Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ο ακαποειρουλης με απαξιωνει κανοντας γαργαρες με το κατουρο που του εχω ριξει στις προηγουμενες σελιδες
Oυτε ο Εκτορ Λοπεζ τετοια τραμπουκα τυπε
ο ακαποειρουλης με απαξιωνει κανοντας γαργαρες με το κατουρο που του εχω ριξει στις προηγουμενες σελιδες
Στο ειπαν και πιο πριν. ΜΗΝ ψαχνεις ιστορικα στοιχεια στα θεολογικα βιβλια. Ψαξε τα ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ.
Δ
Δεν εξηγειται αλλιως.
Εισαι χαζος.
Ενας χριστιανος ολα αυτα τα θεματα τα συζηταει με τον πνευματικο του και αναλογως τον καθοδηγει.
Όταν ήρθες σε οργασμό πρώτη φορά , μπορείς να μου πεις τι σκέφτηκες ; Ποιά ήταν η αντίδρασή σου ; Όχι , δεν είμαι off- topic , είναι σχετική η ερώτηση , κύριε Πρόεδρε !!!
Μήπως σκέφτηκες, μα τον Τουταγχαμών ;;;;
πριν απο λιγα μηνυματα ημιμαθη απατεωνα εγραφες οτι δια της σταυρωσεως εκτελουνταν απο τους ρωμαιους ΜΟΝΟ οι επαναστατες
γι αυτο και εγραφες στην Μιχαλη ειδα οτι οσοι σταυρωθηκαν δεξια κι αριστερα απο το χριστο δε μπορει παρα να ηταν επαναστατες
τωρα που αποκαλυφθηκε με στοιχεια η παπατζα που ελεγες ανακαλυψες ξαφνικα οτι εκτος απο επαναστατες σταυρωνοταν και αλλες κατηγοριες καταδικων, παντως οχι οι ληστες
εισαι τοσο βλαξ δε, που στο κειμενο που παραθετεις στην υπο στοιχειο θ) κατηγορια γραφει οτι σταυρωνονταν και οι διασημοι ΛΗΣΤΕΣ και απο κατω συμπληρωνεις με κεφαλαια οτι δεν σταυρωνονταν ΛΗΣΤΕΣ
απατεωνας, ψευτης, ημιμαθης, επιστημονας απο τα λιντλ, λιγος, συζητητης της πουτσας και κανω απο ολα ΒΛΑΞ
Με λίγα λόγια, επειδή είσαι ανίκανη να δώσεις κάποια απόδειξη για το ποιος / α / οι από τους αμέτρητους θεούς είναι ο πραγματικός, το ρίχνεις στην τρελή. Όταν ήρθα σε οργασμό για πρώτη φορά σκέφτηκα ...γουστάρω, θα το ξανακάνω. Τι σχέση έχει ο Φαραώ Τουτ - Αγχ - Άμων με τον οργασμό μου;
Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι η Βίβλος δεν συμφωνεί με κανένα ιστορικό στοιχείο. Είναι προϊόν φαντασίας των αγράμματων Νομάδων της ύστερης εποχής του χαλκού που έγραψαν την Παλαιά Διαθήκη και δήλωσαν ότι τους ενέπνευσε ο ίδιος ο Θεός. Επειδή ήταν λίγοι κι είχαν κάτσει σε ιδιαίτερο σημείο ήταν πάντα δούλοι κάποιου λαού πλουσιότερου, στρατιωτικά δυνατότερου, με καλύτερη τέχνη, περιποιημένες και ερωτικές γυναίκες και πολλές απολαύσεις. Γι αυτό μίσησαν την καλή ζωή, έκαναν ζημιές στα γεννητικά όργανα όλων των αγοριών κι έβγαλαν ένα σύνολο απαγορεύσεων (ακόμα και η τέχνη έγινε εκτός νόμου), φτιαγμένο να μετατρέπει τον κόσμο σε δούλο.
Sorry , φίλε , νόμιζα ότι η αντίδρασή σου θα ήταν ενδεικτική και θα βοηθούσε στην απάντηση. Λοιπόν, πιστεύω ότι αποδίδεις καλύτερα άθεος ! Δε χρειάζεται ν΄ασχοληθείς καθόλου με πνευματικά θέματα !
Συγνώμη , φίλε , νομίζω ότι κάνεις τεράστιο λαθος σχετικά με την περιτομή των αγοριών. Αν δεν κάνω λαθος , η συνέπεια της περιτομής είναι να μεγαλώσει η κεφαλή του πέους , με συνέπεια να εφαρμόζει καλύτερα στον κόλπο της γυναίκας. Άρα, δίνει περισσότερη ηδονή -κατά κανόνα !
Αν κάνω λάθος , διορθώστε με !
Έχεις ρωτήσει άντρα με περιτομή τη ζημιά κάνει στην αίσθησή του; Και δεν μιλάμε για τώρα, μιλάμε για την εποχή που οι άντρες δεν φορούσαν εσώρουχα και τα υφάσματα ήταν άγρια. Γνωρίζεις πόσα αγόρια πέθαναν ανά τους αιώνες από τις μολύνσεις; γνωρίζεις πόσα συνεχίζουν να πεθαίνουν ακόμα και σήμερα;
Να πάω σε σουνίτη να τον ρωτήσω τι αίσθηση έχει το πέος του είναι ελαφρώς των αδυνάτω αδύνατον !!! ¨Αμα είναι θα το μάθω από δω μέσα ! Αλλά νόμιζα ότι βόηθαγε το σχήμα ! Για τις μολύνσεις το καταλαβαίνω πάντως !
Στο λέω εγώ. Είχα φίμωση κι έκανα περιτομή 19 χρονών, γιατί είχα διαβάσει στην Σεξουαλική Εγκυκλοπαίδεια ότι αντέχεις περισσότερο στις μολύνσεις και καθυστερείς, άρα η γυναίκα ικανοποιείται περισσότερο. ΑΡΧΙΔΙΑ. Κόλλησα μύκητες κι έχασα τη μισή ηδονή. Ναι, αργούσα περισσότερο από πριν. Δεν το εκτίμησαν οι 9 στις 10. Αμέτρητα βρέφη πέθαναν, γιατί δεν γνώριζαν τα μικρόβια και φυσικά δεν έκαναν αποστείρωση. Την έκαναν με κοφτερές πέτρες. Φρικτός πόνος, αιμορραγία κλπ
Ποτέ δεν το φαντάστηκα ! Λυπάμαι , Μπόκολε !!!
τυπε δεν πας να κοψεις κ τ αρχιδια σου να μας αφησεις ησυχους....? :S :S :SΣτο λέω εγώ. Είχα φίμωση κι έκανα περιτομή 19 χρονών, γιατί είχα διαβάσει στην Σεξουαλική Εγκυκλοπαίδεια ότι αντέχεις περισσότερο στις μολύνσεις και καθυστερείς, άρα η γυναίκα ικανοποιείται περισσότερο. ΑΡΧΙΔΙΑ. Κόλλησα μύκητες κι έχασα τη μισή ηδονή. Ναι, αργούσα περισσότερο από πριν. Δεν το εκτίμησαν οι 9 στις 10. Αμέτρητα βρέφη πέθαναν, γιατί δεν γνώριζαν τα μικρόβια και φυσικά δεν έκαναν αποστείρωση. Την έκαναν με κοφτερές πέτρες. Φρικτός πόνος, αιμορραγία κλπ
μυκητες κολλησες γιατι εισαι πανιβλακας οχι γιατι εκανες περιτομηΣτο λέω εγώ. Είχα φίμωση κι έκανα περιτομή 19 χρονών, γιατί είχα διαβάσει στην Σεξουαλική Εγκυκλοπαίδεια ότι αντέχεις περισσότερο στις μολύνσεις και καθυστερείς, άρα η γυναίκα ικανοποιείται περισσότερο. ΑΡΧΙΔΙΑ. Κόλλησα μύκητες κι έχασα τη μισή ηδονή. Ναι, αργούσα περισσότερο από πριν. Δεν το εκτίμησαν οι 9 στις 10. Αμέτρητα βρέφη πέθαναν, γιατί δεν γνώριζαν τα μικρόβια και φυσικά δεν έκαναν αποστείρωση. Την έκαναν με κοφτερές πέτρες. Φρικτός πόνος, αιμορραγία κλπ
οι διασημοι ληστες λεγονταν μπολεκ και λολεκΓράψε μου λοιπόν τα ονόματα των διάσημων ληστών, που σταυρώθηκαν. Και ποιος από του Ευαγγελιστές ήταν σωστός. Και οι δυο ληστές τον κορόιδευαν, ή μόνο ο ένας; τι στοιχεία έχεις εκτός από αυθαίρετη πίστη;
Δ
Δεν εξηγειται αλλιως.
Εισαι χαζος.
Ενας χριστιανος ολα αυτα τα θεματα τα συζηταει με τον πνευματικο του και αναλογως τον καθοδηγει.
Tι σχεση εχει η περιτομη με το οτι κολλησες μυκητες?Στο λέω εγώ. Είχα φίμωση κι έκανα περιτομή 19 χρονών, γιατί είχα διαβάσει στην Σεξουαλική Εγκυκλοπαίδεια ότι αντέχεις περισσότερο στις μολύνσεις και καθυστερείς, άρα η γυναίκα ικανοποιείται περισσότερο. ΑΡΧΙΔΙΑ. Κόλλησα μύκητες κι έχασα τη μισή ηδονή. Ναι, αργούσα περισσότερο από πριν. Δεν το εκτίμησαν οι 9 στις 10. Αμέτρητα βρέφη πέθαναν, γιατί δεν γνώριζαν τα μικρόβια και φυσικά δεν έκαναν αποστείρωση. Την έκαναν με κοφτερές πέτρες. Φρικτός πόνος, αιμορραγία κλπ
Ξανά. Σύμφωνα με την ορθόδοξη σελίδα που ποστάρησα, γράψω αλήθεια ή όχι; επιτρέπεται το σεξ στις ημερομηνίες που ανάφερα, ή όχι; εσύ τηρείς αυτές τις απαγορεύεις ή όχι; κι αν όχι, τι δικαιολογία έχεις;