Νέα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
παλι πουτσες εχεις στο στομα σου πουλι/τεντυ
ακομα να  ξεμιουταρουν τον αλλο σου λογαριασμο?
Εσυ δεν νιωθεις καμια αναστολη να συντασσεσαι με τους πασοκους?

poutsapali

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
ο λογος που δεν θα δουμε ποτε προκοπη ως κρατος ειναι επειδη δυτυχως υπαρχει ενα 40% του εκλογικου σωματος κεντροαριστερης κατευθυνσης που ως περιφερομενος θιασος ψηφιζει παραδοσιακα απο το 1981 εως σημερα τους απατεωνες που του λενε τα ευχαριστα ψεμματα και οχι τους σοβαρους που του λενε τις δυσαρεστες αληθειες
πασοκ 1981-2010 και συριζα 2010-2018 ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος
κοινα στελεχη, κοινοι παραγοντισκοι και κυριως ΚΟΙΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ
οι κωλοβλαχοι απο τη γαστουνη που διοριστηκαν δημοσιοι υπαλληλοι και τρωνε τις σαρκες τις ελλαδας

Αν ισχύουν ότι είσαι 30+ χρονών και κάθεσαι και ξύνεσαι, θα πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτά που γράφεις.
Επειδή επισκεπτόμουν συχνά και έχω αρκετούς φίλους στην ευρύτερη περιοχή, στη Γαστούνη να ξέρεις ο κόσμος δουλεύει και μάλιστα σκληρά. Συνομίλικοί σου στείβουν πέτρες στα χωράφια εκεί.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εσυ δεν νιωθεις καμια αναστολη να συντασσεσαι με τους πασοκους?
αυτος συντασσεται με τους πασοκους εξαιτιας μου, στη λογικη ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου επειδη του εχω ανοιξει 47 κωλοτρυπιδες

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τέτοιο ξεφτιλισμένο δίδυμο τσατσάς και πουτάνας ούτε στα χειρότερα καταγώγια του Μεταξουργείου δε βρίσκεις.
βρισκεις ,εκει που δουλευεις αποψε  εσυ με την άλλη και ζητατε καφεδες,ουτε οι πακιστανοι δε σας ζυγωνουν και θετε και καφέδες ,ανεπροκοπες ασχημομουρες  τεμπελες ,θα το μαθει το αφεντικο να σας ξυλοφορτωσει :s&m_1:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αν ισχύουν ότι είσαι 30+ χρονών και κάθεσαι και ξύνεσαι, θα πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτά που γράφεις.
Επειδή επισκεπτόμουν συχνά και έχω αρκετούς φίλους στην ευρύτερη περιοχή, στη Γαστούνη να ξέρεις ο κόσμος δουλεύει και μάλιστα σκληρά. Συνομίλικοί σου στείβουν πέτρες στα χωράφια εκεί.
αυτουνου του θιξαμε τους πυργιωτες
στην τυχη την ειπαμε τη γαστουνη ρε τυπε
βαλε κωλοπετεινιτσα
σου θιξαμε την ατμομηχανη του ΑΕΠ της ελλαδος να πουμε τη γαστουνη και στραβωσες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Άντε βρες καμιά δουλειά ρε τεμπελόσκυλο που όλη μέρα είσαι σε σάιτ για μπουρδέλα και κάνεις κομματικό κήρυγμα.
Γαλάζιε κηφήνα.
εσυ απο δω και στο εξης επειδη σου εχω ανοιξει κι αλλες κωλοτρυπιδες θα μου μιλας με σεβασμο και θα προσεχεις να μη λερωνεις κατω απο την παροχετευση

poutsapali

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
αυτουνου του θιξαμε τους πυργιωτες
στην τυχη την ειπαμε τη γαστουνη ρε τυπε
βαλε κωλοπετεινιτσα
σου θιξαμε την ατμομηχανη του ΑΕΠ της ελλαδος να πουμε τη γαστουνη και στραβωσες

Εγώ θα πρότεινα να μη πεις για κανέναν.
Καλύτερα να κοιτάμε την καμπούρα μας πρώτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μην τον παρεξηγέις τον αλεξάκο. Τόσα χρόνια στο περίμενε για έναν διορισμούλη, κάπου του σάλεψε και δεν ξέρει τι του γίνεται.
Αυτο που πιστευεις οτι ο οποιοσδηποτε διορισμος στο δημοσιο θα μου απεφερε περισσοτερα απο οσα εχω ηδη εκτος δημοσιου  ως ελευθερος επαγγελματιας, και επομενως μου εχει σαλεψει απο την αναμονη, με ξεπερναει.
Ο μονος διορισμος στο Δημοσιο που συζηταω ειναι βουλευτης ή υπουργος.
Εχουμε καιρο ακομη ως τοτε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ξέρεις εσύ από κωλοτρυπίδες μωρή λουγκρητία. Τόσες και τόσες έχεις γλείψει μπας και σε διορίσουνε σε κάνα υποθηκοφυλακείο να βγάλεις κάνα χαρτζιλίκι.
τωρα παω για υπνο γιατι με στραγγιξες
εσυ για την επομενη πολιτικη συζητηση που θα κανουμε ως συνειδητοποιημενος ψηφοφορος ψαξε για τα επομενα τοκουμετα που θα μας παρουσιασεις

URL]]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πήγαινε για ύπνο να ξεκουραστείς μωρή λουγκρητία γιατί αύριο θα'χεις πολύ δουλειά πάλι να ξύνεις τ'αρχίδια σου και να ξεκοκαλίζεις τη σύνταξη του ντάντυ.
:2funny:
συγκεκριμενα αυριο δεν θα ξυσω καθολου τα αρχιδια μου γιατι θα σβηστει το ονομα σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
ο λογος που δεν θα δουμε ποτε προκοπη ως κρατος ειναι επειδη δυτυχως υπαρχει ενα 40% του εκλογικου σωματος κεντροαριστερης κατευθυνσης που ως περιφερομενος θιασος ψηφιζει παραδοσιακα απο το 1981 εως σημερα τους απατεωνες που του λενε τα ευχαριστα ψεμματα και οχι τους σοβαρους που του λενε τις δυσαρεστες αληθειες
πασοκ 1981-2010 και συριζα 2010-2018 ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος
κοινα στελεχη, κοινοι παραγοντισκοι και κυριως ΚΟΙΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ
οι κωλοβλαχοι απο τη γαστουνη που διοριστηκαν δημοσιοι υπαλληλοι και τρωνε τις σαρκες τις ελλαδας

Αυτό το ποστ περιγράφει τη σύγχρονη Ελλάδα.  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Βρε καραγκιοζάκο, γιατί πας να το παίξεις έξυπνος ενώ είσαι τούβλο;
Σε κάνα αμφιθέατρο με ΔΑΠίτισες νομίζεις ότι απευθύνεσαι;

https://[URL unfurl="true"]www.tanea.gr/wp-content/uploads/2013/07/15601942_proslipseis_1373096968077_1373096968077_137320635164.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εσύ τελικά μήπως είσαι πιο χαζός από τον τσώνυ και σ' έχουμε υποτιμήσει;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Το αστειο ειναι οτι ο αλλος, ανθρωπος με ηλικια εξι δεκαετιων, νομιζει οτι θα ψαρωσουμε επειδη εχει ανοιξει τον  οχετο.
Εννοειται οτι αυτα τα γραφουμε στ αρχιδια μας.

Α, μεγαλομαλάκας δηλαδή.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.645
Πόντοι
216
Ολοι αυτοι Τσοχατζοπουλος,Γιαννος,Μαντελης,Τσουκατος,Νεονακης και αλλοι απειροι που περασαν κατω απο το ρανταρ της Δικαιοσυνης οπως ο Λαλιωτης δεν ειχαν Πρωθυπουργο?Συλλογικοτητα ηταν ανευ Αρχηγου?Γιατι παραμενει στο απυροβλητο ο Σημιτης ?Σε αυτο το Συστημα παρειχε "συναινεση" ο Καραμανλης το 2000 στις περιεργες εκλογες και ξεκινησε η καταστροφη της Ελλαδας...ολες αυτες οι διωξεις επρεπε να γινουν στις 8 Μαρτιου 2004 και οχι σημερα για λογους πολιτικης σπεκουλας του ΣΥΡΙΖΑ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
δομημενα ομολογα βατοπαιδι χιλιαδες διορισμοι στο δημοσιο

Θωρακισμενη οικονομια αστο για αργοτερα

πυρκαγιες νεκροι καψιμο της αθηνας ζαχοπουλος  υπερδανεισμος τεραστιο ελλειμμα 36δις

Ρουσοπουλος υφεση 3.5%

2004-2009 η εξαετια της πληρους καταστροφης 

φυσικα και η κοπανα του αχρηστου του αμιλητου μπουχεσα του καταθλιπτικου και αλκοολικου ανθρωπακου

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Εσύ τελικά μήπως είσαι πιο χαζός από τον τσώνυ και σ' έχουμε υποτιμήσει;

ειπε ο μπρελοκ

και φυσικα δεν προκειται να παραδεχτειτε το εγκλημα της θλιβερης κυβερνησης του μπουχεσα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
οσες πολιτικες διωξεις και αν κανετε οι αδεξιοαριστεροι κατσαπλιαδες ο κοσμος εχει μαθει πλεον

το παραμυθι του 10-11 δεν περναει πλεον

ουτε οι αγανακτισμενοι μπαχαλακηδες θα σας σωσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom