You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Συναντηση την περασμενη βδομαδα με την Λίζα. Δουλευε στο πισω. 25 το προγραμμα ηρθε στο δωματιο μετα απο λιγη ωρα αναμονης. Μου εκανε σχολιασμο για την π...τσα μου οτι ειναι μεγαλη και οτι της φτανει μεχρι....πατο. δε ξερω αν σας εδει τυχει κι εσας αν ειναι δλδ καποιο κολπο των ιεροδουλων αλλα τουλαχιστον σχεδον ολες μου το εχουν αναφερει. Ειδικα η Αντζελα η ξανθια ειχε κανει τα ωραιότερα σχολια χαχα.
Τέλος παντων καλα περασα αν και οι κ@υλες ηταν μεγαλες. Στα μειον μονο οτι ειχε μια ελαφρια πολυ ελαφρια μυρωδια ιδρωτα και με χαλασε αν και πηγα στο πρωτο μισαωρο απο τη στιγμη που ξεκιναγε η Βαρδια της. Πιστευω πως θα επρεπε αυτα να τα ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Δεν πας για καφε μαζι τους......συνουσιαζεσαι.....
Κατα τα αλλα προσωπικα θα επισκεφθω ξανα μονο οταν ερθει κατι καινουργιο και ακομα περισσοτερο σν ξαναερθει η.....Γαληνη.
Αυτη η πουτανα θα μου φαει πολλα λεφτα.....
Τέλος παντων καλα περασα αν και οι κ@υλες ηταν μεγαλες. Στα μειον μονο οτι ειχε μια ελαφρια πολυ ελαφρια μυρωδια ιδρωτα και με χαλασε αν και πηγα στο πρωτο μισαωρο απο τη στιγμη που ξεκιναγε η Βαρδια της. Πιστευω πως θα επρεπε αυτα να τα ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Δεν πας για καφε μαζι τους......συνουσιαζεσαι.....
Κατα τα αλλα προσωπικα θα επισκεφθω ξανα μονο οταν ερθει κατι καινουργιο και ακομα περισσοτερο σν ξαναερθει η.....Γαληνη.
Αυτη η πουτανα θα μου φαει πολλα λεφτα.....
Mia ερωτηση εχω να θεσω και αν διαβαζουν οι υπευθυνοι του studio αν μπορουν ας απαντησουν ή εστω να κανουν κατι.
Παλιοτερα, οι κοπελες αλλαζαν πιο συχνα και ειχες μια ποικιλια να διαλεξεις να πας και να μην βλεπεις τα ιδια και τα ιδια προσωπα. τωρα γιατι δε συμβαινει το ιδιο? θυμαμαι μεχρι πριν κανα 2 χρονια καθε μηνα σχεδον οι κοπελες αλλαζαν συνεχεια. τωρα τα ιδια και τα ιδια προσωπα. εγω προσωπικα βαρεθηκα. Πιο συχνα αλλαζουν οι κοπελες στα σπιτακια στην Αμαλιαδα που δεν ειναι και πολυ μακρυα στο κατω κατω απο την ΠΑτρα παρα στο στουντιο...
κατι πρεπει να γινει. ξεμειναμεεεεεεεεεεε
Παλιοτερα, οι κοπελες αλλαζαν πιο συχνα και ειχες μια ποικιλια να διαλεξεις να πας και να μην βλεπεις τα ιδια και τα ιδια προσωπα. τωρα γιατι δε συμβαινει το ιδιο? θυμαμαι μεχρι πριν κανα 2 χρονια καθε μηνα σχεδον οι κοπελες αλλαζαν συνεχεια. τωρα τα ιδια και τα ιδια προσωπα. εγω προσωπικα βαρεθηκα. Πιο συχνα αλλαζουν οι κοπελες στα σπιτακια στην Αμαλιαδα που δεν ειναι και πολυ μακρυα στο κατω κατω απο την ΠΑτρα παρα στο στουντιο...
κατι πρεπει να γινει. ξεμειναμεεεεεεεεεεε
Καλησπερα παιδες, ειδα πως στη σελιδ του prosexeto αλλαξαν την κοπελα που δουλευει και πω ς ξεκινησε μια Κορινα. αλλα φωτο της δεν εχει. την εχει δει κανεις? την εχετε δοκιμασει? τι λεει? απο κορμι, απο σωματοτυπο κτλ
τωρα εβαλε μια αντωνια. αστο θα παω εγω αφου δεν παει κανεις κ θα σας πω.!!Καλησπερα παιδες, ειδα πως στη σελιδ του prosexeto αλλαξαν την κοπελα που δουλευει και πω ς ξεκινησε μια Κορινα. αλλα φωτο της δεν εχει. την εχει δει κανεις? την εχετε δοκιμασει? τι λεει? απο κορμι, απο σωματοτυπο κτλ
xxxa1a2b3c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 274
- Πόντοι
- 281
παρακμή
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
στη πατρα δεν υπαρχει η ζητηση που υπαρχει στην αθηνα και ο λογος που παρακμασε το εν λογω οίκημα είναι 1 εχει ακριβως διπλα αλλους 4 οικους και κανα 300 μετρα πιο πανω άλλο έναν οποτε ο ανταγωνισμος είναι μεγαλος 2 δεν φερνει πια κοπελες εμφανισιακά ωραιες αλλα και από υπηρεσίες δεν αξιζουν 3 κοιτουν μονο το χρημα και όχι τι προσφερουν στο πελατη.κατα τα αλλα θελουν να λεγεται studio.τα σεβη μου.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
επισκεψη στις 30-12-2016 μπαινω μεσα ηταν ο υπηρέτης μου λεει είναι η τζανινα αλλα εχει αλλον για μιση ωρα.του λεω δεν πειραζει θα περιμενω μου λεει δεν γινεται και δικαιολογιες.εντωμεταξι άλλος πελατης δεν υπηρχε θα μπορουσε να μου λεγε περιμενε στο άλλο δωματιο μεχρι να τελιωσει η ελα σε μιση ωρα και όχι να με διωξει.δεν εχει που δεν εχει δουλεια αν ο τσατσος διωχνει ετσι τους πελατες καηκαμε.αν το μαθει ο ιδιοκτητης του μαγαζιου θα τον στειλει από εκει που ηρθε.ο συγκεκριμένος τσατσος ειρωνευεται κοροιδευει από πισω ασε που είναι περίεργος και στηνει αυτι τον εχω πιασει μια φορα.για άλλη μια φορα το στουντιο αυτό με απογοητευσε και αν δεν αλλαξουν τον υπηρετη και οι τελευταιοι πελατες που εχει θα φυγουν.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
νομιζω εκλεισε το προσεξετο.Τελικα γνωριζουμε αν αλλαξε η κατασταση στο εν λογω ιδρυμα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις