Νέα

Προγραμματακια απο τους χρηστες του site για τους χρηστες του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Καλησπερα.

Ανεβασα ενα προγραμματακι που εφτιαξα για τους φιλους εδω που κατεβαζουν μεγαλα αρχεια (πχ ταινιες) κ ισως τους ειναι χρησιμο.
Το εργαλειο αυτο κλεινει αυτοματα τον υπολογιστη μετα απο καποια λεπτα που θα ορισουμε εμεις πχ 30 λεπτα.
Χρησιμο για οσους νυσταζουν κ δεν μπορουν περιμενουν να κατεβει πρωτα το αρχειο για να κλεισουν το μηχανημα.

Κανει καλο κ στον λογαριασμο της δεη !!  

Χρηση του προγραμματος:
1. Υπολογιζουμε τον χρονο που απαιτειται για να κατεβει το αρχειο μας (πολλες εφαρμογες downloaders τον δειχνουν).
2. Τον δινουμε στην εφαρμογη με 2-3 λεπτα παραπανω για ασφαλεια.
3. Παταμε το κουμπι apply. Εαν κανουμε λαθος παταμε abort κ ξαναδινουμε τον χρονο κ ξαναπαταμε apply.

Συντομα θα προσθεσω πολλα easter eggs για να το κανω πιο ενδιαφερον στους φιλους εδω.

Ευχαριστω κ περιμενω τα σχολια σας αν σας αρεσει.

Κατεβασμα απο εδω:

η

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
δωστε αντι για λεπτα την λεξη bourdela κ δειτε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σιγουρα δεν ειναι κανας ιος ;;;

υποπτος μου φενεσαι εσυ

* απο τεχνικα /τεχνολογια /θεματα σκεσεων εμπιστευομαι μονο αχαχουχα εδω μεσα

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
σιγουρα δεν ειναι κανας ιος ;;;

υποπτος μου φενεσαι εσυ

* απο τεχνικα /τεχνολογια /θεματα σκεσεων εμπιστευομαι μονο αχαχουχα εδω μεσα

Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος. Κ ειδικα στο αγαπημενο μου site δεν θα εκανα ποτε κατι κακοβουλο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανενα ελαφρυ downloader ξερουμε ?

ο j downloader ειναι πολυ βαρυς

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
προτεινω τον free download manager

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
εγω j downloader χρησημοποιω

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Με αυτά τα προγράμματα μπορείς να κατεβάζεις από rapidshare και επίσης έχουν pause και resume;

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
2D solar system με την χρήση της openGL. είναι το πρώτο μου πρόγραμμα σε openGL, το είχα φτιάξει πριν 3 χρόνια.

λέω να ξεκινήσω σήμερα ένα μίνι project για τη δημιουργία ενός chatclient σε java (για να μπορούν να το τρέξουν όλοι).
θα χρησιμοποιεί multicast ip για να μην είναι απαραίτητη η ύπαρξη κάποιου server . ελπίζω να το τελειώσω σήμερα-αύριο
γιατί αλλιώς θα πάει για το σεπτέμβρη που θα επιστρέψω στον "πολιτισμό" a.k.a. internet. :grin:

edit: όλα τα προγράμματα θα διανέμονται κάτω από τους όρους του GPL, επομένως θα δίνω source-code και όχι εκτελέσιμα μόνο(σε μερικές περιπτώσεις θα υπάρχουν εκτελέσιμα παρέα με τον πηγαίο κώδικα για να μην είναι απαραίτητη η μεταγλώτιση από εσάς).

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ένα μικρό παράδειγμα Μulticast Ip με την χρήση της βιβλιοθήκης Posix(sockets+threads)
δεν έχω γράψει καθόλου documentation αλλά με μια ματιά μπορείτε να καταλάβετε πως δουλεύει.
επίσης ο κώδικας δεν έχει σχόλια. >:(
ήμουν μικρός και άμαθος τότε που το έφτιαξα.

μικρό τιπ για τον κώδικα, με την χρήση udp ακούει ο client από τον server το private ip και port για να δημιουργήσουν έτσι μια tcp σύνδεση.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
2D solar system με την χρήση της openGL. είναι το πρώτο μου πρόγραμμα σε openGL, το είχα φτιάξει πριν 3 χρόνια.

λέω να ξεκινήσω σήμερα ένα μίνι project για τη δημιουργία ενός chatclient σε java (για να μπορούν να το τρέξουν όλοι).
θα χρησιμοποιεί multicast ip για να μην είναι απαραίτητη η ύπαρξη κάποιου server . ελπίζω να το τελειώσω σήμερα-αύριο
γιατί αλλιώς θα πάει για το σεπτέμβρη που θα επιστρέψω στον "πολιτισμό" a.k.a. internet. :grin:

edit: όλα τα προγράμματα θα διανέμονται κάτω από τους όρους του GPL, επομένως θα δίνω source-code και όχι εκτελέσιμα μόνο(σε μερικές περιπτώσεις θα υπάρχουν εκτελέσιμα παρέα με τον πηγαίο κώδικα για να μην είναι απαραίτητη η μεταγλώτιση από εσάς).

Στην μανα σου τα πες ??? :2funny: :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά..έχει να μου προτείνει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα για φτιάξω μιξ τραγούδια σε ένα συνεχόμενο με τα ρεφρέν τους; :think:

alitirios12

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
0
Maxitis ή όποιος άλλος Κύριος γνωρίζει, πώς μπορώ να κρατήσω τις επικεφαλίδες σταθερές (Αρχική Μπουρδέλα Studio Strip Μπαρ Citytours Call-girls Μασάζ κτλ κτλ) ενώ θα μπορώ να ανεβοκατεβαίνω σε όλες τις περιοχές μιας σελίδας (αρχική, φόρουμ κτλ κτλ) όπως γίνεται εδώ;;
πχ: [URL unfurl="true"]http://prntscr.com/no8sc[/url]. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ένα μικρό παράδειγμα Μulticast Ip με την χρήση της βιβλιοθήκης Posix(sockets+threads)
δεν έχω γράψει καθόλου documentation αλλά με μια ματιά μπορείτε να καταλάβετε πως δουλεύει.
επίσης ο κώδικας δεν έχει σχόλια. >:(
ήμουν μικρός και άμαθος τότε που το έφτιαξα.

μικρό τιπ για τον κώδικα, με την χρήση udp ακούει ο client από τον server το private ip και port για να δημιουργήσουν έτσι μια tcp σύνδεση.

Μπορείτε??? ποιοι μπορούνε με μια ματια να καταλαβουν έναν κώδικα της C που χρησιμοποιεί συνάρτησεις για δικτυακο προγραμματισμο , strings και δεικτες και πολλα ακομη ?  :P Το σαιτ δεν έχει προγραμματιστες εδω εκτος και αν υπάρχει κάποιος κρυμμενος και δεν εμφανιζεται. Ειναι οντως παραλειψη να μην έχει ο κωδικας σχολια οπως επισης και να μην ειναι στοιχισμενος σωστά γιατι δεν βοηθάει αλλους προγραμματιστες να τον διαβάσουν και να σου πουν αν σε κάποιο σημειο χρειάζεσαι βελτιώσεις... παρολαυτα υπάρχουν μερικες που με μια ματια κάνουν μπαμ ...

Μπορει να δινεις το Makefile αλλα δεν θα κατσει κανεις να τρέξει εντολες στο τερματικο ωστε να κανει τον κώδικα εκτελεσιμο στο δικο του μηχάνημα. Επισης δεν ειναι σιγουρο οτι κάποιος έχει εγκατεστημενο τον gcc ή καποιον άλλον μεταγλωτιστη στα Windows του.  :P

Επισης κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει πως το TCP ειναι ένα πρωτοκολλο δικτύωσης που παιζει πολυ οπως επισης και τι ειναι μια private ip διευθυνση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom