Από εμπειρία φίλου μου σε θεατρική ομάδα δήμου: Καταρχάς τα περισσότερα άτομα εκεί πέρα είναι ψωνάρες. Θέλουν τα συγχαρητήρια και την κολακεία χωρίς να έχουν συναίσθηση ότι οι παραστάσεις τους είναι ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ. Δεν πάνε καν σε επαγγελματικές παραστάσεις να παρακολουθήσουν...Σαν να αξιώνω εγώ να γίνω τραγουδιστής όπερας χωρίς να έχω πατήσει στη λυρική σκηνή ή να ακούω ηχογραφήσεις...Κατά τα άλλα ο φίλος μου είχε μια σχέση από εκεί και γενικά μπορεί να παίξουν από ξεπέτες μέχρι γάμο. Πάντως δε σημαίνει ότι όσες πάνε εκεί ψάχνονται. Πάρτε το χαμπάρι μόνο εμείς πρέπει να κινούμαστε για να βρούμε κάποια. Αυτές έχουν μονίμως καβάτζες από insta, online dating και λοιπές μαλακίες. Το καλό είναι ότι γενικά υπάρχει κλίμα ομάδας οπότε τουλάχιστον σου επιτρέπεται να πιάσεις κουβέντα. Εννοείται ότι χωρίς κοινωνικότητα, άνεση, πρωτοβουλίες δεν πας πουθενά. Φεμινίστριες ευτυχώς δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους εκεί που είναι ο φίλος μου. Φαντάζομαι θα πηγαίνουν σε πιο σοβαρές ή "εναλλακτικές" ομάδες.. Επίσης γενικά έχει θείτσες και λίγες γκόμενες έως ελάχιστες. Είναι και τυχαίο αν θα έχει κάποιες καλές ή όχι. Έχω σκεφτεί να δοκιμάσω κι εγώ αλλά δε με ψήνει, ειδικά να τρώω τόσες ώρες. Καλή τύχη.