xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.733
- Πόντοι
- 1.056
Φίλε μου συγνώμη άλλο η πλάκα και άλλο η η υγειά ...Το ακαποτο είναι υγεία
Φίλε μου συγνώμη άλλο η πλάκα και άλλο η η υγειά ...Το ακαποτο είναι υγεία
Λες το τρολαρισμα μου να δίνει κακό παράδειγμα στους υποσαχαριους μπονομπο αναγνώστες μας εε?Φίλε μου συγνώμη άλλο η πλάκα και άλλο η η υγειά ...
Και βέβαια όχι φίλε μου αν έχουν μυαλό ....Λες το τρολαρισμα μου να δίνει κακό παράδειγμα στους υποσαχαριους μπονομπο αναγνώστες μας εε?
δωστε ρε τζαμπα καποτες στον λαο ..αλλιως θα γεμισουμε ορφαναΚαι βέβαια όχι φίλε μου αν έχουν μυαλό ....
Πάρεδωστε ρε τζαμπα καποτες στον λαο ..αλλιως θα γεμισουμε ορφανα
αυτη η εταιρεια βγαζει XXXXL μεγεθη γιατι εδω μεσα δεν υπαρχει κανεις κατω απο 20Πάρεκόσμε
Ναι νομίζω το πάγκο με τούς ελέφαντες χα χα χααυτη η εταιρεια βγαζει XXXXL μεγεθη γιατι εδω μεσα δεν υπαρχει κανεις κατω απο 20
μόνο σε σχέσεις αν δεν κερατώνεται έναν στο άλλων και να αλαμβάνεις όλα παιδιά που να γυναιθούν από σέναΤο ακαποτο είναι υγεία
Εε τώρα, πολλα requirements βάζειςμόνο σε σχέσεις αν δεν κερατώνεται έναν στο άλλων και να αλαμβάνεις όλα παιδιά που να γυναιθούν από σένα
Δεν νομίζω να υπαρχή κάποιος η κάποια που να μην έχει κερατώσει έστω και μια φορά ???μόνο σε σχέσεις αν δεν κερατώνεται έναν στο άλλων και να αλαμβάνεις όλα παιδιά που να γυναιθούν από σένα
μονο εγω φιλεΔεν νομίζω να υπαρχή κάποιος η κάποια που να μην έχει κερατώσει έστω και μια φορά ???
Τι μια ??? χα χα χαμονο εγω φιλε
δεν ποτε ... εγω φιλε ειμαι παιδι του κατηχητικου μονο πορτοκαλαδαΤι μια ??? χα χα χα
Στο Μενίδι!!!!Φίλε μου μην τους ακούς ,,,εγώ θα σου επισκευάζω τα ελαστικά σου τζάμπα αρκεί να έρχεσαι με το ζευγάρι εδώ.... Είμαι στο μενιδι ...
Και να φανταστώ φαντα εεε??? Χα χα χαδεν ποτε ... εγω φιλε ειμαι παιδι του κατηχητικου μονο πορτοκαλαδα
Όχι φίλε μου ...Άπλα δεν θα το βρεις καθόλου χα χα χα χα..Πέραν της πλάκας δεν ειναι έτσι ,,,παντού γίνεται αυτό όχι μόνο στο μενιδιΣτο Μενίδι!!!!
Μόλις γυρίσεις το κεφάλι σου, το αμάξι θα το βρεις στους τάκους
ε οχχι ρε φιλε να κανουμε μαγκες τις ξενες πολυεθνικες ..βικος και ξερο ψωμιΚαι να φανταστώ φαντα εεε??? Χα χα χα
Πλακιτσα κάνω αδερφέ!!! Κάποτε, πολλά χρόνια πριν, εχω σταματήσει για σάντουιτς σε καντίνα κοντά στο ΠΡΟ-ΠΟ του Κάχι. Σταματάει μία Mercedes και βγαίνουν 4 άσβερκοι με γούνες!!!!! (ήταν άνοιξη) ο φουκαράς ο καντινιέρης βγήκε τρέχοντας και άρχισε να καθαρίζει τα σκαμπό για να καθίσουν!!! Εγώ λέω "αποκλείεται!!! Σε λίγο θα σκάσει ο Φερεντίνος με τις κάμερες, κάποιος μου κάνει φάρσα"!!!!! Πλήρωσα και την έκανα σιγά σιγά... Το ύφος του καντινιέρη ήταν "ας πάθω καρδιά καλύτερα, να πεθάνω ξαφνικά".Όχι φίλε μου ...Άπλα δεν θα το βρεις καθόλου χα χα χα χα..Πέραν της πλάκας δεν ειναι έτσι ,,,παντού γίνεται αυτό όχι μόνο στο μενιδι
Φιλε μου να ερθεις μια βδομάδα εδώ στο μαγαζί μου να δεις κόσμο και κοσμάκη από αλβανούς ,,ρουμανους ,,ρωσους,, γυφτους ωχ συγνωμη ρομα ,,μεχρει και πακιστανους ντιλερ ....Πλακιτσα κάνω αδερφέ!!! Κάποτε, πολλά χρόνια πριν, εχω σταματήσει για σάντουιτς σε καντίνα κοντά στο ΠΡΟ-ΠΟ του Κάχι. Σταματάει μία Mercedes και βγαίνουν 4 άσβερκοι με γούνες!!!!! (ήταν άνοιξη) ο φουκαράς ο καντινιέρης βγήκε τρέχοντας και άρχισε να καθαρίζει τα σκαμπό για να καθίσουν!!! Εγώ λέω "αποκλείεται!!! Σε λίγο θα σκάσει ο Φερεντίνος με τις κάμερες, κάποιος μου κάνει φάρσα"!!!!! Πλήρωσα και την έκανα σιγά σιγά... Το ύφος του καντινιέρη ήταν "ας πάθω καρδιά καλύτερα, να πεθάνω ξαφνικά".