Νέα

Προσέγγιση συμμαθήτριας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hool

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Φίλοι συμπουρδελιάρηδες καλησπέρα.Ειμαι και γω τακτικος μπουρδελιαρης και παλιο μελος εδω αλλα δεν ετυχε να γραψω.
Ο λόγος του θέματος ειναι οτι εδω και μερικές μερες μου αρεσει μια συμμαθητρια στο σχολέιο, 2 χρόνια μικροτερη.Αυτη 1η λυκειου εγω 3η.Εχει καταλαβει οτι τη γουσταρω απο τις ματιες κλπ και ειμαι σιγουρος γιατι οταν τη βλεπω και ανταποδιδει το λεει στις φιλες της.Δεν εχω καταλαβει ακομα αν θελει κ εκεινη γιατι μεν ανταποδιδει τις ματιες αλλα δεν κανει τπτ.Ειναι συνέχεια με τις φίλες της,τι να κανω για να γίνει το κονε, δλδ τι να της πώ πρώτη φορά, καθως δεν την εχω μιλήσει ξανα?

Ευχαριστω

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εδω και μερικές μερες μου αρεσει μια συμμαθητρια στο σχολέιο, 2 χρόνια μικροτερη. Αυτη 1η λυκειου εγω 3η. Εχει καταλαβει οτι τη γουσταρω απο τις ματιες κλπ και ειμαι σιγουρος γιατι οταν τη βλεπω και ανταποδιδει το λεει στις φιλες της. Δεν εχω καταλαβει ακομα αν θελει κ εκεινη γιατι μεν ανταποδιδει τις ματιες αλλα δεν κανει τπτ. Ειναι συνέχεια με τις φίλες της, τι να κανω για να γίνει το κονε, δλδ τι να της πώ πρώτη φορά, καθως δεν την εχω μιλήσει ξανα?

Καλύτερα να πας και να κάνεις το ίδιο post στο Eκει θα βρεις πολλές γκόμενες (και στην ίδια ηλικία) να σου πουν πως να φερθείς...
Υπάρχουν άλλωστε κι άλλα παρόμοια Θέματα...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Για να σπασει ο παγος, ρωτα την εαν τον παιρνει απο το κωλο.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Φίλοι συμπουρδελιάρηδες καλησπέρα.Ειμαι και γω τακτικος μπουρδελιαρης και παλιο μελος εδω αλλα δεν ετυχε να γραψω.
Ο λόγος του θέματος ειναι οτι εδω και μερικές μερες μου αρεσει μια συμμαθητρια στο σχολέιο, 2 χρόνια μικροτερη.Αυτη 1η λυκειου εγω 3η.Εχει καταλαβει οτι τη γουσταρω απο τις ματιες κλπ και ειμαι σιγουρος γιατι οταν τη βλεπω και ανταποδιδει το λεει στις φιλες της.Δεν εχω καταλαβει ακομα αν θελει κ εκεινη γιατι μεν ανταποδιδει τις ματιες αλλα δεν κανει τπτ.Ειναι συνέχεια με τις φίλες της,τι να κανω για να γίνει το κονε, δλδ τι να της πώ πρώτη φορά, καθως δεν την εχω μιλήσει ξανα?

Ευχαριστω

Να της πείς να πάτε στις τουαλέτες, να κάνει πίπα σε σένα και τρείς φίλους σου, και να τραβάει με το κινητό της βίντεο η αδελφή σου.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
φίλε μου σε λάθος forum είσαι.. συνηθισμένη απάντηση εδώ είναι να έχεις 50 Ευρώ στο χέρι σου..

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Duracell μήν το αποπέρνεις το παιδί. Κ εμείς βρεθήκαμε στην ίδια αμηχανία. Η εμπειρία σε κάνει πιο cool στη προσέγγιση.

Φίλε μου η γυναίκα περιμένει την πρώτη κίνηση από σένα. Δε πρόκειται να έρθει να στα ζητήσει. Έσύ είσαι ο κυνηγός. Πήγαινε μια μέρα κ πέστης με τρόπο να τα φτιάξετε. Αν σου πεί όχι πέστης δε πειράζει θα βρώ άλλη. Εκεί θα δείς τον γυναικείο εγωισμό σε όλο του το μεγαλείο  :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell μήν το αποπέρνεις το παιδί...

Kάθε άλλο παρά τον αποπαίρνω (αν όντως είναι παιδί)...
Πραγματικά νομίζω ότι αν κάνει το ίδιο post στο CosmoForum θα πάρει ποιό πρακτικές απαντήσεις-συμβουλές από κοπέλες τής ηλικίας του... ;)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν θές πραγματικά να τραβήξεις το ενδιαφέρον της, δές ποια είναι η κολλητή της και φλέρταρέ την.

OP
OP
H

hool

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
καλα το ενα ποστ καλύτερο απο το αλλο εδώ μεσα.χαχαχαχα.
Θα ρωτήσω κ κει απλα αλλο να μιλας με σπυριάρικες 15χρονες μυξοπαρθενες κ αλλο με μπουρδελιάρηδες συντρόφους.Κ ναι <παιδί> ειμαι

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αν θές πραγματικά να τραβήξεις το ενδιαφέρον της, δές ποια είναι η κολλητή της και φλέρταρέ την.

Ε οχι ρε μεγαλε τετοιες κατινιες... ουτε οι γκομενες δεν τα κανουν αυτα. Εκτος εαν ειναι να γαμησει πρωτα την κολλητη της και μετα την ιδια.

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ζητα της να βγειτε καπου ομορφα και εκει ευθεως εκδηλωσε της το ενδιαφερον σου. Να εισαι ο εαυτος σου, μην πας να το παιξεις ιστορια. Αν ψηνεται η γκομενα θα δεχθει να βρεθειτε ξανα και να δειτε τι θα γινει. Να εισαι ευθυς. Αν δεν κατσει, σιγα τα ωα, εχει πολλες πορτοκαλιες!

OP
OP
H

hool

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Δλδ τι, εκει που δεν της εχω μιλήσει ποτε, να την πιασω να της πω να βγούμε?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πες της, " Πιπωσε με αν κανω λαθος, αλλα Αφροξυλανθη δε σε λενε? "
:grin: :grin: :grin: