Νέα

Πρωκτικοί Εξτρεμιστές !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο Μαυρος Θανατος στη βουλη!

• ναι

Ψήφοι: 7 63,6%
  • οχι

Ψήφοι: 4 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο αντρικός πληθυσμός ανυπομονεί για νέο βίντεο  :cool2:

:blowup: στους σοβαροφανείς

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απλά έκανα μια διαπίστωση...
"η Εκλεκτή Φωνή της Συνείδησης σας ΑΝΤΡΕΣ είναι η Φυλής, Το μεταξουργείο, η Λιοσίων"  :jerking:  :jerking:
:think:
είναι αυτά λόγια γαμιά;

εγώ όταν διαβάζω-ακούω τέτοιες μαλακίες δύο συμπεράσματα μπορώ να βγάλω με σιγουριά.
ή μαλάκας, ή αγάμητος.
διαλέγεις και παίρνεις.
εσύ τη δική σου διαπίστωση που την στηρίζεις δεν ξέρω. από τις μαλακίες που λέει στην αρχή στη μέση ή στο τέλος. μήπως από την επίκληση στην αυθεντία που κάνει για τον κολοκοτρόνη;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
καταρχάς αγαπητέ...

από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι "κολλητή"??

για λέγε ...

που θα με πείς και κίναιδο...

ανίδεε άνθρωπε...

περιμένω να ακούσω τι άλλο θα κατασκευάσει η ατέρμονη ηλιθιότητα σου... ;)

"ο νοών νοείτο"...

και κάτι ακόμα.... με το να υποβιβάζεις τις γυναίκες λέγοντας "πλύνε κανα πιάτο "

περνιέσαι σπουδαίος??

αισθάνεσαι ευδαιμονία???

ΕΛΕΟΣ δηλαδή...
Ακυρο τότε.
Γράψε λάθος για το κίναιδος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
"η Εκλεκτή Φωνή της Συνείδησης σας ΑΝΤΡΕΣ είναι η Φυλής, Το μεταξουργείο, η Λιοσίων"  :jerking:  :jerking:
είναι αυτά λόγια γαμιά;

εγώ όταν διαβάζω-ακούω τέτοιες μαλακίες δύο συμπεράσματα μπορώ να βγάλω με σιγουριά.
ή μαλάκας, ή αγάμητος.
διαλέγεις και παίρνεις.
εσύ τη δική σου διαπίστωση που την στηρίζεις δεν ξέρω. από τις μαλακίες που λέει στην αρχή στη μέση ή στο τέλος. μήπως από την επίκληση στην αυθεντία που κάνει για τον κολοκοτρόνη;

Επειδή τυχαίνει και τον ξέρω. Τώρα εσένα- και όχι μόνο εσένα αλλά οποιονδήποτε άλλο- τι σας ενδιαφέρει αν ο άλλος γαμάει δε γαμάει, σκάβει, πηγαίνει γυμναστήριο, μαλακίζεται, ψολοβαράει και οτιδήποτε άλλο...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Οι γυναικες τι θελουν σε ενα τετοιο θεμα και πεταγονται....
Αντε ουστ απο εδω...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
είναι αυτά λόγια γαμιά;

ή μαλάκας, ή αγάμητος.
διαλέγεις και παίρνεις.

Παραφέρεσαι και εσύ.. Πολύ σοβαρά τα παιρνεις όλα.. :)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ευρεία επιχείρηση έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των καταζητούμενων εραστών της Γ.Α.ΜΑ.Σ οι οποίοι σύμφωνα με προκήρυξή τους σε γνωστό ιστότοπο ετοιμάζουν νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δένδιας ζήτησε χθες και έλαβε τις παραιτήσεις του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου, του Γενικού Επιθεωρητή, και του Διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής, ενώ παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου.

Το μεσημέρι συνεδριάζει εκτάκτως η Κυβερνητική Επιτροπή υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού για θέματα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

“Δεν πρόκειται να ανεχθώ και δε θα γίνει δεκτή αυτή η πρωτοφανής προσβολή του γυναικείου φύλου. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, όσο σκληρά κι αν είναι”, δήλωσε σχετικά με την σημερινή προκήρυξη ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα.

Από την Γ.Α.Δ.Α., η οποία έχει εξαπολύσει άγριο ανθρωποκυνηγητό και γίνονται εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των εραστών, έγινε γνωστό ότι πριν από περίπου τρεις μήνες, βρέθηκαν στο κρησφύγετό τους χιλιάδες προφυλακτικά, μισός τόνος λιπαντικό, τεράστια συλλογή ταινιών ερωτικού περιεχομένου, μαστίγια, όπλα, εκρηκτικά και μάσκες.

xinsrc_2920705030751296250187.jpg

:o :o :o :o :o :o

easy riders

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να ζητήσω δημόσια πολλά συγνώμη από τον Μαύρο θάνατο..........
Γιατί ενώ μου έδωσε το κείμενο από τις 6/3/2009  εγώ κατάφερα να το αναρτήσω μόλις σήμερα!!!!!!
Δεν του το έχω πεί γιατί θα τον στεναχωρίσω.
Αλλά θα δεχτεί την συγνώμη μου..... Μιάς και παραδέχθηκα το λάθος μου.

Επίσης το κείμενο συνοδεύοταν από 2 φωτογραφίες τις οποίες όμως δέν γνωρίζω πώς να επεξεργαστώ.

Μέχρι την επόμενη φορά.................

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δε λέω αντιέ, λέω ορεβουάρ  :'(

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γιατί, δεν γαμάνε εκεί;
όταν έχεις ένα θύραμα που είναι μισοπεθαμένο και γυρίσεις και το σκοτώσεις .. σημαίνει ότι το σκότωσες.

Επειδή τυχαίνει και τον ξέρω. Τώρα εσένα- και όχι μόνο εσένα αλλά οποιονδήποτε άλλο- τι σας ενδιαφέρει αν ο άλλος γαμάει δε γαμάει, σκάβει, πηγαίνει γυμναστήριο, μαλακίζεται, ψολοβαράει και οτιδήποτε άλλο...
και τι έγινε αμα τον ξέρεις;
εσένα τι σε ενδιαφέρει τι λέω εγώ για τον άλλον; μήπως σε έθιξε εσένα κανείς.
σου είπα τι συμπεράσματα βγάζω όταν βλέπω τέτοιες μαλακίες γραμμένες.
δεν θα προσεγγίσω καθόλου την πλευρά εσύ είσαι μοντ αυτός γνωστός σου και τέτοια γιατί είναι μικροπρέπειες.
εγώ έβγαλα συμπεράσματα από αυτά που βλέπω.
ας έχει πάρει και νόμπελ φυσικής. μαλάκας είναι κάποιος που επικαλείται τέτοια πράγματα.
Υ.Γ. να προσέχεις τις παρέες σου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όταν έχεις ένα θύραμα που είναι μισοπεθαμένο και γυρίσεις και το σκοτώσεις .. σημαίνει ότι το σκότωσες.
και τι έγινε αμα τον ξέρεις;
εσένα τι σε ενδιαφέρει τι λέω εγώ για τον άλλον; μήπως σε έθιξε εσένα κανείς.
σου είπα τι συμπεράσματα βγάζω όταν βλέπω τέτοιες μαλακίες γραμμένες.
δεν θα προσεγγίσω καθόλου την πλευρά εσύ είσαι μοντ αυτός γνωστός σου και τέτοια γιατί είναι μικροπρέπειες.
εγώ έβγαλα συμπεράσματα από αυτά που βλέπω.
ας έχει πάρει και νόμπελ φυσικής. μαλάκας είναι κάποιος που επικαλείται τέτοια πράγματα.
Υ.Γ. να προσέχεις τις παρέες σου

ε άμα τον ξέρω σημαίνει ότι ξέρω ότι αυτά που με τόσο σιγουριά λες για αυτόν δεν ισχύουν. Οπότε περιορίσου να κρίνεις αυτά που γράφει και άσε το τι υποθέτεις ότι κάνει ή δε κάνει. Και φυσικά τι σε ενδιαφέρει άμα γαμάει ή όχι ?

pasolinni

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
κάποιοι έχουν περισσότερη  τεστοστερόνη από κάποιους και καλά Master .... που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους... εύχομαι να μην χρειάζονται μόνο δακτυλάκι η' κόντρα φιλιστρίνι και από master... μου γίνονται λούγκρες....
γυναίκες υπάρχουν πολλές.... και κάποιες ευτυχώς θέλουν άντρες και όχι σουρουκλεμέδες... και δήθεν αυταρχικούς...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κάποιοι έχουν περισσότερη  τεστοστερόνη από κάποιους και καλά Master .... που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους... εύχομαι να μην χρειάζονται μόνο δακτυλάκι η' κόντρα φιλιστρίνι και από master... μου γίνονται λούγκρες....
γυναίκες υπάρχουν πολλές.... και κάποιες ευτυχώς θέλουν άντρες και όχι σουρουκλεμέδες... και δήθεν αυταρχικούς...
Κάτσε ρε, δεν κατάλαβα σε ποιον τη λες...  :huh:
Και στο κάτω κάτω ποιος έχει βάλει το όνομά του;  :think: :think: :think:

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παλιά δημοσιευμένη φωτογραφία η οποία είχε σταλεί σε γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο

gamasu.jpg

προκλητικό μέλος της γ.α.μ.α.ς στην πλατεία των αναρχο-φεμινιστοκρατούμενων εξαρχείων, γύρω απο αναρτημένα πανώ σχετικά με την απελευθέρωση γυναικών (ομήρων της οργάνωσης) του πρώην ανατολικού μπλόκ   :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom