ναι αλλα ο Σημίτης τους έβαζε στο ψηφοδέλτιο.. δεν σου έδινε και κάποια καλύτερη επιλογή...
Με συγχωρείς αγαπητέ αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα δεν έχω ξανακούσει. Ήξερες ότι είναι κλέφτες και τους ψήφιζες επειδή ήταν στο... ψηφοδέλτιο;
Αυτή είναι η μαλακία η κλασσική του Έλληνα. Βολεψάκιας μια ζωή και να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Χωρίς @@ να πει, ήξερα ότι τρώνε αλλά επειδή μου πετάγανε ψίχουλα και είχα συμφέρον τους ψήφιζα και στα παπάρια μου ο τόπος.
Ξεσηκώθηκαν, Τυνήσιοι, Αλβανοί, Αιγύπτιοι...οι Γάλλοι τα κάνανε πουτάνα πέρυσι, το ίδιο και οι Ιρλανδοί και οι ξεφτυλισμένοι οι Έλληνες καθόμαστε και το συζητάμε. Ούτε σε μια πορεία να πάμε γιατί θα... κουραστούμε.
Εδώ ρε μας λέει κοπρίτες ο Πάγκαλος και είναι ακόμα στη βουλή. Πείτε μου μία άλλη χώρα που θα μπορούσε να συμβεί αυτό και δεν θα είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση.
Ο Σημίτης δεν φταίει, ο Καραμανλής δεν φταίει. Φαντάσου πόσο ζώα είναι για να λέμε ότι δεν φταίει. Άντε και δεν κλέψανε (να γίνω και εγώ μαλάκας για λίγο). Το ότι αφήναν τους πάντες να τα βουτάνε δεν είναι φταίξιμο;
Τα ίδια τώρα και με τον ΓΑΠ θα γίνουν και θα τρέχουμε σαν μαλάκες σε λίγα χρόνια να πληρώνουμε για την γαμημένη, διεφθαρμένη γενιά του Πολυτεχνείου...