεις παράνομα εγκατεστημένο πρόγραμμα χωρίς τιμολόγιο (την ενδιαφέρει μόνο προγράμματα απο τις άνω εταιρίες, αν είναι πχ απο κάποια που δεν είναι στον όμιλο BSA δεν τη νοιάζει), τότε για κάθε πρόγραμμα παράνομο που βρίσκει βάζει πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Σε οικίες κλπ πάει κατόπιν καταγγελίας αφού υπάρχει υποψία πως γίνεται εμπόριο με τα προγράμματα. Εχουν τύχει τέτοια περιστατικά αρκετά.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
H ΒSA (Business Software Alliance) που εδρεύει στην Ελλάδα, με κλιμάκιο της εφορίας κάνει εφόδους σε επαγγελματικούς χώρους συνήθως. 'Ενα απο τα πράγματα που κοιτάνε είναι ο υπολογιστής σου. Η BSA πληρώνεται απο την Micrtosoft, Adobe, Corel και κάποια άλλα μεγαθήρια του εξωτερικού.

Αν έχεις παράνομα εγκατεστημένο πρόγραμμα χωρίς τιμολόγιο (την ενδιαφέρει μόνο προγράμματα απο τις άνω εταιρίες, αν είναι πχ απο κάποια που δεν είναι στον όμιλο BSA δεν τη νοιάζει), τότε για κάθε πρόγραμμα παράνομο που βρίσκει βάζει πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Σε οικίες κλπ πάει κατόπιν καταγγελίας αφού υπάρχει υποψία πως γίνεται εμπόριο με τα προγράμματα. Εχουν τύχει τέτοια περιστατικά αρκετά.

Jules τα καθήκοντα της BSA τα ανέλαβε πλέον επισήμως μια υποδιεύθυνση του ΣΔΟΕ. Αυτή ήταν η συμφωνία μεταξύ Gates και Ελληνικού Κράτους. Πέρσι έγινε όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα. Σε εμάς ήρθε το ΣΔΟΕ για έλεγχο. Αλλά πηγαίνουν και σε σπίτια ελεύθερων επαγγελματιών. Παίρνουν τον κατάλογο από την εφορία. Πήγαν σε φίλο μου, οκτώ το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι. Επίσης πήγαν και σε άλλο φίλο μου επίσης ελεύθερο επαγγελματία αλλά κατόπιν καταγγελίας από ανταγωνιστή. Το κλιμάκιο αυτό δεν ρωτάει για φορολογικά. Μόνο τα licences ζητάει και τα τιμολόγια αγοράς. Και η πλάκα είναι πως αν τους πείς πως δεν τα έχεις γιατί έχεις κλείσει τα βιβλία, είτε λόγω πενταετίας, είτε λόγω περαίωσης, σου απαντούν πως η λογοκλοπή είναι αδίκημα οπότε μπορούν να ζητήσουν ότι θέλουν. Προσοχή λοιπόν.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αυτό δεν το ήξερα που λές για την συγχώνευση.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σε όλα αυτά να προσθέσω κάτι ακόμη. είχε συμβεί στον αδερφό ενός φίλου μου και μάλιστα όχι πρόσφατα, αλλά πριν 3-4 χρόνια. τον σταμάτησαν στο δρόμο και του ζήτησαν να ανοίξει το laptop για να δουν αν έχει ''σπασμένα'' προγράμματα. δεν ξέρω αν ήταν ΣΔΟΕ, δίωξη ηλ. εγκλήματος ή τι στον πούτσο ήταν αυτοί τελοσπάντων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom