Νέα

Προσέγγιση γυναικών σε θεατρικές ομάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kamigawa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.565
Πόντοι
1.206

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.097
Πόντοι
2.696
Τα είπε κάποιος παραπάνω.
Ψάξτε δεξιές, θεοσεβούμενες και με daddy issues.
Θα περάσετε καλά .
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... Δεν υπάρχουν γενικά στερεότυπα, σήμερα πια σε αυτό το χάος για να βρεις γκόμενα να γαμήσεις... Επειδή έτυχε σε εσένα ή σε κάποιον δικός σου δεν σημαίνει ότι θα τύχει ή θα λειτουργήσει και στους άλλους... Οι γκόμενες μυρίζονται από χιλιόμετρα τον μαμούχαλο ή ανασφαλή μαλάκα και το πολύ, πολύ, αν δεν εκτεθεί στο περιβάλλον που δραστηριοποιείται, είναι εύκολο να του "στήσει μηχανή" και να το τα "μασάει", πολλές φορές και χωρίς να γαμήσει (καληνυχτάκιας), ανάλογα πόσο μαλάκας είναι... Το να δίνουμε ντιρεκτίβες εκ του ασφαλούς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τουλάχιστον αφελές και χωρίς κανένα νόημα...

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.426
Πόντοι
4.965
εικάζω :coffee:
Γιατι ο δικός μας λες να ειναι ζωφράφος ;;
Κατι σεμινάρια εχει κάνει :coffee:
Δεν πιστεύεις; Κοίτα έργο μου στο παρακάτω ποστ:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
11
Like
3.936
Πόντοι
746

Novabot

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
5
Πόντοι
0
Από εμπειρία φίλου μου σε θεατρική ομάδα δήμου: Καταρχάς τα περισσότερα άτομα εκεί πέρα είναι ψωνάρες. Θέλουν τα συγχαρητήρια και την κολακεία χωρίς να έχουν συναίσθηση ότι οι παραστάσεις τους είναι ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ. Δεν πάνε καν σε επαγγελματικές παραστάσεις να παρακολουθήσουν...Σαν να αξιώνω εγώ να γίνω τραγουδιστής όπερας χωρίς να έχω πατήσει στη λυρική σκηνή ή να ακούω ηχογραφήσεις...Κατά τα άλλα ο φίλος μου είχε μια σχέση από εκεί και γενικά μπορεί να παίξουν από ξεπέτες μέχρι γάμο. Πάντως δε σημαίνει ότι όσες πάνε εκεί ψάχνονται. Πάρτε το χαμπάρι μόνο εμείς πρέπει να κινούμαστε για να βρούμε κάποια. Αυτές έχουν μονίμως καβάτζες από insta, online dating και λοιπές μαλακίες. Το καλό είναι ότι γενικά υπάρχει κλίμα ομάδας οπότε τουλάχιστον σου επιτρέπεται να πιάσεις κουβέντα. Εννοείται ότι χωρίς κοινωνικότητα, άνεση, πρωτοβουλίες δεν πας πουθενά. Φεμινίστριες ευτυχώς δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους εκεί που είναι ο φίλος μου. Φαντάζομαι θα πηγαίνουν σε πιο σοβαρές ή "εναλλακτικές" ομάδες.. Επίσης γενικά έχει θείτσες και λίγες γκόμενες έως ελάχιστες. Είναι και τυχαίο αν θα έχει κάποιες καλές ή όχι. Έχω σκεφτεί να δοκιμάσω κι εγώ αλλά δε με ψήνει, ειδικά να τρώω τόσες ώρες. Καλή τύχη.

OP
OP
Kamigawa

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.441
Πόντοι
441

Να και μία είδηση που απλώς επιβεβαιώνει όσα γράφουμε σε αυτό το θέμα:

Μερικές ψωνισμένες θολοκουλτουριάρες βαφτίζουν μισογύνικο οτιδήποτε δεν τις εμπεριέχει. Ότι στην πλειονότητα τους είναι άχρηστες και κανείς δεν θα πάει να τις δει δεν τους περνάει από το μυαλό. Σίγουρα φταίει η πατριαρχία, ο σεξισμός, η τοξική αρρενωπότητα κτλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom