Νέα

Προκλητικές δηλώσεις περί βιασμού γυναικών !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μα δεν εχεις απαντησει και σε τιποτα απο οτι σου γραφουμε μας φερνεις για παραδειγμα τους αραπηδες που βαριονται να διωξουν τις μιγες απο τη μουρη τους και που αμα σε πιασουν να κλεβεις σου κωβουν το χερι και βαση αυτου μας λες οτι καλα κανει ο βιαστης επειδη η αλλη εβγαλε εξω τα μπουτια της
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δε μου εχεις κανει καμια ερωτηση καντες ολες τωρα να στις απαντησω μαζεμενα

Επισκέπτης
παιχτη ο ποδαρης ειναι η σεξουαλικη εκδοχη του "αγαμησου εσυ και ο γρυλλος σου". θα μουρμουραει βλαστημιες για τις καργιολες που βγηκαν με σκοπο να τον καβλωσουν στο διαβα τους.

χαχαχαχαχαχα ναι ολες οι γκομενες αυτον σκεφτονται αμα ντυνονται προκλητικα.
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δηλαδη μας λες οτι αν καποιος κωλομπαρας ειναι πιο δυνατος απο σενα και δεν μπορεις να το αποφιγεις δεν τρεχει τιποτα...

Οσο για το προκλητικο που λες για πες μας τι εννοεις? τι ειναι προκλητικο? το οτι σε γουσταρει μια γκομενα και σε παιζει για παραδειγμα αυτο σου δεινει το δικαιομα να τη βιασεις? και αν το κανεις τι στερει απο το δυνατο αντρα, αδερφο και τα λοιπα το δικαιομα να σε κρεμασει απο τα αρχιδια σου?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
οπως γινοτανε και εδω πριν πολλα χρονια, πριν επιβληθει ο δυτικος (εβραιοκινουμενος) τροπος ζωης.

Απορώ με την τεράστια άγνοια ... Τα αυθεντικά εβραικά σεξουαλικά ήθη και έθιμα είναι πολύ συντηρητικά . Μην ξεχνάμε ότι βασικό ιερό βιβλίο των Εβραίων είναι η Παλαιά Διαθήκη ...

Αντιθέτως , τα αρχαιοελληνικά ήθη και έθιμα ήταν εξαιρετικά ελευθέρια - είναι γνωστό ότι ο χριστιανισμός επιτέθηκε γι' αυτό στους έλληνες , όπως και ο εβραισμός ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
σσσσσσ......ΤΩΡΑ καταλαβα....για ολα φταινε παλι οι εβραιοι...πως γινεται καθε κουβεντα απο καποιον τυχαιο μαλακισκο να καταληγει στους εβραιους?????παντα ...μηπως σε γαμει κανα πακιστανι ρε κουραμπιε και χεις λαλησει απο την τσαπου???? η μηπως κανα ελφ η κανα βρυλ...η καμια αλλη μαλακια.???

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Απορώ με την τεράστια άγνοια ... Τα αυθεντικά εβραικά σεξουαλικά ήθη και έθιμα είναι πολύ συντηρητικά . Μην ξεχνάμε ότι βασικό ιερό βιβλίο των Εβραίων είναι η Παλαιά Διαθήκη ...

Αντιθέτως , τα αρχαιοελληνικά ήθη και έθιμα ήταν εξαιρετικά ελευθέρια - είναι γνωστό ότι ο χριστιανισμός επιτέθηκε γι' αυτό στους έλληνες , όπως και ο εβραισμός ...

εσυ θελουν να νομιζεις οτι ειναι αυτο το ιερο βιβλιο τους. αλλα ειναι ψαχτο λιγο. επαιζε και χτες μια συζητηση σχετικα.

δηλαδη μας λες οτι αν καποιος κωλομπαρας ειναι πιο δυνατος απο σενα και δεν μπορεις να το αποφιγεις δεν τρεχει τιποτα...

υπαρχει καποιος λογος που αυτου του τυπου οι σεξουαλικες περυτπιξεις ονομαζονται "παρα φυση" η φυση της γυναικας ειναι να δεχεται τον πουτσο στο μουνι της, η φυση του ανδρα ειναι να δινει τον πουτσο στο μουνι της γυναικας. αν για οποιονδηποτε λογο καβλωσει ενας ανδρας μαζι μου, ειναι ανωμαλος. απλα. και στους ανωμαλους αξιζει η αναλογη τιμωρια (βλεπε ιραν)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
η προφανως δεν σε γαμει τιποτα και κανεις γι αυτο γραφεις μαλακιες και μας ανεβαζεις την πιεση παλιομαλακα βραδυατικα.....ωπς περναει η μανα σου με σκουλαρικια και μολις μου σηκωθηκε.....επιστρεφω

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σσσσσσ......ΤΩΡΑ καταλαβα....για ολα φταινε παλι οι εβραιοι...πως γινεται καθε κουβεντα απο καποιον τυχαιο μαλακισκο να καταληγει στους εβραιους?????παντα ...μηπως σε γαμει κανα πακιστανι ρε κουραμπιε και χεις λαλησει απο την τσαπου???? η μηπως κανα ελφ η κανα βρυλ...η καμια αλλη μαλακια.???

κατσε ρε φιλε η "σεξουαλικη απελευθερωση" των γυναικων που οφειλεται? οι τσοντες? τα πακιστανια και ολοι αυτοι που εχεις στο μυαλλο σου σε πληροφορω οτι στις χωρες τους ειναι τυποι και υπογραμοι. εδω ερχονται και τα κανουν ολα πουτανα

Επισκέπτης
υπαρχει καποιος λογος που αυτου του τυπου οι σεξουαλικες περυτπιξεις ονομαζονται "παρα φυση" η φυση της γυναικας ειναι να δεχεται τον πουτσο στο μουνι της, η φυση του ανδρα ειναι να δινει τον πουτσο στο μουνι της γυναικας. αν για οποιονδηποτε λογο καβλωσει ενας ανδρας μαζι μου, ειναι ανωμαλος. απλα. και στους ανωμαλους αξιζει η αναλογη τιμωρια (βλεπε ιραν)
γιατι στο ιραν ο βιαστης δεν εινα ανωμαλος :think:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εσυ θελουν να νομιζεις οτι ειναι αυτο το ιερο βιβλιο τους. αλλα ειναι ψαχτο λιγο. επαιζε και χτες μια συζητηση σχετικα.

Είναι δεν είναι παραφύση άμα είναι πιο δυνατός και σε κουτουπώσει όλα είναι οκ αφού νόμος της φύσης (πάλι με τους ισχυρισμούς σου) είναι η επιβολή του ισχυρότερου στον ασθενέστερο. Πλήρη σύγχιση...  :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κατσε ρε φιλε η "σεξουαλικη απελευθερωση" των γυναικων που οφειλεται? οι τσοντες? τα πακιστανια και ολοι αυτοι που εχεις στο μυαλλο σου σε πληροφορω οτι στις χωρες τους ειναι τυποι και υπογραμοι. εδω ερχονται και τα κανουν ολα πουτανα
γιατι το λες αυτο ρε τυπε;εχεις δει με ποση υπομονη περιμενουν τα παιδια στην ουρα τους στο μπουρδελο;ισα ισα οι πακιστανοι λογω βρετανικης αυτοκρατορικης παραδοσης ειναι πολυ πειθαρχημενοι ως νοοτροπια λαος.....εσυ ο ελληνας φωναζεις στο χωλ υποδοχης αντε τελειωνε μαλακα να γαμησουμε και μεις.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η προφανως δεν σε γαμει τιποτα και κανεις γι αυτο γραφεις μαλακιες και μας ανεβαζεις την πιεση παλιομαλακα βραδυατικα..... ωπς περναει η μανα σου με σκουλαρικια και μολις μου σηκωθηκε.....επιστρεφω
:)

στο ιραν ειναι ο βιαστης ανωμαλος επειδη οι γυναικες τους δεν προκαλουνε (θελουνε δε θελουνε). απλα πραγματα. αν προκληθεις και δρασεις δεν εισαι ανωμαλος,

και θα δεις οτι και το ιραν ετσι θα το αλωσουνε, θα εισβαλει ο δυτικος τροπος ζωης και σε 50 χρονια θα κυκλοφορουνε και αυτες σα ξεκωλα

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
η προφανως δεν σε γαμει τιποτα και κανεις γι αυτο γραφεις μαλακιες και μας ανεβαζεις την πιεση παλιομαλακα βραδυατικα.....ωπς περναει η μανα σου με σκουλαρικια και μολις μου σηκωθηκε.....επιστρεφω
ε ναι κοντευει να ξημερωσει

Ρε πορδισον μας τα πρηξες,παραδεξου οτι εισαι ανωμαλος και σταματα τις υπεκφυγες ( υπεκφυγη ωραια λεξη αυτη να τη μαθετε)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
φανταζεσαι να κρεμεσαι απο το ριπαπα σου απο γερανο και να μας κανεις αερα καθως περναμε απο τον δρομο...ωραια -ΙΡΑΝ-μαλακα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Είναι δεν είναι παραφύση άμα είναι πιο δυνατός και σε κουτουπώσει όλα είναι οκ αφού νόμος της φύσης (πάλι με τους ισχυρισμούς σου) είναι η επιβολή του ισχυρότερου στον ασθενέστερο. Πλήρη σύγχιση...  :idiot:

στη βαση επιβολης του ισχυρου στον ασθενεσθερο, ειναι δεκτο αλλα προφανως θα με ενοχλησει γιατι οπως σου ειπα δεν ειναι κατι φυσιολογικο. και αφου δεν ειναι κατι φυσιολογικο δε θα ειμαι εγω που θα το εχω προκαλεσει. συνενοηθηκαμε τωρα?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
στη βαση επιβολης του ισχυρου στον ασθενεσθερο, ειναι δεκτο αλλα προφανως θα με ενοχλησει γιατι οπως σου ειπα δεν ειναι κατι φυσιολογικο. και αφου δεν ειναι κατι φυσιολογικο δε θα ειμαι εγω που θα το εχω προκαλεσει. συνενοηθηκαμε τωρα?
Μήπως δεν σκέφτεσαι φυσιολογικά; Μήπως θα ενοχληθεί και η γκόμενα αν τη βιάσεις;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ αυτό που κατάλαβα με τα τόσο σημαντικά θρεντ της ημέρα είναι ότι ο κάθε ένας έχει κάνει την μαλακία κοσμοθεωρία και μας την λέει με την κάθε ευκαιρία.

άλλος λογαριάζει ανθρώπινη ζωή με λεφτά,
άλλος είναι υπέρ βιασμών υπό συνθήκη,
άλλος το παίζει έξυπνος επειδή είναι αριστερός,
και άλλο το παίζει πατριώτης κωλοδεξιός.
γαμώ την φάρα σας μερικοί, να γεφτείτε οτιδήποτε χλευάζεται.
να σας μπει στον κώλο και να μην σας βγει μέχρι που να ψοφίσετε.

άη στο διάολο σήμερα με τις παπαριές που γράφουν μερικοί

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πιθανως αλλα επανερχομαι στα προηγουμενα και θα ξαναγραψω οτι αν η γκομενα προκαλεσει, ειναι η φυσιολογικη αντιδραση του ανδρα να θελει να επιτεθει. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ. αρα το μεριδιο ευθυνης ειναι 50 50 ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
Καλη τυχη με τον ανωμαλο....εγω παω να δω ΠΑΟΚΑΡΑ να γαμει κατι μαγκακια που σκοτωνουν τις αδελφες τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom