Διαγραμμένο μέλος 232133
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Άμα έχει ζήτηση θα βγάλω κάρτες μελουςΣτο λέω από τώρα βρες άλλη ιδέα θα χρεωκοπησεις
Άμα έχει ζήτηση θα βγάλω κάρτες μελουςΣτο λέω από τώρα βρες άλλη ιδέα θα χρεωκοπησεις
Τύπε να μας πεις σε ποιό σάη θα ανεβάζεις τα video.Προσφερω το αμάξι για φασεις... οδηγάω κι εσύ γαμιεσαι με όποιον θες. Σε πηγαίνω στον προορισμό ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής χυνει το μουνι σου (ίσως από τον καύλα τύπο στο κλαμπ που θες να τον γαμησεις) Προσφέρεται δωρεάν υπηρεσία
Και με περιεχόμενο....Πρέπει να' ναι γαμάτο αμάξι.
Να πας στο dragons den. Έχει πραφιτΑπορείς κι εξιστασαι; Νομίζω είναι μια καινοτόμος υπηρεσία και εντελώς δωρεάν να τη δοκιμάσουμε
Αυτό σκέφτηκα κι εγώΝα πας στο dragons den. Έχει πραφιτ
Εγώ είπα το servise των ελαστικών τζάμπα ...Ας βάλει άλλος τη βενζίνη...ποιος θα πληρώνει την βενζίνη όμως
Θα του ζητήσουν ποσοστά φίλε αλλά δεν ξέρω τι θα τούς δώσει...Να πας στο dragons den. Έχει πραφιτ
Εγώ είπα το servise των ελαστικών τζάμπα ...Ας βάλει άλλος τη βενζίνη...
εχει πανακριβα λαστιχα αυτο το μοντελο που δεν υπαρχειToyota auras μαύρο, εντός Αττικής
Φίλε μου πολυζωη τα πάντα εχω ..εχει πανακριβα λαστιχα αυτο το μοντελο που δεν υπαρχει
γυμνες φωτογραφιες απο γκομενεες εχεις η κανεις το παγωνι και δεν βαζειςΦίλε μου πολυζωη τα πάντα εχω ..
Φίλε πολυζωη εχω αλλά δεν βάζω ..Κάνω το παγόνι ..Χα χα χαγυμνες φωτογραφιες απο γκομενεες εχεις η κανεις το παγωνι και δεν βαζεις