Νέα

Προφητεία... ΕΡΧΕΤΑΙ "Πόλεμος" σε 3 μήνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παλληκαρι σου γαμω & τις ειδικες δυναμεις & τον σταυρο που εχετε στο κωλοπανο σας..
Υ.Γ γιατι ολοι οι στρατοκαυλοι ειναι αγραμματοι???
αυτα να τα πεις στους παπουδες και τους πατεραδες σου και να σε χερονται μαγκακο!!!

Επισκέπτης
Ρε φίλε αφού γουστάρεις τόσο πολύ την Ελλάδα και την ελληνική σημαία κλπ κλπ... μάθε να γράφεις σωστά ελληνικά τουλάχιστον!!! Έχεις 800 ορθογραφικά λάθη σε μια πρόταση πέντε λέξεων...έλεος!!! Ξεκίνα με αυτό και άσε τα άλλα...
ποια ελλαδα μωρε???
αφου ειναι πρακτορας της fsb..
νταβαριτσς γραφει & εχει σημα
index.php

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ ειδικη γνωση χρειαζεται και δεν την εχετε.........

Ψαξε μονος σου  αν θες.
Μωρέ απιστοεβραιοαριστεροεσωγήινοι.....μην κοροιδεύετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Κι εγώ είμαι ειδικός (σε κάποιο τομέα) και αναγνωρίζω πού το πάει.

Πες σε μένα, αγόρι μου, που σ' ακούω. Άσ' τους αυτούς. Τους βλέπω καστανόχωμα στα Εξαμίλια.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το να χλεβαζεις και να κανεις πλακα ειναι το μονο ευκολο το να καταλαβεις ομος τι σιμενει πατριδα ελλαδα και ορθοδοξια ειναι πολυ δισκολο οταν εισε στην κατηγορια της μαζας τον ηλιθιον που διστιχος ψιφιζουν σε αυτη την χορα για τα ορθογραφικα εχω γραψει χιλιες φορες οτι γραφω απο ρουμανικο πληκτρολογιο με μετατροπεα  αλλα ρε μαγκες λοιπαμε πραγματικα και καταλαβενω ποσο ζωα μας εχουν κανει~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ελληναρες !!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
το να χλεβαζεις και να κανεις πλακα ειναι το μονο ευκολο το να καταλαβεις ομος τι σιμενει πατριδα ελλαδα και ορθοδοξια ειναι πολυ δισκολο οταν εισε στην κατηγορια της μαζας τον ηλιθιον που διστιχος ψιφιζουν σε αυτη την χορα για τα ορθογραφικα εχω γραψει χιλιες φορες οτι γραφω απο ρουμανικο πληκτρολογιο με μετατροπεα  αλλα ρε μαγκες λοιπαμε πραγματικα και καταλαβενω ποσο ζωα μας εχουν κανει ελληναρες !!!!!!!!!!!!
πρακτορας της σεκουριτατε εισαι ρε???
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
πατριδα ελλαδα και ορθοδοξια

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
για τα ορθογραφικα εχω γραψει χιλιες φορες οτι γραφω απο ρουμανικο πληκτρολογιο με μετατροπεα  

Που τη σκέφτηκες ρε παίκτη αυτή τη δικαιολογία για τα ορθογραφικά... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραίος!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ο πολεμος εχει ηδη ξακινηση πολλα ατομα μαζεμενα εθνικοτητα δεν προσεξα εχουν μαζευτη στον κηφισο και π.ραλλη εκει που ειναι η πιατσα η ακουσανε ολοι τον πλεζουρα για τις κοπελες και σχηματισαν ουρα :grin:
περα απο την πλακα καμια κατοσταρια ατομα πρεπει να ηταν :think:

Επισκέπτης
ο πολεμος εχει ηδη ξακινηση πολλα ατομα μαζεμενα εθνικοτητα δεν προσεξα εχουν μαζευτη στον κηφισο και π.ραλλη εκει που ειναι η πιατσα η ακουσανε ολοι τον πλεζουρα για τις κοπελες και σχηματισαν ουρα :grin:
περα απο την πλακα καμια κατοσταρια ατομα πρεπει να ηταν :think:
μπερδευεσαι παιχτη..
εκει μαζευονται οι δυστυχεις μεταναστες & στηνονται στην ουρα ουτως ωστε τα ξημερωματα να παρουν ενα κωλοχαρτο απο το αλλοδαπων..
τραγικες συνθηκες για χιλιαδες ανθρωπους..

Επισκέπτης
Ειναι Μονογαμικος.
Μονο γαμαει.
Στο Δρομο Του Μεταξιου και στις αλλες Λεωφορους.
το νεο στρακι μου..
εχετε συστηθει???
τιτανοτεραστιος μαλακας λεμε..
παρατησε τις αφηγησεις για τα τσαμπα γαμησια που εχει ριξει με ολες τις τουριστριες που εχουν περασει απο ελλαντα & τωρα με κυνηγαει μηπως & του δωσω κανα τσιμπουκακι..
ειτε ειδε καμια φωτο του καυλιου μου,ειτε η καριολα που τον γλυστραγε εχει αρχισει & παραμιλαει στον υπνο της & μολογησε ποιος τις εχει κανει το σουφρετο φετες..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το νεο στρακι μου..
εχετε συστηθει???
τιτανοτεραστιος μαλακας λεμε..
παρατησε τις αφηγησεις για τα τσαμπα γαμησια που εχει ριξει με ολες τις τουριστριες που εχουν περασει απο ελλαντα & τωρα με κυνηγαει μηπως & του δωσω κανα τσιμπουκακι..
ειτε ειδε καμια φωτο του καυλιου μου,ειτε η καριολα που τον γλυστραγε εχει αρχισει & παραμιλαει στον υπνο της & μολογησε ποιος τις εχει κανει το σουφρετο φετες..
ΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχα !
Εσυ Φιλαρακο ,δεν εχεις το θαρρος, ουτε να μιλησεις σε μια τουριστρια !Οχι πως ειναι τοσο δυσκολο ,απλα δεν εχεις το θαρρος .
Και βεβαια δεν ξερεις πως να φερθεις ,στοιχειωδως .
Αχαχαχαχα !
Οι πουτανες μπουλη ειναι υποκαταστατο.Το Μεταξουργειο κτλ ειναι σαν το φαστ φουντ .Εξυπηρετει καποιες αναγκες ,αλλα δεν ζει κανεις για να τρωει στο φαστ φουντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom