Μηπως να της ζητησω να μου κανει και ρουφοκώλι?Πες της, " Πιπωσε με αν κανω λαθος, αλλα Αφροξυλανθη δε σε λενε? "
(το σκεφτηκα πολυ ωρα αυτο...)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσέγγιση συμμαθήτριας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hool
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δλδ τι, εκει που δεν της εχω μιλήσει ποτε, να την πιασω να της πω να βγούμε?
τι θα πάθεις βρε παιδάκι μου.. το πολύ πολύ να φας χυλόπιττα .. εεε και??? αν δεν φας και καμμιά χυλόπιττα πως θα ρίξεις γκόμενα? τι περιμένεις? το μουνί στο πιάτο?
"Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Σοβαρά τώρα... Πές της "σε βλέπω καιρό και μου αρέσει το παρουσιαστικό σου. Θα ήθελα να γνωρίσω όμως καιτην προσωπικότητά σου. Θα ήθελες κάποια στιγμή να τα πούμε ΚΑΙ εκτός σχολείου;"
Πριν τα πείς όλα αυτά, συστήσου της με ονοματεπώνυμο: "Είμαι ο "τάδε" από τη δείνα τάξη".
Αυτά και καλή τύχη.
Υ.Γ.1: Βέβαια, διακινδυνεύεις να είναι κανένα τσουλάκι, και όχι μόνο να σου ρίξει χειλόπιττα στα ίσια (δικαίωμά της είναι αυτό εξάλλου), αλλά να σε περιγελά με τίποτα τσουλάκια φίλες της λέγοντάς τις "τον βλέπετε αυτό το μαλάκα κορίτσια; Είναι ο τάδε, από τη δείνα τάξη, μου ζήτησε να βγούμε γιατίτου αρέσω και τον έστειλα αδιάβαστο"
Υ.Γ.2: Γι' αυτό σου 'πα να το παίξεις γατόνι και να θολώσεις τα νερά φλερτάροντας απλά (και όχι πέφτοντάς την στα ίσια) την κολλητή της.
Πριν τα πείς όλα αυτά, συστήσου της με ονοματεπώνυμο: "Είμαι ο "τάδε" από τη δείνα τάξη".
Αυτά και καλή τύχη.
Υ.Γ.1: Βέβαια, διακινδυνεύεις να είναι κανένα τσουλάκι, και όχι μόνο να σου ρίξει χειλόπιττα στα ίσια (δικαίωμά της είναι αυτό εξάλλου), αλλά να σε περιγελά με τίποτα τσουλάκια φίλες της λέγοντάς τις "τον βλέπετε αυτό το μαλάκα κορίτσια; Είναι ο τάδε, από τη δείνα τάξη, μου ζήτησε να βγούμε γιατίτου αρέσω και τον έστειλα αδιάβαστο"
Υ.Γ.2: Γι' αυτό σου 'πα να το παίξεις γατόνι και να θολώσεις τα νερά φλερτάροντας απλά (και όχι πέφτοντάς την στα ίσια) την κολλητή της.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Μηπως να της ζητησω να μου κανει και ρουφοκώλι?
τωρα μιλας σωστα!!!!!
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
τι θα πάθεις βρε παιδάκι μου.. το πολύ πολύ να φας χυλόπιττα .. εεε και??? αν δεν φας και καμμιά χυλόπιττα πως θα ρίξεις γκόμενα? τι περιμένεις? το μουνί στο πιάτο?
"Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"
Μην μπερδεύουμε τη χειλόπιττα με τη χυλοπίττα βρε:-P
Μην μπερδεύουμε τη χειλόπιττα με τη χυλοπίττα βρε:-P
καλά ρε μεγάλε.. στο γραφείο είμαι μην περιμένετε να κάνω και spelling check αυτά που γράφω...
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
κ αν η φίλη είναι μπάζο κ του κάτσει αυτή τελικά τί γίνεται?
Αν είναι μπάζο η φίλη, μπορεί κάλλιστα να φλερτάρει με την αδερφή της. Ακόμη καλύτερα.
Επισκέπτης
[/quote]
Για να σπασει ο παγος, ρωτα την εαν τον παιρνει απο το κωλο.
κι αν σου πει "οχι"... πες της... "ευκαρια να γ...νωριστουμε τοτε" !!!
Kορυφαίες και οι 2 απαντήσεις .....
¨οπως έλεγε και ο κυρ Διονύσης : "Χούφτωστη-χούφτωστη, θα το μετανιώσεις..."
¨οπως έλεγε και ο κυρ Διονύσης : "Χούφτωστη-χούφτωστη, θα το μετανιώσεις..."
Kαι όπως έλεγε ένας θείος μου:
"Και τα αρχίδια μέσα!"
Επισκέπτης
Βουρ στην κολλητή της...
Αντιπερισπασμός και Αιφνιδιασμός, συνταγή που πιάνει παντού και πάντα.
Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σκάκι, πόλεμος, business κλπ....και ναι, και στις γυναίκες.
Βλέπω Yorgo έπεσε ξεραΐλα στα CT και αποφάσισες να διαφωτίσεις τους νέους...
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Μηπως να της ζητησω να μου κανει και ρουφοκώλι?
Αν δεν χέζεσαι γιατί οχι.
(κανονικά ως ανήλικος θα επρεπε να ειχες αποβληθει απο το σαιτ)
Επισκέπτης
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να μάθεις το βασικότερο :
-Είναι παρθένα ή όχι;
Αν δεν είναι θα σε βοηθήσουμε να βρείς τρόπο προσέγγισης. Αν είναι όμως παρθένα, δεν αξίζει τον κόπο να χάσεις το χρόνο σου. Στην ηλικία σου πρέπει να ασχολείσαι μόνο με "στρωμένες" γκόμενες που τον έχουν πάρει πρώτη φορά από άλλους.
-Είναι παρθένα ή όχι;
Αν δεν είναι θα σε βοηθήσουμε να βρείς τρόπο προσέγγισης. Αν είναι όμως παρθένα, δεν αξίζει τον κόπο να χάσεις το χρόνο σου. Στην ηλικία σου πρέπει να ασχολείσαι μόνο με "στρωμένες" γκόμενες που τον έχουν πάρει πρώτη φορά από άλλους.
Προς τύπο που άνοιξε το thread :
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ -ΑΝΤΑ (sorry μάγκες αλλά έτσι είναι) τί θα κάνεις για να ρίξεις 15χρονη σήμερα??? Ρε φίλε, έλα τώρα ούτε 18 δεν είσαι.. άμα δεν φας τα μούτρα σου μόνος σου τί σκατά θα μάθεις??
Προς όλους τους υπόλοιπους :
Όλα τα λεφτά τα σχόλια..
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ -ΑΝΤΑ (sorry μάγκες αλλά έτσι είναι) τί θα κάνεις για να ρίξεις 15χρονη σήμερα??? Ρε φίλε, έλα τώρα ούτε 18 δεν είσαι.. άμα δεν φας τα μούτρα σου μόνος σου τί σκατά θα μάθεις??
Προς όλους τους υπόλοιπους :
Όλα τα λεφτά τα σχόλια..
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
κάποτε το μπου ήταν ρομαντικό .