Νέα

Προπηλακισμός Σημίτη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ώπα μάγκα.
τον Λαλιώτη, τον Νεονάκη, τον Παχτα, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαντωνίου, τον Τσουκάτο, τον Γιωργάκη και όλα τα άλλα καλά παιδιά ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΣ.
ΟΧΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

ναι αλλα ο Σημίτης τους έβαζε στο ψηφοδέλτιο.. δεν σου έδινε και κάποια καλύτερη επιλογή...

Επισκέπτης
ώπα μάγκα.
τον Λαλιώτη, τον Νεονάκη, τον Παχτα, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαντωνίου, τον Τσουκάτο, τον Γιωργάκη και όλα τα άλλα καλά παιδιά ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΣ.
ΟΧΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
ηταν υπο τη σημαια του σοσιαλισμου :jerking: :jerking:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
και εμεις δυστηχως θα παμε ΤΑΜΕΙΟ, οπως κανουμε αλωστε τοσα χρονια !!!
[/quote]

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Και το ασχημο ειναι οτι ταμειο παμε για πληρωμη και οχι για εισπραξη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δλδ αν καποιος πλαστογραφησει την υπογραφη του διευθυντη μιας εταιριας, ο διευθυντης δεν εχει ευθυνη?
ααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχα τι πίνετε ρε;
άμα σκοτώσω το παιδί σου επειδή είμαι χρόνια ο οικονομος του σπιτιού εσύ πρέπει να πας φυλακή;
αααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.
ας πει κάποιος σε όλα τα παιζάκια ότι τα νομοσχέδια υπογράφονται μόνο απο υπουργούς. δε χρειάζονται την υπογραφή του πρωθυπουργού.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
ώπα μάγκα.
ΟΧΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

Αν το δεις προσωπικα,οχι εγω μονο αλλα ΕΜΕΙΣ.Βεβαια ΟΛΟΙ μας αφου τους ψηφισαμε καπου αποσκοπουσαμε.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τόσο ο Σημίτης όσο και όλοι οι πρωθυπουργοί, γνώριζαν πολύ καλά τη κλεψιά και την απατεωνιά που επικρατούσε. Δεν έκαναν όμως τίποτα για να προστατέψουν τον λαό από τα δεινά που σίγουρα θα έρχονταν κάποια στιγμή.

Είναι όλοι τους ένοχοι. ΕΝΟΧΟΙ!

Επισκέπτης
άμα σκοτώσω το παιδί σου επειδή είμαι χρόνια ο οικονομος του σπιτιού εσύ πρέπει να πας φυλακή;

Υ.Γ.
ας πει κάποιος σε όλα τα παιζάκια ότι τα νομοσχέδια υπογράφονται μόνο απο υπουργούς. δε χρειάζονται την υπογραφή του πρωθυπουργού.
καλο το χιουμορ, αλλα ας το σοβαρεψουμε λιγο....
Ο καθε υπουργος υπογραφει νομοσχεδια που ο προθυπουργος οφειλει να διαβασει και να δει τι γινεται επι των ημερων του. Στομα ειχε ας μιλαγε. Ξερεις ο τσιλιαδορος εχει την ιδια ευθυνη με αυτους που εκαναν τη μπουκα ;)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16

[/quote

Ατυχες παραδειγμα κατα την γνωμη μου,γιατι οταν συνεργαζεσαι με καποιον τον τσεκαρεις,και αν δεις οτι ειναι ετοιμος να σε καταστρεψει τον στελνεις.Αν τον κρατησεις,εισαι συν-υπευθυνος σε οτι γινει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι. αν καποιος σε εξαπατησει μια φορα ειναι απατεωνας αν το κανει παραπανω..... εισαι μαλακας

ε τι λέω τόση ώρα;

εσάς σας φταίει ο σημίτης.....
αλλά και το σημίτη και τους συνεργάτες του εσείς τους διαλέξατε.
αθάνατη φάρα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Φάγανε αμάσητο τα βόδια-ψηφοφόροι το παραμυθάκι του "καλού λογιστή-διαχειριστή",που μετά την λαίλαπα Ανδρέα(τον οποίον οι ίδιοι αποθέωναν!!!!!!!!!!!!!!),έπρεπε να βάλει τη χώρα σε τάξη......

και όντως την έβαλε

Γίναν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι......

όπως είπε και ο ίδιος για το Χρηματιστήριο "Ας προσέχατε"!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ε τι λέω τόση ώρα;

εσάς σας φταίει ο σημίτης.....
αλλά και το σημίτη και τους συνεργάτες του εσείς τους διαλέξατε.
αθάνατη φάρα.
τα ιδια λεμε μονο που εγω λεω οτι φταιει και ο σημιτης και ολοι δεν ξεχωριζω τα γουρουνια ουτε αμφισβητω τη  :jerking: του λαου μας

Επισκέπτης
Φάγανε αμάσητο τα βόδια-ψηφοφόροι το παραμυθάκι του "καλού λογιστή-διαχειριστή",που μετά την λαίλαπα Ανδρέα(τον οποίον οι ίδιοι αποθέωναν!!!!!!!!!!!!!!),έπρεπε να βάλει τη χώρα σε τάξη......
εξαρταται απο το σερβιρισμα και απο τα ορεκτικα που χει καταπιει ο καθενας

eddios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα ο Σημίτης τους έβαζε στο ψηφοδέλτιο.. δεν σου έδινε και κάποια καλύτερη επιλογή...

Με συγχωρείς αγαπητέ αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα δεν έχω ξανακούσει. Ήξερες ότι είναι κλέφτες και τους ψήφιζες επειδή ήταν στο... ψηφοδέλτιο;

Αυτή είναι η μαλακία η κλασσική του Έλληνα. Βολεψάκιας μια ζωή και να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Χωρίς @@ να πει, ήξερα ότι τρώνε αλλά επειδή μου πετάγανε ψίχουλα και είχα συμφέρον τους ψήφιζα και στα παπάρια μου ο τόπος.

Ξεσηκώθηκαν, Τυνήσιοι, Αλβανοί, Αιγύπτιοι...οι Γάλλοι τα κάνανε πουτάνα πέρυσι, το ίδιο και οι Ιρλανδοί και οι ξεφτυλισμένοι οι Έλληνες καθόμαστε και το συζητάμε. Ούτε σε μια πορεία να πάμε γιατί θα... κουραστούμε.

Εδώ ρε μας λέει κοπρίτες ο Πάγκαλος και είναι ακόμα στη βουλή. Πείτε μου μία άλλη χώρα που θα μπορούσε να συμβεί αυτό και δεν θα είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση.

Ο Σημίτης δεν φταίει, ο Καραμανλής δεν φταίει. Φαντάσου πόσο ζώα είναι για να λέμε ότι δεν φταίει. Άντε και δεν κλέψανε (να γίνω και εγώ μαλάκας για λίγο). Το ότι αφήναν τους πάντες να τα βουτάνε δεν είναι φταίξιμο;

Τα ίδια τώρα και με τον ΓΑΠ θα γίνουν και θα τρέχουμε σαν μαλάκες σε λίγα χρόνια να πληρώνουμε για την γαμημένη, διεφθαρμένη γενιά του Πολυτεχνείου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με συγχωρείς αγαπητέ αλλά μεγαλύτερη κοτσάνα δεν έχω ξανακούσει. Ήξερες ότι είναι κλέφτες και τους ψήφιζες επειδή ήταν στο... ψηφοδέλτιο;

Αυτή είναι η μαλακία η κλασσική του Έλληνα. Βολεψάκιας μια ζωή και να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Χωρίς @@ να πει, ήξερα ότι τρώνε αλλά επειδή μου πετάγανε ψίχουλα και είχα συμφέρον τους ψήφιζα και στα παπάρια μου ο τόπος.

Ξεσηκώθηκαν, Τυνήσιοι, Αλβανοί, Αιγύπτιοι...οι Γάλλοι τα κάνανε πουτάνα πέρυσι, το ίδιο και οι Ιρλανδοί και οι ξεφτυλισμένοι οι Έλληνες καθόμαστε και το συζητάμε. Ούτε σε μια πορεία να πάμε γιατί θα... κουραστούμε.

Εδώ ρε μας λέει κοπρίτες ο Πάγκαλος και είναι ακόμα στη βουλή. Πείτε μου μία άλλη χώρα που θα μπορούσε να συμβεί αυτό και δεν θα είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση.

Ο Σημίτης δεν φταίει, ο Καραμανλής δεν φταίει. Φαντάσου πόσο ζώα είναι για να λέμε ότι δεν φταίει. Άντε και δεν κλέψανε (να γίνω και εγώ μαλάκας για λίγο). Το ότι αφήναν τους πάντες να τα βουτάνε δεν είναι φταίξιμο;

Τα ίδια τώρα και με τον ΓΑΠ θα γίνουν και θα τρέχουμε σαν μαλάκες σε λίγα χρόνια να πληρώνουμε για την γαμημένη, διεφθαρμένη γενιά του Πολυτεχνείου...

αυτό είναι απάντηση στο ότι ο κόσμος ψήφιζε τους κλέφτες...

εγώ προσωπικά ποτέ δεν ψήφισα Σημίτη...

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
αυτό είναι απάντηση στο ότι ο κόσμος ψήφιζε τους κλέφτες...

εγώ προσωπικά ποτέ δεν ψήφισα Σημίτη...

Στην Αγγλία Υπουργοί που ψιλοέκλεψαν (σαν τα τηλεφωνικά κέντρα του Κυριάκου από τη Siemens) είναι ήδη φυλακή.
Εδώ άλλοι (Τσουκάτος, Μαντέλης) που μόνοι τους είπαν ΝΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ είναι ελεύθεροι και ωραίοι. Δεν λέω για τους άλλους που δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις αλλά για αυτούς που επίσημα λένε ΝΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ.
Αν χρωστάτε 10 ευρώ στο δημόσιο το χρέος σας είναι απαράγραπτο για πάντα και το κληρονομούν τα παιδιά σας αν δεν το πληρώσετε.
Εδω έχει γίνει της κακομοίρας με μίζες κ.λ.π. και τα αδικήματα για βουλευτές και υπουργούς έχουν παραγραφεί.
Μου φαίνεται ότι οι Έλληνες κοιμόμαστε στο σύστημα της τηλεόρασης και μας πάνε όπου θέλουν.
Εδώ μπήκαμε στο ΔΝΤ  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:(που σημαίνει ότι η κυβέρνηση χορεύει στα μέτρα που της υπαγορεύουν οι ξένοι) και κανείς δεν είπε τίποτε. ΣΤην Ιρλανδία έγινε της Πουτ.... και πάνε σε εκλογές
Τα συμπεράσματα δικά σας

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Θέλει σφαλιάρες ο Σημίτης!!Όχι μόνο για τα σκάνδαλα,τις αλητείες και τα εγκλήματα εις βάρις του λαού,με αποκορύφωμα το χρηματιστήριο και τα ψευδή στοιχεία της Goldman Sachs,αλλά ειδικά ήταν μεγάλος παλιοχαρακτήρας.Και τότε ο κόσμος τα έφερνε πολύ δύσκολα βόλτα και όλο απεργίες και αγανάκτιση,όμως αυτός έλεγε προκλητικά στις δηλώσεις του "Πετύχαμε!!" και στην Έκθεση Θεσσαλονίκης το 1998 έλεγε να επενδύσει ο κόσμος στο Χρηματιστήριο,ότι είναι σίγουρη επενδυση και πιο κερδοφόρα απο τις τράπεζες..Βέβαια το 2000 μετά την κατρακύλα και το φιάσκο έλεγε για όλους αυτούς που καταστράφηκαν "Ας πρόσεχαν".

Δεν φταίει όμως αυτός αλλά αυτοί οι καραγκιόζηδες εκατομμύρια πρόβατα που τον ψήφισαν όχι μια φορά αλλά δύο..
:headbang2: :headbang2:
:headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom