Δε μου λες ρε τυπε,και απαντησε μου σοβαρα.
Εισαι μαλακας τελευταιας τεχνολογιας,η εισαι απο τους πρωτους που φτιαχτικαν??????
κατι ΠΟΛΥ πιο γαματο
Δε μου λες ρε τυπε,και απαντησε μου σοβαρα.
Εισαι μαλακας τελευταιας τεχνολογιας,η εισαι απο τους πρωτους που φτιαχτικαν??????
λολ?Αυτή την απάντηση εννοείς;
Τι γίνεται; θα συνεννοηθούμε;
τι να πω;δε μιλας ε? τι να πεις αλλωστε
Αδερφέ gl σ' ευγνωμονώ. Ήμουν έτοιμος ν' αρχίσω να σκυλοβρίζω τους αμόρφωτους για το ότι ο βιασμός, στο 99% των περιπτώσεων, ουδεμία σχέση έχει με κάβλα αλλά με επιβολή εξουσίας από άτομα,συνήθως, καραευνουχισμένα απ' τη μανούλα τους ( ά ρε Freud).ρε ο τυπος θελει τσατ με αβραμη σας λεω....δεν ειναι για δω....απλα φυτοζωει στα φορουμ....γουσταρει να τον βριζουν.....
Δεν φταινε αυτες, αλλα εμεις που τις δινουμε σημασια στρεφοντας το βλεμμα μας προς αυτες ή διακοπτοντας τη συζητηση προκειμενου να απολαυσουμε το "θεαμα". Και στις δυο περιπτωσεις η μανδαμ καταλαβαινει οτι γινει ποθητη και ο σκοπος της επιβεβαιωνεται.
Οταν καταφερουμε να ελεγξουμε τα ζωοδη ενστικτα μας, τοτε οι γκομενες δε θα εχουν να "λενε".
Αδερφέ gl σ' ευγνωμονώ. Ήμουν έτοιμος ν' αρχίσω να σκυλοβρίζω τους αμόρφωτους για το ότι ο βιασμός, στο 99% των περιπτώσεων, ουδεμία σχέση έχει με κάβλα αλλά με επιβολή εξουσίας από άτομα,συνήθως, καραευνουχισμένα απ' τη μανούλα τους ( ά ρε Freud).
Μ' έσωσες απ' το typing παίχτη. Σάς τον αφήνω να παίξετε μαζί του.![]()
αχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχα
Οχι και γυναικα !Για πρωτη φορα θα συμφωνησω με γυναικα χρηστη.
Ειναι ανεκδοτο απο τα καλα η τελευταια προταση μου.
Οχι και γυναικα !
Υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι αντρας που κανει κρυο χιουμορ ,παριστανοντας την γυναικα !εχεις δικιο αδερφε. Το διορθωσα.
Πουστρακι ειναι και εχω αδιασειστα στοιχεια...
Το γνωστο ανεκδοτο με το ενυδρειο !Αφου το εχω ρωτησει, και τις υπολοιπες, και δεν εχει ενυδρειο...
;) ;) ;) ;) ;)
Αφου το εχω ρωτησει, και τις υπολοιπες, και δεν εχει ενυδρειο...
;) ;) ;) ;) ;)