Επισκέπτης
επειδη εχω αρχισει & σε λυπαμαι,θες να σε παω στο μεταξι να γαμησεις???Πολυ ειδικη γνωση χρειαζεται και δεν την εχετε.........
Ψαξε μονος σου αν θες.
επειδη εχω αρχισει & σε λυπαμαι,θες να σε παω στο μεταξι να γαμησεις???Πολυ ειδικη γνωση χρειαζεται και δεν την εχετε.........
Ψαξε μονος σου αν θες.
δλδ παίχτη τι γνώσεις έχεις;
ανωτάτη προφητική;
δλδ παίχτη τι γνώσεις έχεις;
ανωτάτη προφητική;
επειδη εχω αρχισει & σε λυπαμαι,θες να σε παω στο μεταξι να γαμησεις???
το εχο και σε βιβλιο απο εκδοση του αγιου ορους αμα θεςτο δικο σου εχει αποδειξεις δηλαδη???
αυτο για εσενα ειναι αποδειξη???το εχο και σε βιβλιο απο εκδοση του αγιου ορους αμα θες
Με ντοκτορά στη παράθεση έγκυρων πηγών προφητικών κειμένων.
Όχι παίζουμε!
Οταν λεω γνωσεις δε μιλαω για το <<προφητικο>> κομματι.
αδερφε στης ειδικες δυναμεις με αυτα τα θεματα δεν γελαμε !!! για την σημαια την ελληνικη εχει χυθει πολυ αιμα και η σημαια μας εχει πανο το σταυρο καλη η πλακα και μεσα ειμαι!!!!!!!!!!!!!! αλλα οχι για αυτα τα θεματα!!!!αυτο για εσενα ειναι αποδειξη???
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τρεχα στο νταγκλαρισταν λεμε..
Υ.Γ εχεις πλακωθει στο αφγανι παιχτη???
διασκεδασαμε & σημερα..αχαχαχαχαχααχαχαχαχααααααααχχαχαχα
Είναι εβραιοκρατούμενο μάστορα.
Κάτσε να λευτερωθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις και βλέπουμε.
αυτο για εσενα ειναι αποδειξη???
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τρεχα στο νταγκλαρισταν λεμε..
Υ.Γ εχεις πλακωθει στο αφγανι παιχτη???
Στο αντιληπτικό εννοάς ξέρω....
Μη φοβάσαι.....
Έχω κι εγώ ειδικές γνώσεις σομελιέ.....
Σας μυρίζομαι αμέσως.....
αδερφε [glow=red,2,300]στης ειδικες δυναμεις[/glow] με αυτα τα θεματα δεν γελαμε !!! για την σημαια την ελληνικη εχει χυθει πολυ αιμα και η σημαια μας εχει πανο το σταυρο καλη η πλακα και μεσα ειμαι!!!!!!!!!!!!!! αλλα οχι για αυτα τα θεματα!!!!
παλληκαρι σου γαμω & τις ειδικες δυναμεις & τον σταυρο που εχετε στο κωλοπανο σας..αδερφε στης ειδικες δυναμεις με αυτα τα θεματα δεν γελαμε !!! για την σημαια την ελληνικη εχει χυθει πολυ αιμα και η σημαια μας εχει πανο το σταυρο καλη η πλακα και μεσα ειμαι!!!!!!!!!!!!!! αλλα οχι για αυτα τα θεματα!!!!
πλε, να σου δώκω 20 ευρώ να πας μετάξι, να μην ζητάς αποδείξεις;
οχι ρε..πλε, να σου δώκω 20 ευρώ να πας μετάξι, να μην ζητάς αποδείξεις;
Το κειμενο που εδωσα αιτιολογει τα λεγομενα του!
απο το κρυφο ταμειο του κομματος..Δωροδοκια ?
αδερφε στης ειδικες δυναμεις με αυτα τα θεματα δεν γελαμε !!! για την σημαια την ελληνικη εχει χυθει πολυ αιμα και η σημαια μας εχει πανο το σταυρο καλη η πλακα και μεσα ειμαι!!!!!!!!!!!!!! αλλα οχι για αυτα τα θεματα!!!!
αδερφε στης ειδικες δυναμεις με αυτα τα θεματα δεν γελαμε !!! για την σημαια την ελληνικη εχει χυθει πολυ αιμα και η σημαια μας εχει πανο το σταυρο καλη η πλακα και μεσα ειμαι!!!!!!!!!!!!!! αλλα οχι για αυτα τα θεματα!!!!