8 στις 10 φορές το σεξ με την σύντροφό μου γίνεται πρωί. Σε αυτό βέβαια βοηθάει το γεγονός ότι η δουλειά μου είναι κοντά στο σπίτι και ότι πιάνω 9 το πρωί βάρδια.Ο καφές και ένα ποτήρι νερό θεωρούνται απαραίτητα για ξεκίνημα μιας καινούριας μέρας για τους περισσότερους. Όσο για μένα, το πρωινό σεξ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για μια νέα μάχη που δίνουμε με την καθημερινότητα.
Το πρωινό σεξ,το ελιξίριο μου, μου παρέχει ενέργεια και καλή διάθεση που διαρκούν όλη μέρα, ενισχύει τις επιδόσεις μου στον εργατικό τομέα, με βοηθάει να αντιμετωπίζω πιο ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις.
Ο πρώην σύντροφός μου,γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη (αδυναμία) μου, μου το στερούσε όταν ήμασταν τσακωμένοι. Εκείνες τις φορές ήμουν έτοιμη για φόνο.
Εσείς το πρωί έχετε διάθεση για σεξ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωινό σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 247
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Δυστυχώς για σένα προτιμώ να πάω στο σπίτι του ερωτικού παρτενέρ μετά το νυχτερινό γλέντι. Στις περισσότερες περιπτώσεις μου ετοιμάζουν πρωινό στο κρεβάτι. Βέβαια έχω βγάλει το εξις συμπέρασμα. Το πρωινό που μου σερβίρουν άμεσα εξαρτάται από τις επιδόσεις του εραστή στο κρεβάτι- όσο μεγαλύτερες είναι τόσο πέφτουν οι πιθανότητες να φας καλο πρωινό. Σήμερα, ας πούμε μόνο με τον καφέ με άφησε. Έχω πάρει το μάθημα μου. Την επόμενη φορά θα προσπαθώ να μην εκδηλώνομαι.Τι δεν θα με κεράσουν καφέ;;; Δεν φτάνει που θα πρέπει να κάνω ότι είναι να κάνω,δεν θα μου έχουν και ένα φρεντο;;;
Ντροπής πράγματα...
Σήμερα Μαντώ παίχτηκε πρωινό σεξ;Γιατί με τη ζέστη εγώ ξύπνησα κομμάτια...Δυστυχώς για σένα προτιμώ να πάω στο σπίτι του ερωτικού παρτενέρ μετά το νυχτερινό γλέντι. Στις περισσότερες περιπτώσεις μου ετοιμάζουν πρωινό στο κρεβάτι. Βέβαια έχω βγάλει το εξις συμπέρασμα. Το πρωινό που μου σερβίρουν άμεσα εξαρτάται από τις επιδόσεις του εραστή στο κρεβάτι- όσο μεγαλύτερες είναι τόσο πέφτουν οι πιθανότητες να φας καλο πρωινό. Σήμερα, ας πούμε μόνο με τον καφέ με άφησε. Έχω πάρει το μάθημα μου. Την επόμενη φορά θα προσπαθώ να μην εκδηλώνομαι.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Με aircool αναμμένο όλη νύχτα δεν σε πιάνει η ζέστη..Σήμερα Μαντώ παίχτηκε πρωινό σεξ;Γιατί με τη ζέστη εγώ ξύπνησα κομμάτια...
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.280
- Πόντοι
- 4.546
Ο παπαφίλιψ?Σήμερα, ας πούμε μόνο με τον καφέ με άφησε
Full εξοπλισμός βλέπω για τα δύσκολα...Με aircool αναμμένο όλη νύχτα δεν σε πιάνει η ζέστη..
Στηρίζουμε τη ΔΕΗΜε aircool αναμμένο όλη νύχτα δεν σε πιάνει η ζέστη..
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.364
- Πόντοι
- 27.261
μην αγχωνεσαι, την επομενη φορα θα εχει ομελετα για αρχη και μετα pancakes με πραλινα και μπισκοτο για κλεισιμο.έχω βγάλει το εξις συμπέρασμα. Το πρωινό που μου σερβίρουν άμεσα εξαρτάται από τις επιδόσεις του εραστή στο κρεβάτι- όσο μεγαλύτερες είναι τόσο πέφτουν οι πιθανότητες να φας καλο πρωινό. Σήμερα, ας πούμε μόνο με τον καφέ με άφησε. Έχω πάρει το μάθημα μου. Την επόμενη φορά θα προσπαθώ να μην εκδηλώνομαι.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Μετα το σεξ, έτσι; Πώς αλλιώς θα διατηρήσω την σιλουέτα μου;μην αγχωνεσαι, την επομενη φορα θα εχει ομελετα για αρχη και μετα pancakes με πραλινα και μπισκοτο για κλεισιμο.
Πριν να κάνεις κατανάλωση σε αυτά και μετά σεξ λίγο δύσκολο.Μετα για αναπλήρωση των χαμένων θερμίδων...Μετα το σεξ, έτσι; Πώς αλλιώς θα διατηρήσω την σιλουέτα μου;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.364
- Πόντοι
- 27.261
παντα μετα.Μετα το σεξ, έτσι; Πώς αλλιώς θα διατηρήσω την σιλουέτα μου;
μεινε ησυχη για τη σιλουετα. θα καψουμε πολλες θερμιδες με αυτον τον καυσωνα οπως παει.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Εγω θα σου εχω ένα κοτοπουλάκι ολοκλήρω και θα κανω και μια καρμπονάρα επιτόπου ..έτσι για να διατηρείς την σιλουέτα σου ..εισαι καυλα τυπε!!Μετα το σεξ, έτσι; Πώς αλλιώς θα διατηρήσω την σιλουέτα μου;
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.556
- Πόντοι
- 5.646
Κουακερ φίλε με τίποτα...Κάνα δυνατό μωρό όμως ναι..Λογικό τύπε μου ... στομάχι έχουμε δεν είμαστε άλογα να τρώμε βρώμη κουάκερ κλπ .... άντε το πολύ πολύ σανό από τα ΜΜΕ ... μέχρι εκεί
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.152
- Πόντοι
- 3.556
Στον άλλον πες για κουάκερ ... ούτε μωρά ούτε τίποτα ... εγώ παίρνω ελληνικό πρωινό ... καφέ και 2 τσιγάραΚουακερ φίλε με τίποτα...Κάνα δυνατό μωρό όμως ναι..
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ευχαριστεα νεα
στους νεους ο συριζα εχει τριπλασιο ποσοστο απο νδ
μ ηρθε μολις
μ ηρθε μολις
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Με aircool αναμμένο όλη νύχτα δεν σε πιάνει η ζέστη..
Για να δροσιστεί με το aircool το κορμάκι σου όμως, φτυαρίζανε λιγνίτη 1000 νοματαίοι στην Μεγαλόπολη.
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
ευχαριστεα νεα
μ ηρθε μολις
Το νήμα λέγεται 'πρωινό σεξ'.
Όχι 'μεσημεριανές παπαριές'
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.556
- Πόντοι
- 5.646
Είσαι classic.Στον άλλον πες για κουάκερ ... ούτε μωρά ούτε τίποτα ... εγώ παίρνω ελληνικό πρωινό ... καφέ και 2 τσιγάρα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
μια φορα μια ετσι οπως το λες την πηγαινα γαμιοντας ολο το βραδυ καθε μιση ωρα κοιμοταν και τη ξανα ξυπνουσα...διαβολοβδομαδα περασετο πρωινο σεξ ειναι το καλυτερο
αλλα επισης πολυ ωραιο ειναι και το σεξ στις 3-4 οταν ξυπνας καυλωμενος και τριβεσαι στην συντροφο σου και της τον χωνεις κοιμισμενος σχεδον χυνωντας αρκετα γρηγορα συνηθως στα πλαγια γιατι μεσα στον υπνο σου ειναι αδυνατον και να ανεβεις ιεραποστολικα η να την ξυπνησεις να ανεβει αυτη οπωτε το κανετε στα πλαγια για 3-4 λεπτα και αποκοιμιεστε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
τη πουτανα...μια φορα μια δικια μ μου μουγκριζε και μ κανε χαδακια και εγω ελεγα μμμ μμμμ ημουνα κοιμισμενος και ελεγα ναι ναι