Νέα

Προετοιμασία για συνεύρεση με CT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimos axithis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απο περιεργια ...

Ποσο πανε τα CT ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ἡ λεύκανσις εἶναι πολύπλοκος καὶ πολυδάπανος διαδικασία.

Εἵς ὀπαδὸς τῶν Skynyrd βεβαίως δὲν χρησιμοποιεῖ χρωστικὰς κόμης διὰ νὰ καλύψῃ τὰς λευκὰς τρίχας. (Ἑξ ἄλλου θὰ διεγραφόμην ἐκ τῶν δημοτολογίων τοῦ Δήμου Χαϊδαρίου ἐὰν τὸ ἔπραττον).

Ὁπότε αἱ ἀποτριχώσεις,λευκάνσεις κ.τ.λ. εἶναι ἀφηγήματα ἐπιστημονικῆς φαντασίας.

Εξηγήστε και διαφωτίστε περικαλώ στον συμπαθή γουλφ-στράκη περί λευκάνσεως πρωκτοτρυπίδος.
Του έχει τεθεί ώς όρος και προϋπόθεση απο πλείστους εδώ ινα του ικανοποιήσουν την πολυπόθητον επυθυμία του να τον γαμεύσουν.
Παρά τες φιλοτίμους προσπάθειας του εχει προβεί εις λέυκανσιν με ποικίλους τρόπους ελαιοχρώματα υδατοχρώματα ακόμη και με άσβεστον , αλλά δεν εχει επιτύχει αποτελέσματα.
Παρακαλώ συνδράμετε τον με τας σοφάς συμβουλάς σας τας περί κώλου!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εξηγήστε και διαφωτίστε περικαλώ στον συμπαθή γουλφ-στράκη περί λευκάνσεως πρωκτοτρυπίδος.
Του έχει τεθεί ώς όρος και προϋπόθεση απο πλείστους εδώ ινα του ικανοποιήσουν την πολυπόθητον επυθυμία του να τον γαμεύσουν.
Παρά τες φιλοτίμους προσπάθειας του εχει προβεί εις λέυκανσιν με ποικίλους τρόπους ελαιοχρώματα υδατοχρώματα ακόμη και με άσβεστον , αλλά δεν εχει επιτύχει αποτελέσματα.
Παρακαλώ συνδράμετε τον με τας σοφάς συμβουλάς σας τας περί κώλου!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε μουνί..δεν θα πετύχω την κωλοτρυπίδα σου ...θα της δείξω εγώ  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λυκειο δεν πηγα...εμεινα απο απουσιες επειδη σε γαμουσα στις τουαλετες :zfuck:
πιπες μου επαιρνες στο λυκειο που ερχομουν να σε δω απο το πανεπιστημιο........λαθος θυμασαι....πιθανον να γαμουσες τον χοτυανν ........ :birdman:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πιπες μου επαιρνες στο λυκειο που ερχομουν να σε δω απο το πανεπιστημιο........λαθος θυμασαι....πιθανον να γαμουσες τον χοτυανν ........ :birdman:

γερασες και ξεκουτιανες γερογλου....πιπες επαιρνες στους καθηγητες σου στο πανεπιστημιο μπας και σε περασουν γτ εισαι και στοκος και μετα ερχοσουν στο λυκειο και σε γαμουσα ενω ο χοτυαν μου εγλειφε τα @@

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom