Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν παίζει ρολο μόνο το που γεννήθηκες!Αν έπαιζε τότε δεν θα υπήρχαν άθεοι αφού όλοι θα είχαν γεννηθεί με κάποια θρησκεία. Υπάρχουν επίσης πολλά άτομα που αλλάζουν θρησκεία. Οπότε ο μύθος σου καταρρίπτεται. Επίσης σου έχουν κάνει πολλές ερωτήσεις αλλά άτομα που δεν απαντας!Πες μας ένα όνομα αγωνιστή του 1821 που ήταν άθεος και βοήθησε να φτιαχτεί το Ελληνικό κράτος! Ενα μόνο! Το οτι καθόμαστε και ασχολούμαστε με κάτι γραφικούς καραγκιόζηδες νηπιαγωγείου τύπου Ενωσης άθεων που δε τολμανε να πάνε σαν κοτουλες που είναι να τσ κάνουν αυτά στους Κόπτες Αιγύπτιους χριστιανους και τους μουσουλμάνους γιατί εκεί τρώνε ξύλο και που το 90% των Ελλήνων ούτε η μάνα τους δε τους ξέρει ρίχνει το επίπεδο μας!Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι να πιάσουμε μια μια τις γκομενες που είναι μέλη της Ενωσης άθεων να τις δώσουμε ένα καλό γαμησακι με λίγο πουτσο να φάνε να χορτασουν.Λοιπόν εγώ λέω να κοιτάξω να περάσω καλα με την κοπέλα μου που είναι Αθεη Τουρκάλα(με τους άθεους που σέβονται κάποια θέματα τα πάω περίφημα).

κατά προτίμησιν Μεγάλη Παρασκευή μετά τον Επιτάφιο...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κάποιος πριν με ρώτησε τι αντιμετώπιση έχει η κοπέλα μου που είναι Αθεη Τουρκάλα φοιτήτρια.Λοιπόν όλοι οι φίλοι/ες της είναι νεαροί Τούρκοι οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα. Μάλιστα πολλοί νεαροί Τούρκοι γίνονται άθεοι σαν αντίδραση στον Ερντογάν!

Στ'αρχιδια μας

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Κάποιος πριν με ρώτησε τι αντιμετώπιση έχει η κοπέλα μου που είναι Αθεη Τουρκάλα φοιτήτρια.Λοιπόν όλοι οι φίλοι/ες της είναι νεαροί Τούρκοι οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα. Μάλιστα πολλοί νεαροί Τούρκοι γίνονται άθεοι σαν αντίδραση στον Ερντογάν!

στον μπουτσον μας

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Καλά ρε μαλακες πόσο κράτησε αυτό το θέμα; Δεν το πιστεύω ότι αντί για μουνια καθόμαστε και ασχολούμαστε με κάτι μ@κες της Ενωσης άθεων..

Mitharadir

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Στην Αίγυπτο που έγινε τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστων σε εκκλησία Κοπτών Αιγυπτίων χριστιανών και τώρα τις φυλάνε τις εκκλησίες της Αιγύπτου Κόπτες Αιγύπτιοι χριστιανοί αστυνομικοί για να μη γίνει νέα επίθεση τζιχαντιστων.Η Ενωση άθεων θα καταδικάσει το γεγονός αυτό; Μπαααα.Αν τολμανε η ένωση άθεων ας πανε να τα κάνουν αυτα(παρομοια διοργανωση δε κανει καμια αλλη ενωση αθεων παγκοσμιως) στους Κόπτες Αιγυπτιους χριστιανους και τους μουσουλμάνους. Ομως εκεί θα φάνε το ξύλο της αρκούδας και θα πάρουν αναπηρική σύνταξη!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δεν παίζει ρολο μόνο το που γεννήθηκες!Αν έπαιζε τότε δεν θα υπήρχαν άθεοι αφού όλοι θα είχαν γεννηθεί με κάποια θρησκεία. Υπάρχουν επίσης πολλά άτομα που αλλάζουν θρησκεία. Οπότε ο μύθος σου καταρρίπτεται. Επίσης σου έχουν κάνει πολλές ερωτήσεις αλλά άτομα που δεν απαντας!Πες μας ένα όνομα αγωνιστή του 1821 που ήταν άθεος και βοήθησε να φτιαχτεί το Ελληνικό κράτος! Ενα μόνο! Το οτι καθόμαστε και ασχολούμαστε με κάτι γραφικούς καραγκιόζηδες νηπιαγωγείου τύπου Ενωσης άθεων που δε τολμανε να πάνε σαν κοτουλες που είναι να τσ κάνουν αυτά στους Κόπτες Αιγύπτιους χριστιανους και τους μουσουλμάνους γιατί εκεί τρώνε ξύλο και που το 90% των Ελλήνων ούτε η μάνα τους δε τους ξέρει ρίχνει το επίπεδο μας!Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι να πιάσουμε μια μια τις γκομενες που είναι μέλη της Ενωσης άθεων να τις δώσουμε ένα καλό γαμησακι με λίγο πουτσο να φάνε να χορτασουν.Λοιπόν εγώ λέω να κοιτάξω να περάσω καλα με την κοπέλα μου που είναι Αθεη Τουρκάλα(με τους άθεους που σέβονται κάποια θέματα τα πάω περίφημα).

Ας το ξαναγράψω αφού δεν το διάβασες. Η Ορθόδοξη θρησκεία υποτίθεται ότι απευθύνεται σε όλη την ανθρωπότητα, και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο Έθνος. Για Αυτό και η λέξη πατρίδα, απλά δεν υπάρχει. Οι αγωνιστές του 21 ήταν Χριστιανοί από τα Λίντλ, γιατί σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ και πρέπει να τις υπακούμε. Αυτό δίδασκε και ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Το να μην ακολουθείς την εντολή Ου φονεύσεις, δεν είναι Χριστιανικό, όπως δεν είναι το να μην γυρίζεις το άλλο μάγουλο όταν σε χαστουκίζουν. Αυτά διδάσκει η Χριστιανική Θρησκεία, είτε σου αρέσουν, είτε δεν σου αρέσουν. Οι αγωνιστές του 21 λοιπόν ήταν τόσο Χριστιανοί, όσο εγώ είμαι αστροναύτης. Έχει τεράστια πλάκα να δηλώνεις ότι αυτός που σήμερα δηλώνει στην Ελλάδα Ορθόδοξος Χριστιανός θα είχε την ίδια θρησκεία αν είχε γεννηθεί εδώ πριν 2.500 χρόνια, ή αν είχε γεννηθεί σήμερα στο Ιράν, ή να είχε γεννηθεί σήμερα σε ένα χωριό στην Ινδία. 'Αθεοι έγιναν όσοι κατάλαβαν ότι οι ιστορίες της Βίβλου είναι κακοαντιγραμένες ιστορίες φαντασίας, από άλλες, παλιότερες θρησκείες της Ανατολής. Άλλοι, δεν έχουν την ευφυία να το καταλάβουν, ή ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ προσποιούμενοι τους Χριστιανούς. Εδώ ζούμε, κι εδώ θα γλεντήσουμε, Όπως κρίνουμε. Κανένας δεν θα μας πει που να πάμε, πότε να φάμε κάτι και τι φαγητό θα είναι αυτό. Τι μας πέρασες; πρόβατα να υπακούμε τις φαντασιώσεις των τάχα θεόπνευστων;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Στην Αίγυπτο που έγινε τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστων σε εκκλησία Κοπτών Αιγυπτίων χριστιανών και τώρα τις φυλάνε τις εκκλησίες της Αιγύπτου Κόπτες Αιγύπτιοι χριστιανοί αστυνομικοί για να μη γίνει νέα επίθεση τζιχαντιστων.Η Ενωση άθεων θα καταδικάσει το γεγονός αυτό; Μπαααα.Αν τολμανε η ένωση άθεων ας πανε να τα κάνουν αυτα(παρομοια διοργανωση δε κανει καμια αλλη ενωση αθεων παγκοσμιως) στους Κόπτες Αιγυπτιους χριστιανους και τους μουσουλμάνους. Ομως εκεί θα φάνε το ξύλο της αρκούδας και θα πάρουν αναπηρική σύνταξη!

Κάποιος πρέπει να σε πληροφορήσει ότι οι Μονοθειστές κυνηγάνε με ΛΥΣΣΑ ο ένας τον άλλο, εδώ και πολλούς αιώνες. Θα συνεχίσουν να σφάζονται λοιπόν είτε με τα ομογάλακτα αδέλφια τους, είτε μεταξύ τους, ονομάζοντας ο ένας τον άλλο αιρετικούς. Γιατί να καταδικάσει λοιπόν η Ένωση Αθέων το γεγονός αυτό, αφού είναι ένας κρίκος στην μακριά αλυσίδα των σφαγών που κάνουν μεταξύ τους εδώ και αιώνες; Και θα συνεχίσουν όσο πιστεύουν ότι μόνο η δικιά τους θρησκεία είναι αληθινή, οι άλλες είναι δαιμονικές  και πρέπει να καταστραφούν. Το αίμα θα συνεχίσει να ρέει, ποτέ δεν σταμάτησε, και δεν προβλέπεται να σταματήσει. Είναι συνεπείς με τις πίστεις τους. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
πρώτα από όλα δεν σε έκρινα. Ρώτησα πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να δηλώνει Χριστιανός, δηλαδή ότι πιστεύει πως θα πάει στην κόλαση αν κάνει κάποιες απαγορευμένες πράξεις, και ταυτόχρονα να τις κάνει. Δεν είναι κριτική, είναι μια λογική απορία μου. Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά σφυρίζεις αδιάφορα στο πραγματικό γεγονός ότι η θρησκεία σου είναι αποτέλεσμα χωροχρονικής σύμπτωσης και μόνο. Αν είχες γεννηθεί στην Ελλάδα εδώ και 10.000 χρόνια θα πίστευες στη Μεγάλη Mητέρα, αν είχες γεννηθεί εδώ και 2.500 χρόνια θα πίστευες στο Δωδεκάθεο, αν είχες γεννηθεί στην Ινδία θα έλεγες τα ίδια για τον Κρίσνα, στο Ιράν για το Ισλάμ και στους αυτόχθονες της Αμερικής για το Μεγάλο Μανιτού. Η Θρησκεία σου είναι απλά θέμα τύχης στο χώρο και στο χρόνο. Το ίδιο θρησκευόμενος θα ήσουν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου οποιαδήποτε εποχή και θα ήσουν απόλυτα πεπεισμένος για την αλήθεια της πίστης σου. Και μου μιλάς για το πεπερασμένο ανθρώπινο μυαλό. Συμφωνώ. Φανταστικές ιστορίες φτιάχνει ανάλογα με το περιβάλλον του

1) Με εκρινες εκτος και αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις. "Για να ξέρω, δηλώνεις Χριστιανός; αν ναι, τι δουλειά έχεις σε ένα σάιτ που δίνει πληροφορίες για πόρνες; δεν το ξέρεις ότι όποιος πορνέβει θα καταλήξει στην κόλαση; ". Αυτο ειναι κριση η οχι;

2) Δεν μου απαντησες σε τιποτα απο οσο εγραψα πριν. Ημουν σιγουρος γτ απλα δεν εχεις επιχειρηματα

3) Για να μαθαινεις και εσυ, οσοι γεννηθηκαν χιλιαδες χρονια πριν θα κριθουν κατα συνειδηση κοινως απο τις πραξεις τους. Οι Αποστολοι μετα τη σταυρωση, ταξιδεψαν σε ολα τα εθνη για να κηρυξουν αρα η πληροφορια εφτασα σε ολον τον κοσμο. Αν εχω γεννιομουν στην κινα θα γινομουν βουδιστης ωστοσο θα ημουν υπολολογος για το οτι δεν εψαξα να βρω την αληθινη θρησκεια. Ακομη ομως και ετσι, λογω της ευσπλαχνιας του Θεου μπορει να κριθουν κατα συνειδηση.
Ακομη και οι αρχαιοι ελληνες ειχαν το μνημειο του αγνωστου Θεου.

4) Ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει, απλα δεν χρειαζεται να διεστραυλωνεις τα πραγματα για να μας πεισεις για τα πιστευω σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
όποιος ισχυρίζεται οτιδήποτε έχει το βάρος της απόδειξης, είναι η βασική αρχή του δικαίου. Και όσο πιο ακραίοι είναι οι ισχυρισμοί του, τόσο πιο ακραία στοιχεία πρέπει να παρουσιάσει. Δείξε μου τα στοιχεία σου, θα τα αναλύσω, και θα απαντήσω. Ειρίσθω εν παρόδω, 17 αιώνες οι Χριστιανοί τουλάχιστον προσπαθούν να αποδείξουν την ύπαρξη του Θεούς τους, σε βάρος όλων των άλλων θεοτήτων. Τα επιχειρήματά τους έχουν καταρριφθεί όλα σαν λογικά σφάλματα εδώ και αιώνες, αλλά συνεχίζουν να τα επαναλαμβάνουν. Οντολογικό επιχείρημα, το πρώτον κινούν, επιχείρημα του Καλάμ, Στοίχημα του Πασκάλ. Ξέρουν καλά ότι δεν απευθύνονται στη λογική, αλλά στο συναίσθημα. Αν υπήρχε πραγματική απόδειξη, θα μας την έτριβαν στα μούτρα και θα είχαν ξεμπερδέψει 
Θεος που αποδεικνυεται δεν ειναι θεος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπάρχουν φυσικοί νόμοι που διέπουν την περιστροφή των ηλεκτρονίων, καθώς επίσης και την εναλλαγή του χρωματισμού τους κατά την περιστροφή αυτή. Είναι ένα δείγμα πνευματικότητας, δηλαδή ανώτερης ιδιότητας λόγω του δικαιώματός τους στην εξελικτική στράτα. Δεν εξελίσσεται μόνο το δίποδο κρέας, αλλά όλη η ύλη, που υπόκειται στην αρένα των αντιθέσεων, χαρακτηριστικό της αστάθειας του υλικού κόσμου ώστε να εκφράζεται η μεταβολή, μεταμόρφωση, μετενσάρκωση κλπ. Οι ερωτήσεις Ποιος, τι και γιατί απαντώνται όλες διαβάζοντας τους Έλληνες φιλόσοφους. Ξεστραβώσου
Εχει πλακα οταν καποιοι βαφτιζουν τον Θεο "φυσικό νομο" και καθαριζουν...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
1) Με εκρινες εκτος και αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις. "Για να ξέρω, δηλώνεις Χριστιανός; αν ναι, τι δουλειά έχεις σε ένα σάιτ που δίνει πληροφορίες για πόρνες; δεν το ξέρεις ότι όποιος πορνέβει θα καταλήξει στην κόλαση; ". Αυτο ειναι κριση η οχι;

2) Δεν μου απαντησες σε τιποτα απο οσο εγραψα πριν. Ημουν σιγουρος γτ απλα δεν εχεις επιχειρηματα

3) Για να μαθαινεις και εσυ, οσοι γεννηθηκαν χιλιαδες χρονια πριν θα κριθουν κατα συνειδηση κοινως απο τις πραξεις τους. Οι Αποστολοι μετα τη σταυρωση, ταξιδεψαν σε ολα τα εθνη για να κηρυξουν αρα η πληροφορια εφτασα σε ολον τον κοσμο. Αν εχω γεννιομουν στην κινα θα γινομουν βουδιστης ωστοσο θα ημουν υπολολογος για το οτι δεν εψαξα να βρω την αληθινη θρησκεια. Ακομη ομως και ετσι, λογω της ευσπλαχνιας του Θεου μπορει να κριθουν κατα συνειδηση.
Ακομη και οι αρχαιοι ελληνες ειχαν το μνημειο του αγνωστου Θεου.

4) Ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει, απλα δεν χρειαζεται να διεστραυλωνεις τα πραγματα για να μας πεισεις για τα πιστευω σου

Καταλαβαίνεις τι λες τώρα ? Και ο μουσουλμάνος και ο βουδιστής θα θεωρούν εσένα υπόλογο που δεν έψαξες τη δική τους αλήθεια και θα σε θεωρούν άπιστο που θα κριθεί ενδεχομένως αυστηρά ή και με επιείκια !

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Καταλαβαίνεις τι λες τώρα ? Και ο μουσουλμάνος και ο βουδιστής θα θεωρούν εσένα υπόλογο που δεν έψαξες τη δική τους αλήθεια και θα σε θεωρούν άπιστο που θα κριθεί ενδεχομένως αυστηρά ή και με επιείκια !

Το θεμα δεν ειναι τι θεωρω εγω, ο μουσουλμανος η ο βουδιστης. Το θεμα ειναι τι θεωρει ο Θεος.
Και ναι, θα πρεπει να ψαξεις πια ειναι η σωστη και αληθινη θρησκεια. Οπως και εσυ ψαχνεις τι θα φας που θα πας διακοπες και πολλα αλλα. Απλα εχουμε βαλει λαθος προτεραιότητες στη ζωη μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το θεμα δεν ειναι τι θεωρω εγω, ο μουσουλμανος η ο βουδιστης. Το θεμα ειναι τι θεωρει ο Θεος.
Και ναι, θα πρεπει να ψαξεις πια ειναι η σωστη και αληθινη θρησκεια. Οπως και εσυ ψαχνεις τι θα φας που θα πας διακοπες και πολλα αλλα. Απλα εχουμε βαλει λαθος προτεραιότητες στη ζωη μας
Ο ανθρωπος ειναι το μοναδικο ζωο που διακρινει το καλο απο το κακο, ανεξαρτητως θρησκειας, πιστευω, καταγωγης ή φυλης. Ο ανθρωπος ανεξαρτητως θρησκειας ΓΝΩΡΙΖΕΙ αν πραττει το καλο ή το κακό. Με βαση αυτο θα κριθεί. Αυτο ειναι ισως το πιο απλο απο ολα οσα συζητηθηκαν σε αυτο το νημα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εσύ θεωρείς σωστή θρησκεία το Χριστιανισμό και πχ. ένας Τυνήσιος αντίστοιχος με εσένα το Ισλαμ. Γιατί είσαι εσύ ο σωστός και αυτός λάθος, όταν μάλιστα Χριστιανισμός και Ισλαμ είναι βιβλικές θρησκείες και πιστεύουν ουσιαστικά στον ίδιο θεό !!
Απλά γεννήθηκες σε χριστιανική χώρα και σε χριστιανική οικογένεια και έγινες χριστιανός. Αλλιώς θα ήσουν μουσουλμάνος ή οτιδήποτε άλλο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσύ θεωρείς σωστή θρησκεία το Χριστιανισμό και πχ. ένας Τυνήσιος αντίστοιχος με εσένα το Ισλαμ. Γιατί είσαι εσύ ο σωστός και αυτός λάθος, όταν μάλιστα Χριστιανισμός και Ισλαμ είναι βιβλικές θρησκείες και πιστεύουν ουσιαστικά στον ίδιο θεό !!
Απλά γεννήθηκες σε χριστιανική χώρα και σε χριστιανική οικογένεια και έγινες χριστιανός. Αλλιώς θα ήσουν μουσουλμάνος ή οτιδήποτε άλλο...
Εσυ που γεννηθηκες σε χριστιανική οικογενεια γιατι δεν εγινες χριστιανος?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εσυ που γεννηθηκες σε χριστιανική οικογενεια γιατι δεν εγινες χριστιανος?

Στην αρχή έγινα, αλλά περνώντας τα χρόνια και μαθαίνοντας και αξιολογώντας κάποια πράγματα είδα τη σκληρή,κατ'εμένα, αλήθεια ότι όλα είναι ψέμματα και εφευρέσεις των ανθρώπων ! Πιστεύω μόνο σε μια ανώτερη δύναμη που είναι αποτραβηγμένη στην απλησίαστη υπερβατικότητά της. Απλά δημιούργησε το σύμπαν και τα όντα και δεν παρεμβαίνει πουθενά, ούτε βοηθάει, ούτε τιμωρεί κανέναν. Μας βλέπει όπως εμείς τα μυρμίγκια και ούτε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στην αρχή έγινα, αλλά περνώντας τα χρόνια και μαθαίνοντας και αξιολογώντας κάποια πράγματα είδα τη σκληρή,κατ'εμένα, αλήθεια ότι όλα είναι ψέμματα και εφευρέσεις των ανθρώπων ! Πιστεύω μόνο σε μια ανώτερη δύναμη που είναι αποτραβηγμένη στην απλησίαστη υπερβατικότητά της. Απλά δημιούργησε το σύμπαν και τα όντα και δεν παρεμβαίνει πουθενά, ούτε βοηθάει, ούτε τιμωρεί κανέναν. Μας βλέπει όπως εμείς τα μυρμίγκια και ούτε!
Ο αλλος μιλησε για "φυσικο νομο", εσυ για "ανωτερη δυναμη", τελικα δεν νομιζω να διαφωνουμε πουθενα. Εξαλλου αν υπαρχει κατι εντελως παραλογο, ειναι το να πιστευουμε οτι ολα γυρω μας ειναι τυχαια και φτιαχτηκαν μονα τους, υπακουοντας σε φυσικους νομους γιατι ετσι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο αλλος μιλησε για "φυσικο νομο", εσυ για "ανωτερη δυναμη", τελικα δεν νομιζω να διαφωνουμε πουθενα. Εξαλλου αν υπαρχει κατι εντελως παραλογο, ειναι το να πιστευουμε οτι ολα γυρω μας ειναι τυχαια και φτιαχτηκαν μονα τους, υπακουοντας σε φυσικους νομους γιατι ετσι.

Nαι,θα με χαρακτήριζα άθρησκο αλλά όχι και άθεο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom