Η μορφινη θα φταιει!
Δημιουργει παραισθησεις!
Γι' αυτό εμεις πείνουμε ΜΙΛΦΙΝΗ
που δημιουργει κάβλες
Η μορφινη θα φταιει!
Δημιουργει παραισθησεις!
Γι' αυτό εμεις πείνουμε ΜΙΛΦΙΝΗ
που δημιουργει κάβλες
Συγνωμη αλλα Γιωργακη πολεμαρχο μονο σαν το βασιλια της σκωτιας στο BRAVEHART θα τον δεις.Ο καιρος γαρ εγγυς κυριολεκτικα.να δω τον γιωργακη πολεμαρχο και τι στον κοσμο τυπε
Προπαγάνδα για να ξεχυθούμε όλοι στα σουπερ μάρκετ και να ξεστοκάρουνε, κοινώς να τα κονομήσουν.
Πάντως ένας πόλεμος θα μας σώσει λέτε; Και γιατί σε 3 μήνες και όχι σε 1,5 χρόνο το 2012 να πέσουν και οι προβλέψεις μέσα.
ΥΓ.Να συνεχίσω δηλαδή να μην πληρώνω τις εισφορές μου στο τεβε.
Ρε τρελος εισαι.Μην πιανεσαι κοροϊδο, τα αφηνουν αυτα τα μερη?παιδια εγω θα ειμαι βραζιλια μεσα νοεμβρη
να γυρισω πισω λετε?
ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΙΟΛΑΣ
Εντελώς επιφυλακτικά για σκέψη και συλλογισμό
Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει. Όμως είναι τόσο μεγάλη η πίστη μου στο θεό, που τέτοια γεγονότα, δε θέλουν έρευνα (προσωπικά για μένα).
Ειδικά αν έχεις διαβάσει βιβλία,όπως του Γέροντα Παϊσίου.
Συγκεκριμένα, χθες μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αγιορείτης μοναχός, που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Θεσσαλονίκης, μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας, που του το είπαν "συνάδελφοι" του μοναχοί από το Άγιο όρος, μια και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, μετά τη χειρουργική επέμβαση-επέμβαση ρουτίνας-που του έκαναν οι γιατροί.
Συγκεκριμένα...
θα το συζητήσουμε το βράδυ στην κατάληψη και θα αποφασίσουμε ...Συγκεκριμένα, χθες μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ [size=20pt]ΔΕΞΙΑ [/size]της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
οχι ρε δεν ειναι η παναγια της δεξιας..... η παναγια η δέξια ειναι.....ο τονος στο δε.....θα το συζητήσουμε το βράδυ στην κατάληψη και θα αποφασίσουμε ...
Καπιταλιστική σπέκουλα μου μυρίζει ...
Πουλάω κάτι [size=20pt]5κιλα λάδι[/size] που έτρεξα και στόκαρα την αποθήκη μου [size=20pt]από το Λιντλ[/size]. Αδικα τρομοκρατηθηκα! Επίσης δεκτές και ανταλλαγές. Δίνω 10 5κιλα για μια ώρα με την Εβιτα, ή τη Μαίρη..........