Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ε αφου ειναι η φυση ρε τυπε....σταματιεται η φυση;![]()
![]()
![]()
![]()
θα βαρεσει και κανα κλανιδι ο τυπος πορδισον.
εκει να δεις βιασμα που θα φανε τα ρουθουνια σου
![]()
![]()
![]()
φυση τυπε...φυση....μου ρθε να κλασω θα κλασω.....σιγα μην βαλω ταπα ή πιεστω.....θα βαρεσει και κανα κλανιδι ο τυπος πορδισον.
εκει να δεις βιασμα που θα φανε τα ρουθουνια σου
![]()
![]()
![]()
δηλαδη ο ανθρωπος ειναι διαφορετικος σε τι διαφερει?pazouzou μπλεκεις το λιονταρι σε συναναστροφη με ανθρωπο. το λιονταρι στο λιονταρι θα λειτουργησει ακριβως οπως σου ειπα. το ιδιο και ο ελεφαντας στον ελεφαντα και ο λυκος στο λυκο και το σκαθαρι στο σκαθαρι
Είναι ο ίδιος που έκανε τέχνη πηδώντας καρπούζια;
Αν ναι, να πω ότι τα γ@μημέν@ τα καρπούζια είναι προκλητικότατα και πρέπει να φυλακιστούν πάραυτα!![]()
gobr αν γυρω σου πεινανε και εσυ απλωσεις τα καλουδια σου στη μεση δε φταις? φταις. τα θελει ο κωλος σου που λεμε.
ε στην περιπτωση που συζηταμε το τα θελει ο κωλος σου ειναι κυριολεκτικο. τοσο απλο
pazouzou μπλεκεις το λιονταρι σε συναναστροφη με ανθρωπο. το λιονταρι στο λιονταρι θα λειτουργησει ακριβως οπως σου ειπα. το ιδιο και ο ελεφαντας στον ελεφαντα και ο λυκος στο λυκο και το σκαθαρι στο σκαθαρι
Velvy τι δεν προκαλει τα ζωωδη ενστικτα σου?
η πουτσα μου στο στομα σου
μονο για την παρτη σου τον παιζω και το ξερεις αυτομαλακα ψοριζον, τραβα παιξ την λιγο μπας και αρχισεις να σκεφτεσαι σαν ανθρωπος.
μονο για την παρτη σου τον παιζω και το ξερεις αυτο
Η δύναμη ΜΑΛΑΚΑ ειναι στο μυαλό.αρα δινεις στην γυναικα τη δυνατοτητα να σε καβλωσει (χωρις να σε ικανοποιησει) ατιμωρητη, αλλα αν εσυ προσλαβεις αυτο το ερεθισμα και συμπεριφερθεις οπως σε προσταζει η φυση τιμωρησαι. αρα βαζεις τη γυναικα πιο πανω απο εσενα. δε με συμφερει και πολυ...
αν δει ενας πουστης το κωλαρακι μου και τον καβλωσει θα τον τσακισω, η πουστια δεν ειναι κατι φυσιολογικο, αν ηταν ο θεος θα δημιουργουσε τον αδαμ και τον γιωργο που λεει και η ατακα. παρολαυτα ειναι επισης φυσικο να επιβαλεται ο δυνατος στον αδυναμο. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. απλα επειδη μια μεριδα ανθρωπων δεν ειχε τη σωματικη δυναμη, χρησιμοποιησε το μυαλλο της ωστε με τον καιρο να εφευρει το χρημα και να το μετατρεψει σε δηναμη. αλλα το οτι επιβαλλεται ο ΔΥΝΑΤΟΣ ειναι ενας νομος της φυσης που ακομα ισχυει.
δε καταλαβα δηλαδη αλλοι πρεπει να ισχυουν αλλοι οχι? επιλεκτικα?
Εσενα αποκλειεται να σε βιασουν .Εισαι τοσο λεπτη ,που προκαλεις την συμπαθεια .γτ μου την πεφτουν μονο ζαβοι? :-
Εσενα αποκλειεται να σε βιασουν .Εισαι τοσο λεπτη ,που προκαλεις την συμπαθεια .
Αντε να σε κερασουν κανενα σαντουϊτσακι ,αφου σε ρωτησουν πως τα καταφερες και δραπετευσες απο το Αουσβιτς !
Αφου η Κέϊτ Μος ,μολις σε ειδε ,εκανε να φαει μια εβδομαδα απο το κακο της ,που ειδε γυναικα κομψοτερη !
Ενω λοιπον οι ριγε πυτζαμες σου ,επειδη ησουν τοσο λεπτη ,ειχαν μονο..μια ριγα ,τωρα εχουν...δυο ?πηρα 2 κιλα![]()
Ενω λοιπον οι ριγε πυτζαμες σου ,επειδη ησουν τοσο λεπτη ,ειχαν μονο..μια ριγα ,τωρα εχουν...δυο ?
γτ μου την πεφτουν μονο ζαβοι? :-
Στην τυχη το λεω.μου γαμας τη διαθεση. πφ.