You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προκλητικές δηλώσεις περί βιασμού γυναικών !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 389
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοετσι μπραβω πουτανακι!!! σε μενα δε θα κανεις τη δυσκολη
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
καλα αλλη δουλια δεν εχετε απο το να κοιτατε τα προπερσυνα ποστ μου? κανα δαχτυλο δεν εχεις να βαλεις στο μουνι σου ρε βελβυ? τι καθεσαι και ψαχνεις τι εχει πει ο καθε μαλακας εδω μεσα
απαντησαν προσφατα στο θρεντ αυτο και το δα.
αμα εισαι μαλακας, τι φταιμε εμεις?
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
ετσι μπραβω πουτανακι!!! σε μενα δε θα κανεις τη δυσκολη
εσυ δεν εισαι αυτος που ηθελε να μιλησει σοβαρα....με τα προηγουμενα-βαθυστοχαστα λεγομενα σου ....αληθεια πιστευεις οτι μπορει να σε παρει κανεις στα σοβαρα.....?
γιατι το γαμας το θεμα?
Επισκέπτης
τη βελβυ την αγαπαω................................................. αν εσυ δεν εχεις αγαπησει ποτε και δε με νιωθεις δε φταιω..... ανεραστη!
μα εγω σε καταλαβαινω. Κι εγω θελω να βιαζω ασυστολως τον Εκτορα. Αλλα δεν εχω τ'αρχιδια να κανω κατι τετοιο γμτ!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλα θα κανει......ο εκτορ τωρα εχει υπηρεσια πρεπει να πιασει κανενα πιτσιρικα με κανα γραμμαριο μαυρο να του δωσουν παρασημο
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Ενώ αν δεν είναι πούστης και σου κάνει τον κώλο ποτήρι δεν θα έχεις πρόβλημα;...
αν δει ενας πουστης το κωλαρακι μου και τον καβλωσει θα τον τσακισω, η πουστια δεν ειναι κατι φυσιολογικο,
...
Αφού αναφέρεσαι σε παραμύθια πρόσεχε τα βράδια γιατί ο Ηρακλής (ο αρχαίος ο ήρωάς μας - ξέρεις τώρα) που μας τον προβάλανε σαν πρότυπο γαμούσε και "αντρικά" κωλαράκια.... αν ηταν ο θεος θα δημιουργουσε τον αδαμ και τον γιωργο που λεει και η ατακα.
Εκτός από της φύσης είναι και της ζούγκλας ξέρεις....
παρολαυτα ειναι επισης φυσικο να επιβαλεται ο δυνατος στον αδυναμο. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. απλα επειδη μια μεριδα ανθρωπων δεν ειχε τη σωματικη δυναμη, χρησιμοποιησε το μυαλλο της ωστε με τον καιρο να εφευρει το χρημα και να το μετατρεψει σε δηναμη. αλλα το οτι επιβαλλεται ο ΔΥΝΑΤΟΣ ειναι ενας νομος της φυσης που ακομα ισχυει.
Εδώ ξανά(!) δικαιολογείς τον φουσκωμένο κωλομπαρά που θα σε βάλει κάτω και θα σου κάνει το κωλί... χωνί!
Ενώ αν δεν είναι πούστης και σου κάνει τον κώλο ποτήρι δεν θα έχεις πρόβλημα;
Αφού αναφέρεσαι σε παραμύθια πρόσεχε τα βράδια γιατί ο Ηρακλής (ο αρχαίος ο ήρωάς μας - ξέρεις τώρα) που μας τον προβάλανε σαν πρότυπο γαμούσε και "αντρικά" κωλαράκια.
Εκτός από της φύσης είναι και της ζούγκλας ξέρεις.
Εδώ ξανά(!) δικαιολογείς τον φουσκωμένο κωλομπαρά που θα σε βάλει κάτω και θα σου κάνει το κωλί... χωνί!
σου απαντησα παραπανω, αν δε καταλαβες απλα γραψε "όμο" τρεις φορες και θα καταλαβεις
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δε μου λες ρε τυπε,και απαντησε μου σοβαρα.σου απαντησα παραπανω, αν δε καταλαβες απλα γραψε "όμο" τρεις φορες και θα καταλαβεις
Εισαι μαλακας τελευταιας τεχνολογιας,η εισαι απο τους πρωτους που φτιαχτικαν??????
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Αυτή την απάντηση εννοείς;