αν ειναι ετσι... θα το κατεβασω κι αυτο!!!
για xbox360 μιλαω παντως
αν ειναι ετσι... θα το κατεβασω κι αυτο!!!
εγω για pc μιλαω... αλλα τζαμπα ειναι να το κατεβασω...για xbox360 μιλαω παντως
on line οταν λες, παιζεις με ασχετους ?κι εγω συνηθως τα κατεβαζα τα παιχνιδια αλλα το on-line ειναι αλλη φαση!!! προς τοπαρον εχω παρει το φιφα 11 και γαμει το on-line!
αναλογα το επιπεδο σου, παιζεις με παιχτες με τους ιδιουσ περιπου ποντους με παικτεσ απο ολο τον κοσμο! κι ενα σωρο αλλες επιλογες!!on line οταν λες, παιζεις με ασχετους ?
γαματο ακουγεται.. πρεπει να το εχεις αυθεντικο το παιχνιδι στο pc η θα παιξει και με σπασμενο ?αναλογα το επιπεδο σου, παιζεις με παιχτες με τους ιδιουσ περιπου ποντους με παικτεσ απο ολο τον κοσμο! κι ενα σωρο αλλες επιλογες!!
νομιζω οτι πρεπει να το εχεισ αυθεντικο αλλα δε το εχω ψαξει και πολυ, μπορει να παιζει και σπασμενο. εγω παντως το αγορασα (για πρωτη φορα) για να παιζω μονο on-line!!γαματο ακουγεται.. πρεπει να το εχεις αυθεντικο το παιχνιδι στο pc η θα παιξει και με σπασμενο ?
θα κανω μια προσπαθεια... και βλεπουμε...νομιζω οτι πρεπει να το εχεισ αυθεντικο αλλα δε το εχω ψαξει και πολυ, μπορει να παιζει και σπασμενο. εγω παντως το αγορασα (για πρωτη φορα) για να παιζω μονο on-line!!
γαματο ακουγεται.. πρεπει να το εχεις αυθεντικο το παιχνιδι στο pc η θα παιξει και με σπασμενο ?
τον ηπιαμε δηλαδη...θελει αυθεντικο γιατι χρειαζεσαι κωδικους που τους εχει μεσα στο κουτι οι οποιοι δε παιζουνε πουθενα στο ιντερνετ.Ακομακαι αν το εχει φιλος σου και σου δωσει τους κωδικους δε παιζουνε,γιατι αμα χρησιμοποιηθουνε μια φορα απο καποιον μετα δε μπορει να τους ξαναχρησιμοποιησει αλλος,δεν ειναι σαν τα serial numbers
νομιζω οτι ο φιλος εχει απολυτο δικιο!θελει αυθεντικο γιατι χρειαζεσαι κωδικους που τους εχει μεσα στο κουτι οι οποιοι δε παιζουνε πουθενα στο ιντερνετ.Ακομακαι αν το εχει φιλος σου και σου δωσει τους κωδικους δε παιζουνε,γιατι αμα χρησιμοποιηθουνε μια φορα απο καποιον μετα δε μπορει να τους ξαναχρησιμοποιησει αλλος,δεν ειναι σαν τα serial numbers
Εχω λιωσει 2 μερες στο Προ σε pc. Απογοητευση. Οπως ηταν για μενα απογοητευση και το 2010. Βασικα εχει καποια καλα οπω ς πλεον απιστευτα φυσικες κινησεις με ελαχιστη πλαστικοτητα αλλα νομιζω οτι εχουν χασει τη μπαλα οι μαγκες στο gameplay. Εμενα μου φαινεται πολυ χαλια. Το τελευταιο Προ που χαιρομουνα να παιζω ηταν το 2009.
Κριμα γιατι εχει παρα πολλα extra (ch.league, legend, edit γηπεδα κλπ κλπ), αλλα αν δε μπορεις να παιξεις, τι να το κανεις.
Προσοχη, μιλαω για pc. Για PS3 δε μπορω να πω. Θα το δοκιμασω την αλλη βδομαδα.
Οσο για το "ελληνικh περιγραφη απο Σωτηρακοπουλο-Θαναηλακη", ενα εχω να πω. ΚΩΜΩΔΙΑ. Οποιος παρει το ελληνικο, μαλλον θα παιζει χωρις σχολιασμο΄, εκτος αν θελει να κατουριεται στο γελιο. ΠΑραθετω κανα δυο φρασεις:
- Μετα απο αστοχο σουτ (Δε μπορει να πετυχει ελεφαντα, ποσο μαλλον το σημαιακι του κορνερ)
- Μετα απο αστοχο σουτ (Πωπω αεροστατο)
Γενικα αργος σχολιασμος με αστοχες φρασεις και ξαφνικα ασχετα πεταγματα του Θαναηλακη που σε τρομαζουν.
Το εχω κατεβασει... για πες τις ρυθμισεις.το pes2011 χωρις patch den einai tipota to σπουδαιο..
ομως με την ρυθμιση που εχω κανει στα settings του pes2011 ειναι λες και παιζεις πραγματικη μπαλα..εντελως αληθοφανης κινηση των παικτων λες και ειναι ανθρωπακια..
κατεβαστε πρωτα το patch wehellas και μετα θα σας πω τι ρυθμισεις κανετε στον wehellas kit server σχετικα με την ταχυτητα του παχνιδιου και την αναλυση και θα παθετε πλακα..