Νέα

pro evolution soccer 11 ή fifa 11 ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ratanplan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
κι εγω συνηθως τα κατεβαζα τα παιχνιδια αλλα το on-line ειναι αλλη φαση!!! προς τοπαρον εχω παρει το φιφα 11 και γαμει το on-line!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ναι αλλα το φιφα εχει τσαμπιονς λιγκ μεσα?

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
on line οταν λες, παιζεις με ασχετους ?
αναλογα το επιπεδο σου, παιζεις με παιχτες με τους ιδιουσ περιπου ποντους με παικτεσ απο ολο τον κοσμο! κι ενα σωρο αλλες επιλογες!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αναλογα το επιπεδο σου, παιζεις με παιχτες με τους ιδιουσ περιπου ποντους με παικτεσ απο ολο τον κοσμο! κι ενα σωρο αλλες επιλογες!!
γαματο ακουγεται.. πρεπει να το εχεις αυθεντικο το παιχνιδι στο pc η θα παιξει και με σπασμενο ?

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
γαματο ακουγεται.. πρεπει να το εχεις αυθεντικο το παιχνιδι στο pc η θα παιξει και με σπασμενο ?
νομιζω οτι πρεπει να το εχεισ αυθεντικο αλλα δε το εχω ψαξει και πολυ, μπορει να παιζει και σπασμενο. εγω παντως το αγορασα (για πρωτη φορα) για να παιζω μονο on-line!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι πρεπει να το εχεισ αυθεντικο αλλα δε το εχω ψαξει και πολυ, μπορει να παιζει και σπασμενο. εγω παντως το αγορασα (για πρωτη φορα) για να παιζω μονο on-line!!
θα κανω μια προσπαθεια... και βλεπουμε...

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
19
Πόντοι
1

θελει αυθεντικο γιατι χρειαζεσαι κωδικους  που τους εχει μεσα στο κουτι οι οποιοι δε παιζουνε πουθενα στο ιντερνετ.Ακομακαι αν το εχει φιλος σου και σου δωσει τους κωδικους δε παιζουνε,γιατι αμα χρησιμοποιηθουνε μια φορα απο καποιον μετα δε μπορει να τους ξαναχρησιμοποιησει αλλος,δεν ειναι σαν τα serial numbers

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
θελει αυθεντικο γιατι χρειαζεσαι κωδικους  που τους εχει μεσα στο κουτι οι οποιοι δε παιζουνε πουθενα στο ιντερνετ.Ακομακαι αν το εχει φιλος σου και σου δωσει τους κωδικους δε παιζουνε,γιατι αμα χρησιμοποιηθουνε μια φορα απο καποιον μετα δε μπορει να τους ξαναχρησιμοποιησει αλλος,δεν ειναι σαν τα serial numbers
τον ηπιαμε δηλαδη...
θα το νοικιασω, και αμα μοθ αρεσει θα το αγορασω...

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
νομιζω οτι ο φιλος εχει απολυτο δικιο!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
φιφα φυσικα!το καλυτερο ποδοσφαιρακι ever ρε!παιξτε το σε ps3 και θα με θυμηθειτε!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Εχω λιωσει 2 μερες στο Προ σε pc. Απογοητευση. Οπως ηταν για μενα απογοητευση και το 2010. Βασικα εχει καποια καλα οπω ς πλεον απιστευτα φυσικες κινησεις με ελαχιστη πλαστικοτητα αλλα νομιζω οτι εχουν χασει τη μπαλα οι μαγκες στο gameplay. Εμενα μου φαινεται πολυ χαλια. Το τελευταιο Προ που χαιρομουνα να παιζω ηταν το 2009.
Κριμα γιατι εχει παρα πολλα extra (ch.league, legend, edit γηπεδα κλπ κλπ), αλλα αν δε μπορεις να παιξεις, τι να το κανεις.
Προσοχη, μιλαω για pc. Για PS3 δε μπορω να πω. Θα το δοκιμασω την αλλη βδομαδα.
Οσο για το  "ελληνικh περιγραφη απο Σωτηρακοπουλο-Θαναηλακη", ενα εχω να πω. ΚΩΜΩΔΙΑ. Οποιος παρει το ελληνικο, μαλλον θα παιζει χωρις σχολιασμο΄, εκτος αν θελει να κατουριεται στο γελιο. ΠΑραθετω κανα δυο φρασεις:
- Μετα απο αστοχο σουτ (Δε μπορει να πετυχει ελεφαντα, ποσο μαλλον το σημαιακι του κορνερ)
- Μετα απο αστοχο σουτ (Πωπω αεροστατο)
Γενικα αργος σχολιασμος με αστοχες φρασεις και ξαφνικα ασχετα πεταγματα του Θαναηλακη που σε τρομαζουν.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Εχω λιωσει 2 μερες στο Προ σε pc. Απογοητευση. Οπως ηταν για μενα απογοητευση και το 2010. Βασικα εχει καποια καλα οπω ς πλεον απιστευτα φυσικες κινησεις με ελαχιστη πλαστικοτητα αλλα νομιζω οτι εχουν χασει τη μπαλα οι μαγκες στο gameplay. Εμενα μου φαινεται πολυ χαλια. Το τελευταιο Προ που χαιρομουνα να παιζω ηταν το 2009.
Κριμα γιατι εχει παρα πολλα extra (ch.league, legend, edit γηπεδα κλπ κλπ), αλλα αν δε μπορεις να παιξεις, τι να το κανεις.
Προσοχη, μιλαω για pc. Για PS3 δε μπορω να πω. Θα το δοκιμασω την αλλη βδομαδα.
Οσο για το  "ελληνικh περιγραφη απο Σωτηρακοπουλο-Θαναηλακη", ενα εχω να πω. ΚΩΜΩΔΙΑ. Οποιος παρει το ελληνικο, μαλλον θα παιζει χωρις σχολιασμο΄, εκτος αν θελει να κατουριεται στο γελιο. ΠΑραθετω κανα δυο φρασεις:
- Μετα απο αστοχο σουτ (Δε μπορει να πετυχει ελεφαντα, ποσο μαλλον το σημαιακι του κορνερ)
- Μετα απο αστοχο σουτ (Πωπω αεροστατο)
Γενικα αργος σχολιασμος με αστοχες φρασεις και ξαφνικα ασχετα πεταγματα του Θαναηλακη που σε τρομαζουν.

Οπως τα γραφεις ρε μεγαλε.ΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ..τελειως υποτονικη,λες και κοιμουνται..

το φιφα ειναι αιωνες μπροστα...δοκιμαστε το σε ps3..μιλαμε για αληθινο ποδοσφαιρο!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οποιος παιζει online fifa 11 με gamegenerator ας μου στειλει πμ να κανουμε κανα διπλο  :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το pes2011 χωρις patch den einai tipota to σπουδαιο..
ομως με την ρυθμιση που εχω κανει στα settings του pes2011 ειναι λες και παιζεις πραγματικη μπαλα..εντελως αληθοφανης κινηση των παικτων λες και ειναι ανθρωπακια..
κατεβαστε πρωτα το patch wehellas και μετα θα σας πω τι ρυθμισεις κανετε στον wehellas kit server  σχετικα με την ταχυτητα του παχνιδιου και την αναλυση και θα παθετε πλακα..

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
τα εχω κ τα 2 στο xbox360. καταρχας πρεπει να πω οτι οπως ολοι μας ετσι κ εγω ειχα αρχισει την "καριερα" μου στα soccer games με fifa γιατι πολυ απλα τοτε δεν υπηρχε pro.Μιλαω για SNES εποχες.Για πολλα χρονια ημουν φαν του fifa και αν θυμαμαι καλα το τελευταιο που επαιξα ηταν το '06 ή '07. Ειπα τοτε να δοκιμασω το pro2 στο ps 2 τοτε, και απο τοτε εγινα fun του pro εως κ σημερα. Τρομερα διαφορετικο gameplay, τελειος απελευθερομενο απο τα στερεοτυπα του "τοτε" fifa.
Μεχρι σημερα εβλεπα τα fifa και απλα γελουσα, αλλα με το fifa 2011 ειπα να του δωσω μια ευκαιρια.

Θα τα παρω ενα ενα , το pro πιστευω οτι ειχε και ακομα εχει καλυτερο gameplay απο το fifa, βεβαια τωρα μιλαμε καθαρα για προσωπικη γνωμη και εννοω οτι μπορεις να κανεις πολυ πιο ευκολα πραγματα που θελεις και να δυμιουργισεις τις φασεις που θελεις.Αλλα εδω ερχετε το μεγαλο ΜΙΟΝ για μενα στο pro. Τοσα χρονια τα πηγενε πολυ καλα,εχει πουλησει και εχει πουλησει κοπιες το ποδορφαιρακι αυτο, Το να μην εχεις κανονικα ονοματα σε ομαδες παικτες και προταθληματα ή ακομα και να μην εχεις ολοκληρα προταθληματα καθολου ( και δεν μιλαω για την εδω παραγκα, στα @@ μου το ελληνικο ) ειναι ξεφτιλα.

Οσο για το fifa, τωρα, το gameplay του με αφισε μαλακα... ισως επιδη το ειχα αφισει τοσο καιρο κτλ κτλ αλλα το βρηκα παρα παρα πολυ καλο,με φοβερη αντιληψη του χορου και των παικτων ως συνολο. Κατι που στο pro11 ξεχασα να πω δεν ειναι ετσι. Οι παικτες λιγο πολυ καθονται κ σε κοιτανε σαν κουτσουρα...
Επισης κατι που θα κανει το fifa παντα καλυτερο ειναι η απιστευτη πικιλια σε ομαδες και προταθληματα , κατι που σου δινει την αισθηση οτι παιζεις σε κανονικο αγωνα και το γουσταρεις πολυ. Και οχι να παιζω "κοκκινοι μεταλοριχοι vs γλαροι " ξερω γω.... με οτι νανε φανελες οπως το pro...ευτυχος που υπαρχουν και τα patch ομως.

Δεν μου αρεσει ομως το ποσο μικροι ειναι οι παικτες και για να δεις μια τρυπλα καλα πρεπει να βγαζεις τα ματια σου.Βεβαια το αλλαζεις αυτο απο την καμερα αλλα και παλυ χανει για μενα εκει.

Αρα , αν με ρωτουσατε πιο ειναι καλυτερο σαν soccer game θα ελεγα το fifa.Αν με ρωτατε πιο προτιμω θα πω το pro. Ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας.

Overall :

Pro 2011 8.0
Fifa2011 9.0

Και κατι αλλο, αν παρετε το pro , παρτε το Χωρις ελληνικh περιγραφη οπως ειπαν ολοι.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το pes2011 χωρις patch den einai tipota to σπουδαιο..
ομως με την ρυθμιση που εχω κανει στα settings του pes2011 ειναι λες και παιζεις πραγματικη μπαλα..εντελως αληθοφανης κινηση των παικτων λες και ειναι ανθρωπακια..
κατεβαστε πρωτα το patch wehellas και μετα θα σας πω τι ρυθμισεις κανετε στον wehellas kit server  σχετικα με την ταχυτητα του παχνιδιου και την αναλυση και θα παθετε πλακα..
Το εχω κατεβασει... για πες τις ρυθμισεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom