Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τοσο κακο ειναι να παραδεχτεις οτι ηταν ενα σόου για πελατακια?
Αυτη ειναι η αληθεια γιατι την βαφτιζεις μικροψυχια?
Μαλιστα, επρεπε να πει η εκκλησια "οχι παιδια, δεν θα κανουμε λειτουργια και να πατε να γαμηθειτε επειδη οι μποκολοι και οι ακαποειρες θα πουν οτι κανουμε σόου".

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι ασχολειστε με κατι που ως μη πιστοι δεν σας αφορα.

Εμεις ως πιστοι γουσταρουμε να κανουμε λειτουργιες, να μας λενε καλη επιτυχια και να μας δινουν και δωρα με το ονομα του μητροπολιτη.
Και γουσταρουμε να φιλαμε και τα ξυλα στις εκκλησιες.
Ο δικος σου ο κωλος γιατι ζοριζεται με το τι κανω εγω? Σου ειπα εγω να ερθεις με το ζορι?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ωραια, ο Χωκινγκ εκανε δηλωση οτι δεν υπαρχει θεος. Ο Alex71 κανει δηλωση οτι υπαρχει. Πού μας οδηγει αυτη η συζητηση? Και γιατι η αποψη του Χωκινγκ επι του θεματος βαρυνει περισσοτερο απο την δικη μου? Παρακαλω να ακουσω εναν συγκεκριμενο λογο.

Μήπως επειδή ο Χόκινγκ είναι Αστροφυσικός κι ο Άλεξ δικηγόρος;

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Για να μην αποδεικνύεις ΣΥΝΕΧΩΣ το ποιος είναι χαζός και ανίκανος να γκουγκλάρει. Πανελλαδικές 2018: Ευλογημένα στυλό με το όνομα του μητροπολίτη μοίρασαν στη Βέροια (Photos) πηγή

Το εγραψα και πιο πανω. Μαθε να διαβαζεις.

Λαμβανεις υπ΄οψιν σου την παπαρα που εγραψε ενας δημοσιογραφισκος για να το κανει θεμα. Δεν ειπε κανενας μητροπολιτης ελατε να σας δωσω ευλογημενα στυλο. ΞΥΠΝΑ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καλα τα γραφεις, το βαρος της αποδειξης το εχει αυτος που φερνει το επιχειρημα - στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτος που λεει οτι ο θεος δεν υπαρχει.

Δηλαδη αν πω εγω οτι ειδα εναν εξωγηινο θα πρεπει ΕΣΥ να αποδειξεις πως δεν ερχονται εξωγηινοι στην γη??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στο τέλος, ο μητροπολίτης χάρισε από ένα στυλό σε όλους τους μαθητές, στον οποίο είναι χαραγμένη η ευλογία «ο Θεός μαζί σου».
Αλλη φορα θα μοιραζουν στυλο που θα λενε "αντε γαμησου" για να εισαι ευχαριστημενος.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Καλα τα γραφεις, το βαρος της αποδειξης το εχει αυτος που φερνει το επιχειρημα - στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτος που λεει οτι ο θεος δεν υπαρχει.

κανεις λαθος εδω ... δεν ξεκινησε καποιος απο το μηδεν να ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει θεος

αντιθετα καποιος πρωτοειπε δημοσια ο θεος υπαρχει - ε ας μας το αποδειξει να τελειωνουμε

οσο κραταει το μεταφυσικο και το τι πιστευει για τον εαυτο του και μεσα στους ναους κανενα προβλημα - οταν το λεει ομως δημοσια (και προσπαθει να το επιβαλλει και στους αλλους) ε καπου εκει αρχιζουν τα προβληματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μήπως επειδή ο Χόκινγκ είναι Αστροφυσικός κι ο Άλεξ δικηγόρος;
Ακριβως. Κανενας μας δεν εχει αντικειμενο τα θεολογικα. Απο πού κι ως που ενας αστροφυσικος εχει πιο βαρυνουσα αποψη περι θεου απο εμενα τον δικηγορο? Ρε τύπε μπας και εισαι απλως χαζουλης?

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Τι λες ρε μεγαλε.

Δηλαδη αν εγω κανω δηλωση οτι υπαρχει Θεος θα πρεπει πρεπει οι αλλοι να μου αποδειξουν οτι δεν υπαρχει?

Και στο κατω κατω ποιος ηταν ο Χοκινγκ? Ουτε Νομπελ δεν πηρε γτ τα μαθηματικα που χρησιμοποιουσε ηταν αφηρημενα και δεν μπορουσαν να επιβεβαιωθουν.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μαλιστα, επρεπε να πει η εκκλησια "οχι παιδια, δεν θα κανουμε λειτουργια και να πατε να γαμηθειτε επειδη οι μποκολοι και οι ακαποειρες θα πουν οτι κανουμε σόου".

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι ασχολειστε με κατι που ως μη πιστοι δεν σας αφορα.

Εμεις ως πιστοι γουσταρουμε να κανουμε λειτουργιες, να μας λενε καλη επιτυχια και να μας δινουν και δωρα με το ονομα του μητροπολιτη.
Και γουσταρουμε να φιλαμε και τα ξυλα στις εκκλησιες.
Ο δικος σου ο κωλος γιατι ζοριζεται με το τι κανω εγω? Σου ειπα εγω να ερθεις με το ζορι?

Με το ζορι εκχριστιανιστικαμε ως Ελληνες
Ειναι σαν να εκσιλαμιζομασταν επι τουρκοκρατιας και τώρα εσυ να μιλούσες υπερ της μπουργκας απεναντι σε εμας που θα λέγαμε οτι ειναι ενα σιχαμερο κατάλοιπο που μας επεβαλαν οι ανατολιτες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κανεις λαθος εδω ... δεν ξεκινησε καποιος απο το μηδεν να ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει θεος

αντιθετα καποιος πρωτοειπε δημοσια ο θεος υπαρχει - ε ας μας το αποδειξει να τελειωνουμε

οσο κραταει το μεταφυσικο και το τι πιστευει για τον εαυτο του και μεσα στους ναους κανενα προβλημα - οταν το λεει ομως δημοσια (και προσπαθει να το επιβαλλει και στους αλλους) ε καπου εκει αρχιζουν τα προβληματα
Δεν ειναι μεταφυσικος ο θεος, απολυτως φυσικος ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom