- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
O Παΐσιος δεν πέθανε; Ή αναστήθηκε για λίγο για να κάνει τη συγκλονιστική προφητεία;
το zwan είναι ο στρατιωτικός γκοτζίλας;Η είδηση είναι πως όντως την τελευταία εβδομάδα στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΚΡΟ (τα γνωστά των εμπόρων... εργάζεται ο φίλος μου ο Κώστας), εδώ στη Θεσσαλονίκη, παρατηρήθηκε πως μοναχοί αγιορείτες "σήκωσαν" από τα ράφια πολλά κιλά ελαιόλαδο,αλλά και αλεύρi
τι λε ρε παιδι μου;φοβερη ειδηση.....νουνου και zwan δεν πηραν απορω;μαλλον επειδη νηστευουν ε;
νεκρανασταση τυπεO Παΐσιος δεν πέθανε; Ή αναστήθηκε για λίγο για να κάνει τη συγκλονιστική προφητεία;
παίζει να μας πει και κανένα προγνωστικό για το στοίχημα μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο;νεκρανασταση τυπε
ναι....το zwan είναι ο στρατιωτικός γκοτζίλας;
για τετοια ειναι ο παμμεγιστος τυπος παιχτουραςπαίζει να μας πει και κανένα προγνωστικό για το στοίχημα μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο;
εγινε μοναχος και αυτοςγια τετοια ειναι ο παμμεγιστος τυπος παιχτουρας
γιατι?δεν θες να ζησεις τον ερωτα με εναν μουρατ?πλακα πλακα αμα γινει ομως κανας πολεμος θα ψαχνομαστε.
μια ζωη ψαχνομαστε τοτε θα υπαρχει και λογοςπλακα πλακα αμα γινει ομως κανας πολεμος θα ψαχνομαστε.
ειναι μουτσουνι τυπεεγινε μοναχος και αυτος
ενω τωρα δεν ψαχνομαστε ε;πλακα πλακα αμα γινει ομως κανας πολεμος θα ψαχνομαστε.
πλακα πλακα αμα γινει ομως κανας πολεμος θα ψαχνομαστε.
ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΙΟΛΑΣ
Εντελώς επιφυλακτικά για σκέψη και συλλογισμό
Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει. Όμως είναι τόσο μεγάλη η πίστη μου στο θεό, που τέτοια γεγονότα, δε θέλουν έρευνα (προσωπικά για μένα).
Ειδικά αν έχεις διαβάσει βιβλία,όπως του Γέροντα Παϊσίου.
Συγκεκριμένα, χθες μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αγιορείτης μοναχός, που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Θεσσαλονίκης, μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας, που του το είπαν "συνάδελφοι" του μοναχοί από το Άγιο όρος, μια και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, μετά τη χειρουργική επέμβαση-επέμβαση ρουτίνας-που του έκαναν οι γιατροί.
Συγκεκριμένα...