η πιστη μου στην ανθρωποτητα αποκατασταθηκε
(αν και μουφα μου φαινεται)
εχω δει κ εγω αυτη την τσοντα στο γιουπορν
Ενταξει παιδια μην σας κανει εντυπωση οτι υπαρχουν κ αυτες οι περιπτωσεις ανθρωπων,δοξα τον θεο αν εχουμε δει και αν εχουμε ακουσει και στην σημερινη εποχη που εμεις ειμαστε εν ζωη αλλα και στο παρελθον πραγματα για τα οποια ο ανθρωπος ειναι ικανος να κανει ειτε θετικα ειτε αρνητικα,το ειδος μας ειναι ικανο για το καλυτερο και για το χειροτερο οποτε την περιπτωση του ανθρωπου που ανεφερα παραπανω θα την χαρακτηριζα απο τις πιο light που εχω ακουσει,εχω δει στον περιγυρο μου γυναικαδες να κανουν χειροτερα.
Εχω μαλιστα μια αγαπημενη ιστορια (μαλλον θα ειναι αγαπημενη διοτι ο φιλος δυστυχως δεν ειναι πια εν ζωη ) την οποια αναφερουμε συχνα οποτε μαζευομαστε η παλιο παρεα.
Ο φιλος λοιπον (καλη του ωρα οπου και αν ειναι) ηταν ενας καλος οικογενειαρχης,ωραιος,μαγκας,bon viveur που λεμε αλλα παντα πιστος στην συντροφο του παροτι του την επεφταν αρκετα οι γυναικες οποτε βγαιναμε εξω αλλα εκεινος δεν.
Μετα απο αρκετα χρονια γαμου λοιπον (40 ετων πλεον και οι 2) η γκομενα εφαγε ενα φλας και ξαφνικα ενιωσε μια αποστροφη και μια αηδια για το σεξ (οχι οτι ηταν ποτε φανατικη αλλα λεμε) με αποτελεσμα να μην του δινει πια.
Προσπαθησε πολυ (περιπου κανεναν χρονο) και δεν ειδε αποτελεσμα,η γκομενα ηταν ανενδοτη,τον αγαπουσε,τον λατρευε,ηθελε να ειναι μαζι για παντα απλα δεν ηθελε πια να κανει σεξ,τοσο απλα.
Ο φιλος αποφασισε να παιξει το τελευταιο του χαρτι λοιπον και μια ωραια μερα σκαει στο σπιτι μ ενα ωραιο θηλυκο,μπαινουν μεσα,φωναζει την γυναικα,την συστηνει (καθως κρατιοντουσαν χερακι χερακι με την γκομενα) δινει ευγενικα "προσταγη" στην γυναικα να τους φτιαξει φαγητο και οσο η γυναικα ετοιμαζε τα εδεσματα για τον αντρα και την γκομενα του εκεινοι ειχαν αραξει στο σαλονι,κρασακι,και ατμοσφαιρα πολυ ερωτικη αλλα παντα με ευπρεπεια και ηθος.
Το φαγητο εφτασε στο τραπεζι,εκατσαν και οι 3 και συνεχιστηκε στο ιδιο μοτιβο η ιστορια,σημασια στην γυναικα και πιτσι πιτσι με την πιτσιρικα.Ολα εκλεισαν κανονικα χωρις ν ανοιξει μυτη,ουτε σκηνες ζηλοτυπιας,ουτε φασαριες ουτε τιποα.Τελειωσαν,ο φιλος πηρε την γκομενα η οποια ευχαριστησε την γυναικα του για το ωραιο φαγητο και γεια σας.
Δυστυχως δεν προλαβε να δει τα αποτελεσματα του πειραματος του καθως οπως ειπα παραπανω εφυγε απ την ζωη.
Αυτο που θελω να πω και να καταληξω ειναι οτι δεν πρεπει να μας εκπλησει τιποτα και απο κανεναν.Οχι απλα κανεις δεν ξερει κανεναν αλλα ουτε οι ιδιοι δεν γνωριζουμε καν τους εαυτους μας και για το τι ειμαστε ικανοι.
Ολα ενυπαρχουν μεσα μας,το καλο,το κακο,η επιτυχια η καταστροφη κτλ κτλ και ολα ενεργοποιουνται αναλογα με τα ερεθισματα που δεχεται ο ανθρωπος απο το περιβαλλον του,εκει ειναι τα δυσκολα,το οταν σου βγει κατι ασχημο να μπορεσεις να το διαχειριστείς.
Ειναι εκει ολα,απλα δεν το γνωριζουμε(τουλαχιστον οχι ολοι) ,εκει και περιμενουν,γι αυτο και ειπα στο προηγουμενο μου ποστ ψυχραιμια,καλυτερα να καταπιουμε καμια φορα αυτον τον γαμημενο αρσενικο εγωισμο μας,την περηφανια μας,να μας χλευασουν,κοροιδεψουν,πληγωσουν παρα να δρασεις εν θερμω διοτι εκει ανοιγουν οι πυλες της κολασεως και κινδυνευεις να χαθεις για παντα.