Νέα

Προνιακά επιδόματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα canibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
γνωρίζει κανείς  τι ποσά παίζουν ανάλογα με την πάθηση και το πρόβλημα ?
στην πρόνοια δεν λένε τίποτα και στο δύκτιο δεν βρίσκω τίποτα. ;)

υγ
μην καφριλιάσετε δεν είναι για μένα, απλά ψάχνομαι για ένα παιδάκι..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

υγ
εξαρτάται από την πάθηση και το ποσοστό αναπηρίας... ψάξε το δίκτυο με την πάθηση...

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Εξαρτατε την παθηση που εχει, απο οσα θυμαμαι η κινητικα αναπηροι επαιρναν περιπου το χιλιαρικο και η κωφοι περιπου τα 700€ το διμηνο αυτα πριν χρονια.

OP
OP
canibal

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εξαρτάται από την πάθηση και το ποσοστό αναπηρίας... ψάξε το δίκτυο με την πάθηση...

νοητικά και ορθοπεδικά θέματα εκ γενετής που τον καθιστούν ανίκανο να δουλέψει.

απλά δεν ξέρω για τι ποσά μιλάμε.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εξαρτατε την παθηση που εχει, απο οσα θυμαμαι η κινητικα αναπηροι επαιρναν περιπου το χιλιαρικο και η κωφοι περιπου τα 700€ το διμηνο αυτα πριν χρονια.
Νομιζω αυτα τα ποσα εχουν μειωθει αισθητα και σε αλλες περιπτωσεις εχουν κοπει εντελως.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
νοητικά και ορθοπεδικά θέματα εκ γενετής που τον καθιστούν ανίκανο να δουλέψει.

απλά δεν ξέρω για τι ποσά μιλάμε.

αν έχεις κανένα στοιχείο σχετικά με την πάθηση στείλε το με πμ να το ψάξω... έχω έναν γνωστό δικολάβο με εμπειρία σε αυτά... θα μου πεί πιστεύω...

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Νομιζω αυτα τα ποσα εχουν μειωθει αισθητα και σε αλλες περιπτωσεις εχουν κοπει εντελως.
Τα ποσα ηταν ενδεικτικα, κοβονται μονο στους κωφους οταν φτασουν τα 24 αλλα το ξανα παιρνουν στα 65 αν ζουν μεχρι τοτε :woldman:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Τα ποσα ηταν ενδεικτικα, κοβονται μονο στους κωφους οταν φτασουν τα 24 αλλα το ξανα παιρνουν στα 65 αν ζουν μεχρι τοτε :woldman:
Αθανατη Ελληνικη Γραφειοκρατια... :dunno:

OP
OP
canibal

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αν έχεις κανένα στοιχείο σχετικά με την πάθηση στείλε το με πμ να το ψάξω... έχω έναν γνωστό δικολάβο με εμπειρία σε αυτά... θα μου πεί πιστεύω...

Ραιβοποδία αλλά σε πολύ άσχημη κατάσταση... και νοητικά ανίκανος να επιβιώσει μόνος του.
tnx για το ενδοιαφέρον  tramountana αλλά οκ μη σε τρέχω...
εξάλλου κατάφερα και του έκλεισα επιτροπή την πέμπτη οπότε θα μάθω. χάρη γνωστών μου τόσο γρήγορα (μέσα σε 1 μήνα περίπου) άλλοι περιμένουν 10 μήνες.
από περιέργεια τι ποσό θα του βγάλουν πάνω κάτω ρωτάω.έχω ρίξει τρελό τρέξιμο για informations γιατί δεν είναι και συγγενής...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ραιβοποδία αλλά σε πολύ άσχημη κατάσταση... και νοητικά ανίκανος να επιβιώσει μόνος του.
εξάλλου κατάφερα και του έκλεισα επιτροπή την πέμπτη οπότε θα μάθω. χάρη γνωστών μου τόσο γρήγορα (μέσα σε 1 μήνα περίπου) άλλοι περιμένουν 10 μήνες.
απλά από περιέργεια τι ποσό θα του βγάλουν πάνω κάτω είμαι περίεργος.έχω ρίξει τρελό τρέξιμο για informations γιατί δεν είναι και συγγενής...

καλη τυχη... πάντως γενικά με τα προνοιακά.. γίνονται μεγαλύτερα όσο αυξάνει η ανικανότητα για εργασία και όσο περισσεύει η ανάγκη για να έχει υποστήριξη τρίτου...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

συγχαρητήρια στον ελληναρά που παρέκαμψε την ουρά αφήνοντας τα υπόλοιπα κορόιδα που δεν έχουν γνωστούς να περιμένουν :thumbsup:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
από περιέργεια τι ποσό θα του βγάλουν πάνω κάτω ρωτάω.έχω ρίξει τρελό τρέξιμο για informations γιατί δεν είναι και συγγενής...

Για να δεις τι ποσοστο δικαιουται κατεβασε το φεκ απο www.ika.gr/gr/infopages/kepa/FEK_1506_B_4-5-2012.pdf]εδω[/url]

OP
OP
canibal

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
συγχαρητήρια στον ελληναρά που παρέκαμψε την ουρά αφήνοντας τα υπόλοιπα κορόιδα που δεν έχουν γνωστούς να περιμένουν :thumbsup:

εσύ τράβα να ζήσεις στον πλανήτη Πανδώρα μαζί με τα Avatar αν δε σ αρέσει... :birdman:
εδώ οι μισοί παίρνουν μαιμού συντάξεις και σε πείραξε ένα παιδάκι που θα βοηθηθεί από την υπάρχουσα διαφθορά των κυβερνήσεων που ψυφίζατε ?  :idiot:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εσύ τράβα να ζήσεις στον πλανήτη Πανδώρα μαζί με τα Avatar αν δε σ αρέσει... :birdman:
εδώ οι μισοί παίρνουν μαιμού συντάξεις και σε πείραξε ένα παιδάκι που θα βοηθηθεί από την υπάρχουσα διαφθορά των κυβερνήσεων που ψυφίζατε ?   :idiot:

έφαγε όμως την σειρά από άλλα παιδάκια που θα συνεχίσουν να περιμένουν υπομονετικά για 10 μήνες ώσπου να έρθει η σειρά τους

αυτό που έκανες ήταν αντικειμενικά λάθος και είχε την "λογική του βύσματος", πρακτικές δηλαδή που κατέλυσαν την έννοια της ισότητας και της αξιοκρατίας σ'αυτήν την χώρα

OP
OP
canibal

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έφαγε όμως την σειρά από άλλα παιδάκια που θα συνεχίσουν να περιμένουν υπομονετικά για 10 μήνες ώσπου να έρθει η σειρά τους

αυτό που έκανες ήταν αντικειμενικά λάθος και είχε την "λογική του βύσματος", πρακτικές δηλαδή που κατέλυσαν την έννοια της ισότητας και της αξιοκρατίας σ'αυτήν την χώρα

:thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

υγ
στειλε πμ στο αξιοτιμο μελος αχαχουχα που ειναι ο αρμοδιος για αυτα τα ζητηματα μαν.....μαζι με τον τομεα γκατζετ της αππλε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παραπλήγας ο τύπος ?  :grin:
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site

προσεχε μην φας κανα μπαν μαν με τα θεματα που ανοιγεις και τα ποστ σου....θυμασαι τι παθαινε ο λεμπρον :police:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom