You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προνιακά επιδόματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα canibal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εξαρτάται από την πάθηση και το ποσοστό αναπηρίας... ψάξε το δίκτυο με την πάθηση...γνωρίζει κανείς τι ποσά παίζουν ανάλογα με την πάθηση και το πρόβλημα ?
στην πρόνοια δεν λένε τίποτα και στο δύκτιο δεν βρίσκω τίποτα. ;)
υγ
μην καφριλιάσετε δεν είναι για μένα, απλά ψάχνομαι για ένα παιδάκι..
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εξαρτάται από την πάθηση και το ποσοστό αναπηρίας... ψάξε το δίκτυο με την πάθηση...
νοητικά και ορθοπεδικά θέματα εκ γενετής που τον καθιστούν ανίκανο να δουλέψει.
απλά δεν ξέρω για τι ποσά μιλάμε.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Νομιζω αυτα τα ποσα εχουν μειωθει αισθητα και σε αλλες περιπτωσεις εχουν κοπει εντελως.Εξαρτατε την παθηση που εχει, απο οσα θυμαμαι η κινητικα αναπηροι επαιρναν περιπου το χιλιαρικο και η κωφοι περιπου τα 700€ το διμηνο αυτα πριν χρονια.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
νοητικά και ορθοπεδικά θέματα εκ γενετής που τον καθιστούν ανίκανο να δουλέψει.
απλά δεν ξέρω για τι ποσά μιλάμε.
αν έχεις κανένα στοιχείο σχετικά με την πάθηση στείλε το με πμ να το ψάξω... έχω έναν γνωστό δικολάβο με εμπειρία σε αυτά... θα μου πεί πιστεύω...
amilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Τα ποσα ηταν ενδεικτικα, κοβονται μονο στους κωφους οταν φτασουν τα 24 αλλα το ξανα παιρνουν στα 65 αν ζουν μεχρι τοτεΝομιζω αυτα τα ποσα εχουν μειωθει αισθητα και σε αλλες περιπτωσεις εχουν κοπει εντελως.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Αθανατη Ελληνικη Γραφειοκρατια...Τα ποσα ηταν ενδεικτικα, κοβονται μονο στους κωφους οταν φτασουν τα 24 αλλα το ξανα παιρνουν στα 65 αν ζουν μεχρι τοτε
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αν έχεις κανένα στοιχείο σχετικά με την πάθηση στείλε το με πμ να το ψάξω... έχω έναν γνωστό δικολάβο με εμπειρία σε αυτά... θα μου πεί πιστεύω...
Ραιβοποδία αλλά σε πολύ άσχημη κατάσταση... και νοητικά ανίκανος να επιβιώσει μόνος του.
tnx για το ενδοιαφέρον tramountana αλλά οκ μη σε τρέχω...
εξάλλου κατάφερα και του έκλεισα επιτροπή την πέμπτη οπότε θα μάθω. χάρη γνωστών μου τόσο γρήγορα (μέσα σε 1 μήνα περίπου) άλλοι περιμένουν 10 μήνες.
από περιέργεια τι ποσό θα του βγάλουν πάνω κάτω ρωτάω.έχω ρίξει τρελό τρέξιμο για informations γιατί δεν είναι και συγγενής...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ραιβοποδία αλλά σε πολύ άσχημη κατάσταση... και νοητικά ανίκανος να επιβιώσει μόνος του.
εξάλλου κατάφερα και του έκλεισα επιτροπή την πέμπτη οπότε θα μάθω. χάρη γνωστών μου τόσο γρήγορα (μέσα σε 1 μήνα περίπου) άλλοι περιμένουν 10 μήνες.
απλά από περιέργεια τι ποσό θα του βγάλουν πάνω κάτω είμαι περίεργος.έχω ρίξει τρελό τρέξιμο για informations γιατί δεν είναι και συγγενής...
καλη τυχη... πάντως γενικά με τα προνοιακά.. γίνονται μεγαλύτερα όσο αυξάνει η ανικανότητα για εργασία και όσο περισσεύει η ανάγκη για να έχει υποστήριξη τρίτου...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
συγχαρητήρια στον ελληναρά που παρέκαμψε την ουρά αφήνοντας τα υπόλοιπα κορόιδα που δεν έχουν γνωστούς να περιμένουν
amilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
από περιέργεια τι ποσό θα του βγάλουν πάνω κάτω ρωτάω.έχω ρίξει τρελό τρέξιμο για informations γιατί δεν είναι και συγγενής...
Για να δεις τι ποσοστο δικαιουται κατεβασε το φεκ απο www.ika.gr/gr/infopages/kepa/FEK_1506_B_4-5-2012.pdf]εδω[/url]
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
συγχαρητήρια στον ελληναρά που παρέκαμψε την ουρά αφήνοντας τα υπόλοιπα κορόιδα που δεν έχουν γνωστούς να περιμένουν
εσύ τράβα να ζήσεις στον πλανήτη Πανδώρα μαζί με τα Avatar αν δε σ αρέσει...
εδώ οι μισοί παίρνουν μαιμού συντάξεις και σε πείραξε ένα παιδάκι που θα βοηθηθεί από την υπάρχουσα διαφθορά των κυβερνήσεων που ψυφίζατε ?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Για να δεις τι ποσοστο δικαιουται κατεβασε το φεκ απο www.ika.gr/gr/infopages/kepa/FEK_1506_B_4-5-2012.pdf]εδω[/url]
tnx !!!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εσύ τράβα να ζήσεις στον πλανήτη Πανδώρα μαζί με τα Avatar αν δε σ αρέσει...
εδώ οι μισοί παίρνουν μαιμού συντάξεις και σε πείραξε ένα παιδάκι που θα βοηθηθεί από την υπάρχουσα διαφθορά των κυβερνήσεων που ψυφίζατε ?
έφαγε όμως την σειρά από άλλα παιδάκια που θα συνεχίσουν να περιμένουν υπομονετικά για 10 μήνες ώσπου να έρθει η σειρά τους
αυτό που έκανες ήταν αντικειμενικά λάθος και είχε την "λογική του βύσματος", πρακτικές δηλαδή που κατέλυσαν την έννοια της ισότητας και της αξιοκρατίας σ'αυτήν την χώρα
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
έφαγε όμως την σειρά από άλλα παιδάκια που θα συνεχίσουν να περιμένουν υπομονετικά για 10 μήνες ώσπου να έρθει η σειρά τους
αυτό που έκανες ήταν αντικειμενικά λάθος και είχε την "λογική του βύσματος", πρακτικές δηλαδή που κατέλυσαν την έννοια της ισότητας και της αξιοκρατίας σ'αυτήν την χώρα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
[move] ;)[/move]
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
στειλε πμ στο αξιοτιμο μελος αχαχουχα που ειναι ο αρμοδιος για αυτα τα ζητηματα μαν.....μαζι με τον τομεα γκατζετ της αππλεγνωρίζει κανείς τι ποσά παίζουν ανάλογα με την πάθηση και το πρόβλημα ?
στην πρόνοια δεν λένε τίποτα και στο δύκτιο δεν βρίσκω τίποτα. ;)
υγ
μην καφριλιάσετε δεν είναι για μένα, απλά ψάχνομαι για ένα παιδάκι..
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
στειλε πμ στο αξιοτιμο μελος αχαχουχα που ειναι ο αρμοδιος για αυτα τα ζητηματα μαν.....μαζι με τον τομεα γκατζετ της αππλε
παραπλήγας ο τύπος ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:παραπλήγας ο τύπος ?
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
προσεχε μην φας κανα μπαν μαν με τα θεματα που ανοιγεις και τα ποστ σου....θυμασαι τι παθαινε ο λεμπρον
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K