You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωκτικοί Εξτρεμιστές !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 888
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
παρτουζες;; o la laΜακρυα απο δαυτους. Κανουν παρτουζες. Εσυ εισαι κοριτσι για σπιτι.
παρτουζες;; o la la
γουστάρεις εεε??????
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Η αδυναμια μου :-*γουστάρεις εεε??????
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Δεν εννοω βεβαια να με παιρνετε στις βολτες σας μαζι αλλα να μπορω να γραφω εδω...και να σχολιαζω τις δρασεις σαςΕνα πουλακι μου ειπε πως εκπροσωπεις τον Μθ...θελω να του μεταφερεις την επιθυμια μου να γινω μελος του ταγματος..Ευχαριστω για την προσοχη σου
ΤΖΟΥΛΗ πορνιαρα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Δεν εννοω βεβαια να με παιρνετε στις βολτες σας μαζι αλλα να μπορω να γραφω εδω...και να σχολιαζω τις δρασεις σας
Το αίτημά σου μεταφέρθηκε ήδη πορνιάρα Τζούλι ;) ;).
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Στρατηλάτη θέλω βίντεο με guset συμμετοχή του Μαύρου Θανάτου ενώ θα συμμετέχουμε και εμείς κανονικά
Σήμερα μιλούσα με τον Μαύρο Θάνατο και μου είπε πως μετά τα χθεσινά έχει αρχίσει να νιώθει λιποτάκτης της μάχης,ένας ρίψασπις που δεν μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους πόρνους .Παρόλα αυτά εγώ τον εμψύχωσα και είδα να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα να περάσει κι αυτός στην απέναντι όχθη ;) ;).
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Ευχαριστω αυστηρε και ατεγκτε γαμια :-*Το αίτημά σου μεταφέρθηκε ήδη πορνιάρα Τζούλι ;) ;).
Σήμερα μιλούσα με τον Μαύρο Θάνατο και μου είπε πως μετά τα χθεσινά έχει αρχίσει να νιώθει λιποτάκτης της μάχης,ένας ρίψασπις που δεν μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους πόρνους .Παρόλα αυτά εγώ τον εμψύχωσα και είδα να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα να περάσει κι αυτός στην απέναντι όχθη ;) ;).
το 1ο κομμάτι του μνματος το γνωρίζω ήδη......το άλλο μισό όμως μου προκαλεί ευφορία που ο Μαύρος Θάνατος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του
Υ.Γ ορίστε η ευκαιρία που ψάχναμε για να γυρίσουμε βίντεο της ομάδας για την ένταξη των νέων μελών ;)
Επισκέπτης
Να μην χεζεσαι οταν σε γαμανε!!!!!!καλησπερα...θελω κι εγω να γινω μελος της ομαδας... τι πρεπει να κανω;
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
παιδιοθεν :-*τελικα η τζουλη ειναι στο νταλαβερη τησ ηδονησ μεσα
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like