Νέα

Προκλητικές δηλώσεις περί βιασμού γυναικών !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα βαρεσει και κανα κλανιδι ο τυπος πορδισον.

εκει να δεις βιασμα που θα φανε τα ρουθουνια σου
φυση τυπε...φυση....μου ρθε να κλασω θα κλασω.....σιγα μην βαλω ταπα ή πιεστω.....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τελοσπαντων επειδη το θεμα ξεφυγε και βαρεθηκα ανακεφαλαιωνουμε:

συμφωνω με το πρωτο βιντεο, 100%, το τι λετε εσεις στον πουτσο μου δεν θελω να σας πεισω, δε προκειται ποτε να βιασω καμια γιατι δε το εχω αναγκη αλλα δεν εχω και τα αρχιδια να το κανω, τελος θεματος.

Επισκέπτης
pazouzou μπλεκεις το λιονταρι σε συναναστροφη με ανθρωπο. το λιονταρι στο λιονταρι θα λειτουργησει ακριβως οπως σου ειπα. το ιδιο και ο ελεφαντας στον ελεφαντα και ο λυκος στο λυκο και το σκαθαρι στο σκαθαρι
δηλαδη ο ανθρωπος ειναι διαφορετικος σε τι διαφερει?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
the_end.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
gobr αν γυρω σου πεινανε και εσυ απλωσεις τα καλουδια σου στη μεση δε φταις? φταις. τα θελει ο κωλος σου που λεμε.

ε στην περιπτωση που συζηταμε το τα θελει ο κωλος σου ειναι κυριολεκτικο. τοσο απλο

pazouzou μπλεκεις το λιονταρι σε συναναστροφη με ανθρωπο. το λιονταρι στο λιονταρι θα λειτουργησει ακριβως οπως σου ειπα. το ιδιο και ο ελεφαντας στον ελεφαντα και ο λυκος στο λυκο και το σκαθαρι στο σκαθαρι

Velvy  τι δεν προκαλει τα ζωωδη ενστικτα σου?

η πουτσα μου στο στομα σου

μαλακα ψοριζον, τραβα παιξ την λιγο μπας και αρχισεις να σκεφτεσαι σαν ανθρωπος.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Στα πλαίσια της αυτοπροστασίας πάντως επειδή υπάρχουνε κ ζωά εκεί έξω καλό θα ήτανε να προσέχεται λίγο το ντύσιμο ώστε να μην είναι ''ανοίξαμε κ σας περιμένουμε''.

Κανένας βιασμός δεν δικαιολογείται με την αιτιολόγιση με προκάλεσε κύριε δικαστά.

Διανοούμενες  :jerking:.

O_papas_O_kiriris

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αρα δινεις στην γυναικα τη δυνατοτητα να σε καβλωσει (χωρις να σε ικανοποιησει) ατιμωρητη, αλλα αν εσυ προσλαβεις αυτο το ερεθισμα και συμπεριφερθεις οπως σε προσταζει η φυση τιμωρησαι. αρα βαζεις τη γυναικα πιο πανω απο εσενα. δε με συμφερει και πολυ...

αν δει ενας πουστης το κωλαρακι μου και τον καβλωσει θα τον τσακισω, η πουστια δεν ειναι κατι φυσιολογικο, αν ηταν ο θεος θα δημιουργουσε τον αδαμ και τον γιωργο που λεει και η ατακα. παρολαυτα ειναι επισης φυσικο να επιβαλεται ο δυνατος στον αδυναμο. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. απλα επειδη μια μεριδα ανθρωπων δεν ειχε τη σωματικη δυναμη, χρησιμοποιησε το μυαλλο της ωστε με τον καιρο να εφευρει το χρημα και να το μετατρεψει σε δηναμη. αλλα το οτι επιβαλλεται ο ΔΥΝΑΤΟΣ ειναι ενας νομος της φυσης που ακομα ισχυει.

δε καταλαβα δηλαδη αλλοι πρεπει να ισχυουν αλλοι οχι? επιλεκτικα?
Η δύναμη ΜΑΛΑΚΑ ειναι στο μυαλό.
Και εσένα σε κόβω για πολύ αδύναμο.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γτ μου την πεφτουν μονο ζαβοι? :-
Εσενα αποκλειεται να σε βιασουν .Εισαι τοσο λεπτη ,που προκαλεις την συμπαθεια .
Αντε να σε κερασουν κανενα σαντουϊτσακι ,αφου σε ρωτησουν πως τα καταφερες και δραπετευσες απο το Αουσβιτς !
Αφου η Κέϊτ Μος ,μολις σε ειδε ,εκανε να φαει μια εβδομαδα απο το κακο της ,που ειδε γυναικα κομψοτερη !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εσενα αποκλειεται να σε βιασουν .Εισαι τοσο λεπτη ,που προκαλεις την συμπαθεια .
Αντε να σε κερασουν κανενα σαντουϊτσακι ,αφου σε ρωτησουν πως τα καταφερες και δραπετευσες απο το Αουσβιτς !
Αφου η Κέϊτ Μος ,μολις σε ειδε ,εκανε να φαει μια εβδομαδα απο το κακο της ,που ειδε γυναικα κομψοτερη !

πηρα 2 κιλα :birdman:

Επισκέπτης
Οι γυναικες να προσεχουν τι φορανε. Οι βιαστες ειναι καβλιαρηδες και μαγκες.  :rockon:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μου γαμας τη διαθεση. πφ.
Στην τυχη το λεω.
Εισαι πραγματι λεπτη ?
Και δεν χαιρεσαι ?
Ολοι και ολες πασχιζουν να ειναι λεπτοι ,και συ λες πως εισαι ,και στεναχωριεσαι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom