alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ δεν νιωθεις καμια αναστολη να συντασσεσαι με τους πασοκους?παλι πουτσες εχεις στο στομα σου πουλι/τεντυ
ακομα να ξεμιουταρουν τον αλλο σου λογαριασμο?
Εσυ δεν νιωθεις καμια αναστολη να συντασσεσαι με τους πασοκους?παλι πουτσες εχεις στο στομα σου πουλι/τεντυ
ακομα να ξεμιουταρουν τον αλλο σου λογαριασμο?
ο λογος που δεν θα δουμε ποτε προκοπη ως κρατος ειναι επειδη δυτυχως υπαρχει ενα 40% του εκλογικου σωματος κεντροαριστερης κατευθυνσης που ως περιφερομενος θιασος ψηφιζει παραδοσιακα απο το 1981 εως σημερα τους απατεωνες που του λενε τα ευχαριστα ψεμματα και οχι τους σοβαρους που του λενε τις δυσαρεστες αληθειες
πασοκ 1981-2010 και συριζα 2010-2018 ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος
κοινα στελεχη, κοινοι παραγοντισκοι και κυριως ΚΟΙΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ
οι κωλοβλαχοι απο τη γαστουνη που διοριστηκαν δημοσιοι υπαλληλοι και τρωνε τις σαρκες τις ελλαδας
αυτος συντασσεται με τους πασοκους εξαιτιας μου, στη λογικη ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου επειδη του εχω ανοιξει 47 κωλοτρυπιδεςΕσυ δεν νιωθεις καμια αναστολη να συντασσεσαι με τους πασοκους?
βρισκεις ,εκει που δουλευεις αποψε εσυ με την άλλη και ζητατε καφεδες,ουτε οι πακιστανοι δε σας ζυγωνουν και θετε και καφέδες ,ανεπροκοπες ασχημομουρες τεμπελες ,θα το μαθει το αφεντικο να σας ξυλοφορτωσειΤέτοιο ξεφτιλισμένο δίδυμο τσατσάς και πουτάνας ούτε στα χειρότερα καταγώγια του Μεταξουργείου δε βρίσκεις.
αυτουνου του θιξαμε τους πυργιωτεςΑν ισχύουν ότι είσαι 30+ χρονών και κάθεσαι και ξύνεσαι, θα πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτά που γράφεις.
Επειδή επισκεπτόμουν συχνά και έχω αρκετούς φίλους στην ευρύτερη περιοχή, στη Γαστούνη να ξέρεις ο κόσμος δουλεύει και μάλιστα σκληρά. Συνομίλικοί σου στείβουν πέτρες στα χωράφια εκεί.
εσυ απο δω και στο εξης επειδη σου εχω ανοιξει κι αλλες κωλοτρυπιδες θα μου μιλας με σεβασμο και θα προσεχεις να μη λερωνεις κατω απο την παροχετευσηΆντε βρες καμιά δουλειά ρε τεμπελόσκυλο που όλη μέρα είσαι σε σάιτ για μπουρδέλα και κάνεις κομματικό κήρυγμα.
Γαλάζιε κηφήνα.
αυτουνου του θιξαμε τους πυργιωτες
στην τυχη την ειπαμε τη γαστουνη ρε τυπε
βαλε κωλοπετεινιτσα
σου θιξαμε την ατμομηχανη του ΑΕΠ της ελλαδος να πουμε τη γαστουνη και στραβωσες
Αυτο που πιστευεις οτι ο οποιοσδηποτε διορισμος στο δημοσιο θα μου απεφερε περισσοτερα απο οσα εχω ηδη εκτος δημοσιου ως ελευθερος επαγγελματιας, και επομενως μου εχει σαλεψει απο την αναμονη, με ξεπερναει.Μην τον παρεξηγέις τον αλεξάκο. Τόσα χρόνια στο περίμενε για έναν διορισμούλη, κάπου του σάλεψε και δεν ξέρει τι του γίνεται.
τωρα παω για υπνο γιατι με στραγγιξεςΞέρεις εσύ από κωλοτρυπίδες μωρή λουγκρητία. Τόσες και τόσες έχεις γλείψει μπας και σε διορίσουνε σε κάνα υποθηκοφυλακείο να βγάλεις κάνα χαρτζιλίκι.
σου θιξαμε την ατμομηχανη του ΑΕΠ της ελλαδος να πουμε τη γαστουνη και στραβωσες
συγκεκριμενα αυριο δεν θα ξυσω καθολου τα αρχιδια μου γιατι θα σβηστει το ονομα σουΠήγαινε για ύπνο να ξεκουραστείς μωρή λουγκρητία γιατί αύριο θα'χεις πολύ δουλειά πάλι να ξύνεις τ'αρχίδια σου και να ξεκοκαλίζεις τη σύνταξη του ντάντυ.
ο λογος που δεν θα δουμε ποτε προκοπη ως κρατος ειναι επειδη δυτυχως υπαρχει ενα 40% του εκλογικου σωματος κεντροαριστερης κατευθυνσης που ως περιφερομενος θιασος ψηφιζει παραδοσιακα απο το 1981 εως σημερα τους απατεωνες που του λενε τα ευχαριστα ψεμματα και οχι τους σοβαρους που του λενε τις δυσαρεστες αληθειες
πασοκ 1981-2010 και συριζα 2010-2018 ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος
κοινα στελεχη, κοινοι παραγοντισκοι και κυριως ΚΟΙΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ
οι κωλοβλαχοι απο τη γαστουνη που διοριστηκαν δημοσιοι υπαλληλοι και τρωνε τις σαρκες τις ελλαδας
Βρε καραγκιοζάκο, γιατί πας να το παίξεις έξυπνος ενώ είσαι τούβλο;
Σε κάνα αμφιθέατρο με ΔΑΠίτισες νομίζεις ότι απευθύνεσαι;
https://[URL unfurl="true"]www.tanea.gr/wp-content/uploads/2013/07/15601942_proslipseis_1373096968077_1373096968077_137320635164.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εσύ τελικά μήπως είσαι πιο χαζός από τον τσώνυ και σ' έχουμε υποτιμήσει;
Το αστειο ειναι οτι ο αλλος, ανθρωπος με ηλικια εξι δεκαετιων, νομιζει οτι θα ψαρωσουμε επειδη εχει ανοιξει τον οχετο.
Εννοειται οτι αυτα τα γραφουμε στ αρχιδια μας.
Οντως εξαλλου εμεις οι Δεξιοι μονο με στοιχεια μιλαμε
Εσύ τελικά μήπως είσαι πιο χαζός από τον τσώνυ και σ' έχουμε υποτιμήσει;
Ευτυχώς εσένα δε σε έχουμε υποτιμήσει. Είσαι τόσο χαζός όσο νομίζαμε.