Αν βάζανε και τίποτα ποικιλίες μπορεί και να ήταν καλύτερα και να κινούσε σε ποιο πολλούς το ενδιαφέρον... Σε μένα δηλαδή
Έχουν ποικιλία σε κοπέλες...... δεν είναι αρκετό αυτό αγαπητέ? ;)
Αν βάζανε και τίποτα ποικιλίες μπορεί και να ήταν καλύτερα και να κινούσε σε ποιο πολλούς το ενδιαφέρον... Σε μένα δηλαδή
σακαραβεο πικιλια σ εολα το καλιτερο μαγαζι σε ολα τα βλακανιαΈχουν ποικιλία σε κοπέλες...... δεν είναι αρκετό αυτό αγαπητέ? ;)
Εισαι βλακα νιο ς ;σακαραβεο πικιλια σ εολα το καλιτερο μαγαζι σε ολα τα βλακανια
σακαραβεο πικιλια σ εολα το καλιτερο μαγαζι σε ολα τα βλακανια
δε κσερι γεογραφια ι δασκαλα ελεγε ελαδα ινε βλακανια?Εισαι βλακα νιο ς ;
με πανε με μιχανακιΓια το παρκάρισμα θα κανονίσεις τίποτα ?
Η να το ξεχάσουμε?
Για το παρκάρισμα θα κανονίσεις τίποτα ?
Η να το ξεχάσουμε?
Ζήτα όταν πας να ξεπαρκάρουν τα μαύρα τσιρόκι, μία μοτό bmw και ένα σκούτερ. Όλο εκεί τα βλέπω. Τι να πω... Λες να είναι παρατημένα;
Κατοικείτε έναντι?
Kερατούκλη! όλο και κάτι θα παίρνει το μάτι σου από τις μοντέλες που κατοικούν στο Orion....Όχι, εργάζομαι στην Καλλιδρομίου...
Όχι, εργάζομαι στην Καλλιδρομίου και τον τελευταίο καιρό είμαστε εγώ και πολλοί συνάδελφοι ολιγόλεπτοι επισκέπτες του χώρου.
Ενα Xsara οδηγώ και δεν βρίσκω πού να το αφήσω να πάρει! Θα καλέσω να τα μαζέψει ο Δήμος!
Kερατούκλη! όλο και κάτι θα παίρνει το μάτι σου από τις μοντέλες που κατοικούν στο Orion....
Ωραίο το αμαξάκι σου φίλε!Μήπως μπερδεύεσαι με τις Δρυάδες; Νομίζω πως ο Ωρίων είναι Μπενάκη και Ανεξαρτησίας. Εγώ παίρνω το xsara με τους συναδέλφους από Καλλιδρομίου ανάμεσα Ιπποκράτους και Μαυρομιχάλη. Είμαστε συχνοί ολιγόλεπτοι επισκέπτες (ειδικά τώρα τελευταία), φορτώνουμε κορασίδες κι έναν ευτραφή που όλο αλλάζει χρώμα στο μαλλί του και μετά πάμε στα κεντρικά της εταιρείας. Βγαίνουμε στην άνοδο της Αλεξάνδρας και στο απέναντι ρεύμα, στο μεγάλο λευκό κτίριο στρίβουμε αριστερά. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκουμε να παρκάρουμε το αυτοκίνητο στο μαγαζί λόγω των προαναφερθέντων οχημάτων. Και να ήταν και κάνα μεγάλο αμάξι... Να έτσι είναι:
Ωραίο το αμαξάκι σου φίλε!
Λοιπόν όντως το Ορίον, όντως εκεί είναι. Και νομίζω από κοινού με το Δρυάδες στεγάζουν μοντέλα. Κανονικά, για όσους ρωτούν, όχι από τα "άλλα" που έρχονται για "τουρισμό". Λίγο ξερακιανά βέβαια, αλλά ομορφούλια
Καλές δουλειές στο μαγαζί σου, αν και δε βλέπω να ξεμένετε από δουλειά!
Το λοιπό, ο Ωρίων με τις Δρυάδες είναι αδελφομάγαζα και ξέρω κι εγώ το ίδιο, ότι ΔΕΝ είναι "τουρίστριες" οι κοπέλες. Σόρι για το ελαφρούτσικο σπαμ!
Τι κρίμα...... Θα μπορούσαμε να δείξουμε στα κορίτσια τα αρχαία.......
σακαραβεο μαγαζαρα
σε ολα τα βλακανια
μι με κοροδεβισ
σακαραβεο μαγαζαρα
γιου κερασικερνας γαρδουμπα?