Νέα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ενας επισκεπτης δηλαδη δε μπορει να παρακολουθει τη συζητηση που κανουν εδω μελη μεταξυ τους; Μπορει. Κι εγω πριν γινω μελος το εκανα. Κι εγω παρακολουθω το σαιτ απο τη μορφη που ειχε πριν κλεισει προσωρινα. Λιγα χρονια ειμαι μελος. Δε σημαινει κατι αυτο.
αν μαζι με αυτο ομως ελεγες οτι στο εξωτερικο σε περιμενουν μοντελα να τα γαμησεις ισως κατι σημαινε...

URL]]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τυπε το bou το ξερω απο πριν αλλαξει ονομα μετα το κλεισιμο
κριτηριο για να επισκεφθω ct υπηρξαν πολλες φορες οι κριτικες του FANTOM12

Α, ναι;

Και ποιο ακριβώς ήταν το όνομα που άλλαξε;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
αν μαζι με αυτο ομως ελεγες οτι στο εξωτερικο σε περιμενουν μοντελα να τα γαμησεις ισως κατι σημαινε...

http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2016/11/pinocchio-disney.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Μη βιαζεσαι τοσο, σε αλλον απαντας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ενας επισκεπτης δηλαδη δε μπορει να παρακολουθει τη συζητηση που κανουν εδω μελη μεταξυ τους; Μπορει. Κι εγω πριν γινω μελος το εκανα. Κι εγω παρακολουθω το σαιτ απο τη μορφη που ειχε πριν κλεισει προσωρινα. Λιγα χρονια ειμαι μελος. Δε σημαινει κατι αυτο.

Το Bou έκλεισε το 2008.

Και ο τύπος λέει ότι το παρακολουθούσε από πριν. Ας πούμε από το 2007.

Και μετά από 10 χρόνια παρακολούθησης του ήρθε να γίνει μέλος.......

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Μπούρδες. Κανενα σκανδαλο χρηματιστηριου δεν υπηρξε. Υπηρξε αγνοια, βλαχοεπαρχιωτισμος, σαχλαμαρα και ανοησια. Τι επρεπε δηλαδη να λεει μια κυβερνηση τοτε, προσεξτε? Αν επεφτε μετα ο δεικτης θα λεγανε οτι τον εριξε η κυβερνηση.

Ανιστόρητες χαζομάρες.

Η κυβέρνηση σημίτη επισήμως
προέτρεπε τον κόσμο να παίξει στο χρηματιστήριο.
Βομβαρδισμός σημιτικής προπαγάνδας για να κονομήσει η κλίκα σημίτη
όπως κονόμησε και με την υποτίμηση που την ήξεραν απο πριν οι τσουκατοπαπαντωνίουδες
Αλοίμονο στους πρασινοφανατίκλες αφισοκολλητές που συμβιβάζονταν με κανά διορισμούλη
ενώ τα εκατομμύρια άλλαζαν τσέπες

pasok%2Bxrimatistirio.jpg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το Bou έκλεισε το 2008.

Και ο τύπος λέει ότι το παρακολουθούσε από πριν. Ας πούμε από το 2007.

Και μετά από 10 χρόνια παρακολούθησης του ήρθε να γίνει μέλος.......
Εγω οπως εχω ξαναπει παρακολουθω το σαιτ απο τη παλαια του μορφη.  Εχω παει να δω τον Οικουμενικο Πατριαρχη Βαρθολομαιο που εχει ερθει επισκεψη στη πλατεια Αμερικης απο κατω που εχει μια εκκλησια, και μετα παω στο ιντερνετ καφε αφου δεν ειχα τοτε λαπτοπ. Λιγο ιντερνετικο καζινο, λιγο περιηγηση στο  bourdela για να διαβαζω καμια ενημερωση και κριτικη αφου ηταν εποχη που πηγαινα σταθερα 2-3 φορες την εβδομαδα στα μπουρδελα. Και ενω παω να μπω στο σαιτ, μου βγαζει μη προσβαση. Και μετα το σαιτ αλλαξε μορφη. Και εγινα μελος μετα απο χρονια. Παρακολουθουσα ομως ως επισκεπτης. Αν πω οτι θυμαμαι τον Λακη με τις φωτογραφιες με τα κουμπουρια ενω δεν ημουν μελος αλλα επισκεπτης, που εχεις προσβαση να διαβαζεις . Αυτο σημαινει κατι;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

φιδεμπορα τους ξεφυγες παλι;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Η ΧΑ τελειωσε με την δολοφονια του Φυσσα, καποτε θα το αντιληφθεις. Αυτο το ερμο το 7% ποτέ δεν το επιασε σε βουλευτικες εκλογες.
Παρεα με το ΚΚΕ καπου στο 6%, η Φωφη προς το διψηφιο, η ΝΔ στο 35 και ο Συριζα στο 25. Μια χαρα ρεαλιστικα ειναι ολα.

Eκτος απο τον τζωνη εχεις ακουσει καποιον αλλον να λεει πως θα ψηφισει κιναλ???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
δεν υπαρχει κανενα σκανδαλο η σκανδαλα πασοκ

εκτος απο το μεγαλο σκανδαλο των ηλιθιων που γραφουν τετοιες κουταμαρες
Ο κ.Παπαντωνίου πριν γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν “τσάρος της Οικονομίας”. Υπουργός Εθνικής Οικονομίας παρακαλώ! Επί των ημερών του έγινε η μεγαλύτερη “αναδιανομή χρήματος” για να το πούμε ευγενικά. Η φούσκα του χρηματιστηρίου μέσω της οποίας κόσμος και κοσμάκης έχασε τα λεφτά του! Το ξεχάσαμε αυτό;

Ήταν η εποχή που όποιος στο γραφείο δεν “έπαιζε” Χρηματιστήριο οι συνάδελφοί του τον θεωρούσαν ηλίθιο…

Ήταν η εποχή που όσοι δεν “έπαιζαν” στο Χρηματιστήριο- Καζίνο της κυβέρνησης Σημίτη, άκουγαν τους γύρω τους να λένε ότι έχουν γίνει εκατομμυριούχοι….Στα χαρτιά όπως αποδείχτηκε τελικά.

Ήταν η εποχή που περίπου 1 εκατομμύριο Έλληνες έχασαν οικονομίες μιας ζωής…

Ήταν τότε, 1η Σεπτεμβρίου του 1999 που ο Γιάννος Παπαντωνίου δήλωνε πως άπαντες “εταιρείες,μέτοχοι και η ελληνική οικονομία θα βγουν κερδισμένοι”. Από τη φούσκα του Χρηματιστήριου…

Λίγοι βγήκαν όχι απλά κερδισμένοι, αλλά ζάμπλουτοι. Κανένας τους δεν ήταν μέσος πολίτης…

Ήταν επίσης η ίδια εποχή που ο Γιάννος Παπαντωνίου είχε θέσει το περιβόητο δίλημμα αν θέλουμε “βούτυρο ή κανόνια”! Τελικά όπως απέδειξε η ζωή και το βούτυρο μας το έφαγαν όλο! Κανόνια αγόρασε πολλά όταν έγινε ΥΕΘΑ αλλά χωρίς πυρομαχικά!

Για να τα λέμε όλα,Η αυτή την κυβέρνηση Σημίτη οι Έλληνες πολίτες την ξαναψήφισαν!
πηγη: militaire.gr

ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΑΛΒΑΝΕ!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο μπουχεσας και μπουλης της ραφηνας εχει καει σαν υποψηφιος 
ακουστηκε το πρωι για αλλους 3 υποψηφιους  μεχρι τελος της ευδομαδας θα φανουν ποιοι ειναι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο κ.Παπαντωνίου πριν γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν “τσάρος της Οικονομίας”. Υπουργός Εθνικής Οικονομίας παρακαλώ! Επί των ημερών του έγινε η μεγαλύτερη “αναδιανομή χρήματος” για να το πούμε ευγενικά. Η φούσκα του χρηματιστηρίου μέσω της οποίας κόσμος και κοσμάκης έχασε τα λεφτά του! Το ξεχάσαμε αυτό;

Ήταν η εποχή που όποιος στο γραφείο δεν “έπαιζε” Χρηματιστήριο οι συνάδελφοί του τον θεωρούσαν ηλίθιο…

Ήταν η εποχή που όσοι δεν “έπαιζαν” στο Χρηματιστήριο- Καζίνο της κυβέρνησης Σημίτη, άκουγαν τους γύρω τους να λένε ότι έχουν γίνει εκατομμυριούχοι….Στα χαρτιά όπως αποδείχτηκε τελικά.

Ήταν η εποχή που περίπου 1 εκατομμύριο Έλληνες έχασαν οικονομίες μιας ζωής…

Ήταν τότε, 1η Σεπτεμβρίου του 1999 που ο Γιάννος Παπαντωνίου δήλωνε πως άπαντες “εταιρείες,μέτοχοι και η ελληνική οικονομία θα βγουν κερδισμένοι”. Από τη φούσκα του Χρηματιστήριου…

Λίγοι βγήκαν όχι απλά κερδισμένοι, αλλά ζάμπλουτοι. Κανένας τους δεν ήταν μέσος πολίτης…

Ήταν επίσης η ίδια εποχή που ο Γιάννος Παπαντωνίου είχε θέσει το περιβόητο δίλημμα αν θέλουμε “βούτυρο ή κανόνια”! Τελικά όπως απέδειξε η ζωή και το βούτυρο μας το έφαγαν όλο! Κανόνια αγόρασε πολλά όταν έγινε ΥΕΘΑ αλλά χωρίς πυρομαχικά!

Για να τα λέμε όλα,Η αυτή την κυβέρνηση Σημίτη οι Έλληνες πολίτες την ξαναψήφισαν!
πηγη: militaire.gr

ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΑΛΒΑΝΕ!

εγω πάντως ναυαρχιδούλη επί Γιάννου κονόμησα καλά στο χρηματιστήριο... εφυγα τον Ιούλιο 1999 και όλοι μου φωνάζανε ότι είμαι χαζός... υπεραξία πήρα 3500% στο κεφάλαιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom