pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.152
- Πόντοι
- 3.556
Εκτός κι αν όποτε τον τρώει ξενυχτάειοποτε ξενυχτας τον τρως?
Εκτός κι αν όποτε τον τρώει ξενυχτάειοποτε ξενυχτας τον τρως?
Όσες περισσότερες μαλακιες γράφεις για να μας εξιταρεις θα είναι αντίστροφος ανάλογες της εμφάνισης σου συνέχισε το λοιπόνΕίστε πολύ πίσω και ας είστε άντρες...σιγά μην περιμένω να φτάσω σπίτι μετά το ξενύχτι για να κάνω σεξ. Αν το ξενύχτι δεν περιλαμβάνει σεξ, χαμένη έξοδος ήταν
Ναι, αλλά δε μου σηκώνεται γιατί κατουριέμαιΕσείς το πρωί έχετε διάθεση για σεξ;
Μου θυμίζει τοΣεξ, καφές, κακάκια ( χέσιμο ), ντούς ...
Ούτε εμένα μ αρέσει πρωί,εκτός της περίστασης που ανεφερα.Το πρωί κοιμάμαι όρθιος, οπότε δεν έχω όρεξη για σεξ, ακόμα και σηκωμάρες να έχω.
Kι ενα τσιγαρο παει,τωρα αμα εισαι μερακλης και θες και εφημεριδα...για να μην χανει χρονο πινει τον καφε καθως χεζει.
Λένε ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του σεξ. Μετά την έξοδο και λίγο πριν φτάσεις σπίτι, χτυπάς ένα παγωτό σοκολάτα και είσαι κομπλέΑν το ξενύχτι δεν περιλαμβάνει σεξ, χαμένη έξοδος ήταν
Ή μπορεί να χέζει ενώ κάνει σεξ πίνοντας ένα καφέ (κάτω από τη ντουζιέρα)για να μην χανει χρονο πινει τον καφε καθως χεζει.
Προτιμώ το σεξ. Πόσο πιο όμορφη και γλυκιά να γίνω;Λένε ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του σεξ. Μετά την έξοδο και λίγο πριν φτάσεις σπίτι, χτυπάς ένα παγωτό σοκολάτα και είσαι κομπλέ
Αυτό εσύ το ξέρεις.Πόσο πιο όμορφη και γλυκιά να γίνω;
axa χα χα χα!!!!!!!!!!!!οποτε ξενυχτας τον τρως?
Ετσι μετα τα 120 κιλα που έλεγες χθες ότι εισαι μετα τα σάπια δόντια που έλεγες χθες οτι έχεις μετα την καραφλά στο κεφαλή ποσό ποιο ομορφη να γίνεις!! Τυπε.Προτιμώ το σεξ. Πόσο πιο όμορφη και γλυκιά να γίνω;
Ο καφές και ένα ποτήρι νερό θεωρούνται απαραίτητα για ξεκίνημα μιας καινούριας μέρας για τους περισσότερους. Όσο για μένα, το πρωινό σεξ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για μια νέα μάχη που δίνουμε με την καθημερινότητα.
Το πρωινό σεξ,το ελιξίριο μου, μου παρέχει ενέργεια και καλή διάθεση που διαρκούν όλη μέρα, ενισχύει τις επιδόσεις μου στον εργατικό τομέα, με βοηθάει να αντιμετωπίζω πιο ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις.
Ο πρώην σύντροφός μου,γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη (αδυναμία) μου, μου το στερούσε όταν ήμασταν τσακωμένοι. Εκείνες τις φορές ήμουν έτοιμη για φόνο.
Εσείς το πρωί έχετε διάθεση για σεξ;
Τρελή είμαι να ξανά κάνω σχέση Όταν υπάρχουν τόσοι ωραίοι άντρες γύρω Μου;Γράφεις ο πρώην σύντροφός μου.. με άλλα λόγια κάθε μέρα είσαι αγάμητη & έτοιμη για φόνο !
Φαντάζομαι σε τί κατάσταση πρέπει να βρίσκεσαι για να γράφεις τέτοιες μαλακίες σ'ένα σάι για πουτάνες....
Σταμάτησα να ζυγίζομαι μετά τα 120 κιλά. Οπότε καταλαβαίνεις, δεν έχω φτάσει στο απόγειο της ομορφιάς μουΕτσι μετα τα 120 κιλα που έλεγες χθες ότι εισαι μετα τα σάπια δόντια που έλεγες χθες οτι έχεις μετα την καραφλά στο κεφαλή ποσό ποιο ομορφη να γίνεις!! Τυπε.