Νέα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.095
Πόντοι
5.506
Με αυτή την έννοια πολιτικό λόγο έχουμε όλοι μας

Αλλά οι καλοί άνθρωπο της κοινωνίας μας εννοούν ότι προσπαθεί να χωθεί σε κάποιο κόμμα.

Αυτό δεν πρόκειται από πουθενά.
Καποιος πιο εξυπνος απο σενα καταλαβαινει οτι αλλο να χρησιμοποιειται απο καποια κομματα και αλλο αν αυτη ισως, αν, καποτε στο μελλον εχει στο μυαλο της κατι τετοιο. Βεβαια ενας χαζος σαν και σενα εχει την ικανοτητα να εισχωρει σε αλλους εγκεφαλους, ειτε της Καρυστιανου ή οποιδηποτε και διαβαζει τη σκεψη, το λες και θαυμα.

Αλλα αφου τελεσιδικησες οτι δεν προκειται ποτε και πουθενα σε κανει και μελλοντολογο. Μελος του μπου, μαγεια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.817
Πόντοι
3.656
Καποιος πιο εξυπνος απο σενα καταλαβαινει οτι αλλο να χρησιμοποιειται απο καποια κομματα και αλλο αν αυτη ισως, αν, καποτε στο μελλον εχει στο μυαλο της κατι τετοιο. Βεβαια ενας χαζος σαν και σενα εχει την ικανοτητα να εισχωρει σε αλλους εγκεφαλους, ειτε της Καρυστιανου ή οποιδηποτε και διαβαζει τη σκεψη, το λες και θαυμα.

Αλλα αφου τελεσιδικησες οτι δεν προκειται ποτε και πουθενα σε κανει και μελλοντολογο. Μελος του μπου, μαγεια.
Έπαθες πρόεδρο Εδεσσαϊκού ε;

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
366
Πόντοι
20
Απο τα κλαματα μεχρι το «κακο ψοφο πουστη καρκινιαρη» μισο τσιγαρο δρομος.

Ειναι που οι κακοι πολιτικοι εκλεψαν και εθαψαν τα ονειρα ενος ΤΟΣΟ ΑΓΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ λαου.
δηλαδη για να καταλαβω θες να πεις οτι μας αξιζαν αυτα που μας εκανε αυτος και τα λαμογια του πασοκ τοτε και η συμμορια του κουλη σημερα επειδη δεν ειμαστε ΑΓΝΟΙ και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ? ειναι τωρα αυτο σοβαρο επιχειρημα που θετεις, γιατι εμενα για τρολλαρισμα μου μοιαζει. οτι και να ειμαι εγω κι εσυ κι ολος ο Ελληνικος λαος αυτα που εκαναν και που κανουν αυτα τα καθικια ειναι εγκληματα εις βαρος της χωρας και του λαου της.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.561
Πόντοι
1.056
Οποτε πιστευεις οτι η Κυρια που ειναι σε ολα τα καναλια και ολες τις αφισες ειναι επειδη εχει μεγαλυτερο πονο ψυχης και ευφραδεια λογου. Ακομα και απο τους γονεις που λες επισης πως ασχολουνται και μαλιστα ειναι και δικηγοροι. Και νομιζεις πως εχει και περισσοτερα λεφτα, χωρις να εισαι σιγουρος. Και καπως ετσι καταφερε να φτασει στα Ευρωπαικα Δικαστηρια. Μαλιστα. Και ολα τα αριστεροστροφα κατακαθια που τρεχουν αγκαζε σε αφισοκολληση, προετοιμασια, προσκληση σε αγωνες το κανουν απο αγνη συμπαρασταση.
Για ξεκινα λιγο (που εισαι και ανετος) να φτασεις στα ευρωπαικα δικαστηρια να δω λιγο κατι.

Και μου γραφεις για τους υπολοιπους γονεις που εχουν βγαλει καποια στιγμη και ανακοινωση εναντιον της και των τακτικων της.

Τις καλυτερες προθεσεις να ειχε, θα εκανε τον αγωνα της μαζι με ολους, χωρις φανφαρες και τυμπανοκρουσιες, ενωμενοι με ολους τους γονεις, αφου υπαρχουν και δικηγοροι ακομα καλυτερα, αυτοι ειναι οι απολυτως καταρτισμενοι που θα μπορουσαν να της δωσουν τις επιστημονικες γνωσεις. Αλλα μεσα στην τραγικη ψυχολογια της, η υπερεκθεση μονο κακο της εκανε.

Εχει βουηξει ο τοπος, τι νομιζες, μονο οσοι βλεπεις στα Χ και τα τικτοκ υπαρχουν που βγαζουν πορισματα πριν βγουν τα νεα;

Συγνωμη που εχω αλλη οπτικη απο σενα, μπορω ετσι; Δεν πιστευω να εισαι τιποτα σαν τους φασιστες που θελουν να επιβαλλουν σιωπη στη δικη τους «δημοκρατια».
Τι γράφεις πάλι ρε στραβοχυμενη παρακαλωρουφηχτρα...

Τι μαλακιες σε βάζει να γράφεις ο Κυριάκος;

Και όλα αυτά για 0,60€ το ποστ ρε ;

Φέρε μου ένα λογαριασμό να σ βάλω 2-3€ να γράφεις "γαμαω τον Κυριακο και με λεν ζωγράφο"

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.095
Πόντοι
5.506
δηλαδη για να καταλαβω θες να πεις οτι μας αξιζαν αυτα που μας εκανε αυτος και τα λαμογια του πασοκ τοτε και η συμμορια του κουλη σημερα επειδη δεν ειμαστε ΑΓΝΟΙ και ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ? ειναι τωρα αυτο σοβαρο επιχειρημα που θετεις, γιατι εμενα για τρολλαρισμα μου μοιαζει. οτι και να ειμαι εγω κι εσυ κι ολος ο Ελληνικος λαος αυτα που εκαναν και που κανουν αυτα τα καθικια ειναι εγκληματα εις βαρος της χωρας και του λαου της.
Θελω να σου πω πως ο καθε λαος εχει τις κυβερνησεις, θεσμους, δημοσιογραφους, λειτουργους, τηλεοραση και καθε οτι αφορα την κοινωνια, που ΕΠΙΛΕΓΕΙ και τελικα ΑΞΙΖΕΙ.
Επαιζε το πρωι η τηλεοραση ενα πρωιναδικο και επαιρνε το αυτι μου κατι μπουρδολογιες, νομιζω Καινουριου τι σκατα. Για να υπαρχει αυτο το σουργελο εκει, χρονια τωρα, εσυ τι πιστευεις οτι δεν αξιζει ή οτι δεν ειναι εμμεσα επιλογη του συγκεκριμενου λαου που παρακολουθει και την κραταει εκει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι γράφεις πάλι ρε στραβοχυμενη παρακαλωρουφηχτρα...

Τι μαλακιες σε βάζει να γράφεις ο Κυριάκος;

Και όλα αυτά για 0,60€ το ποστ ρε ;

Φέρε μου ένα λογαριασμό να σ βάλω 2-3€ να γράφεις "γαμαω τον Κυριακο και με λεν ζωγράφο"
Συγγενης σου τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom