με ξερειs για τετοιο ? μια φορα αν παs το μαθαινειs το ωραριο. δεν φθανει που δινω τιs γνωσειs μου, και τιs διαβαζουν και αφιλοκερδωs.
ποσα να σου δοκο?
Να ο πρώτος πελάτης!!!
με ξερειs για τετοιο ? μια φορα αν παs το μαθαινειs το ωραριο. δεν φθανει που δινω τιs γνωσειs μου, και τιs διαβαζουν και αφιλοκερδωs.
ποσα να σου δοκο?
καλε κιριε να μι μαθο κε εγο εσι δε με μαθενισ ο πατρον με εχι γραμενο καποτε πρεπι αν μαθο κε εγο!!!Να ο πρώτος πελάτης!!!
καλε κιριε να μι μαθο κε εγο εσι δε με μαθενισ ο πατρον με εχι γραμενο καποτε πρεπι αν μαθο κε εγο!!!
θα πο να με κερασουνεΔώσε μαρούλι.
Δεν υπαρχει δυστυχως , προς το παρον
σκαραβεο εγκιισιΕλπιζω συντομα να αλαξει αυτο....και να ξεπηδησει κατι το παροιμοιο ;)
πιγενε βιαγκραΓεια σας κ απο μενα , ενα μαγαζι στην αργυρουπολη που λεγετε deja vu το ξερετε ; Εχει παει κανεις; Σε συζητηση με φιλο της νυχτας μου ειπε οτι ειναι κολομπαρο κ παραμενει ανοιχτο μεχρι και πολυ πρωι ! Σκεφτομαι να παω να δω τι πεζει !
Γεια σας κ απο μενα , ενα μαγαζι στην αργυρουπολη που λεγετε deja vu το ξερετε ; Εχει παει κανεις; Σε συζητηση με φιλο της νυχτας μου ειπε οτι ειναι κολομπαρο κ παραμενει ανοιχτο μεχρι και πολυ πρωι ! Σκεφτομαι να παω να δω τι πεζει !
Πού ακριβώς; Δε θυμάμαι κανένα τέτοιο μαγαζί κει κάτωΚαλημερα ενα καινουργιο μαγαζι bulgaria στην σατοβριανδρου ξερει κανεισ τι πεζει
Τα δύο μαγαζιά στην πιπίνου μου αρέσουν για μπύρα και χάζι στους παππούδες που κολλάνε στις κοπέλες.
Αυτά κάνει η ανεργία.....
Δεν υπάρχουν δουλειές και οι μη έχοντες με κάτι ν' ασχοληθούν, τριγυρίζουν στα πρωϊνάδικα.
ο σακαραβεο ινε μαγαζαρα
το καλιτερο μαγαζι σε ολα τα βλακανια
μονο με κερνανεφιλε κερνας φαι και μουνι να παμε
μονο με κερνανε