μαγκες ποιο παιχνιδι απο τα δυο θα αγοραζατε φετος για ps3? .. το περσινο pro μου φανηκε ψιλομαλακια ..για το fifa εχω ακουσει καλα λογια αλλα εχω να παιξω fifa κατι χρονια κ γενικα ειμαι σε ψιλοδιλλημα ποιο να αγορασω φετος..καμια ιδεα κανεις?..δεν ειμαστε για να πεταμε κ τσαμπα λεφτα.. ..να μεινει φραγκο κ για τιποτα αλλο ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pro evolution soccer 11 ή fifa 11 ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ratanplan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Νοίκιασέ τα και τα δύο και δες ποιο σου κάνει.
(που να ήξερα κι από τέτοια δηλαδή!)
Νοίκιασέ τα και τα δύο και δες ποιο σου κάνει.
οντως αυτη ειναι η πιο σιγουρη κινηση..απλως ρωταγα αμα υπαρχει καποιος που να εχει αποψη(περα απο τα διαφορα site των κολλημενων gamers..)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ως μανιωδης παικτης γκειμς αθληματων,οχι μονο μπαλα,αλλα και μπασκετ και ρεισινγκ,σου λεω περιμενε...
δεν εχω παιξει ουτε το ενα ουτε το αλλο(τα 11 εννοω)..κυριοτερα επαιζα προ απο εποχη iss,αλλα δεν εχω κολληματα...
αν κατι ειναι μαπα το λεω..
η αληθεια ειναι οτι η πες εχει κανει κοιλια την τελευταια 3ετια...
το προ 08 ηταν το χειροτερο γκειμ που χω πιασει στα χερια μου..περσυ βελτιωθηκανε,αλλα τα μπαγκς παρεμειναν αρκετα...
το φιφα περσυ εκανε αλμα σημαντικο..απο ενα γκειμ της πλακας,φτιαγμενο απο αμπαλλους για αμπαλλους,εγινε αρκετα πιο ρεαλιστικο και πιο "πραγματικο".....προσωπικα θα νοικιασω και τα δυο,και αναλογως..ισως αγορασω και τα δυο,ισως και κανενα..
**αν παιζεις ον λαιν να ξερεις οτι το φιφα ειναι σκαλες πανω..το προ εχει ως +,το φοβερο μαστερ λιγκ...
δεν εχω παιξει ουτε το ενα ουτε το αλλο(τα 11 εννοω)..κυριοτερα επαιζα προ απο εποχη iss,αλλα δεν εχω κολληματα...
το προ 08 ηταν το χειροτερο γκειμ που χω πιασει στα χερια μου..περσυ βελτιωθηκανε,αλλα τα μπαγκς παρεμειναν αρκετα...
το φιφα περσυ εκανε αλμα σημαντικο..απο ενα γκειμ της πλακας,φτιαγμενο απο αμπαλλους για αμπαλλους,εγινε αρκετα πιο ρεαλιστικο και πιο "πραγματικο".....προσωπικα θα νοικιασω και τα δυο,και αναλογως..ισως αγορασω και τα δυο,ισως και κανενα..
**αν παιζεις ον λαιν να ξερεις οτι το φιφα ειναι σκαλες πανω..το προ εχει ως +,το φοβερο μαστερ λιγκ...
κ γω φιλε επαιζα fifa μεχρι που κυκλοφορησε το pro 4..απο τοτε κ μετα δεν ξαναειχα καμια επαφη με το fifa.. απλως το περσινο ξενερωμα που εφαγα με το pro10, καθως και τα καλα reviews που εχω ακουσει απο περυσι κιολας για το fifa με βαλανε σε διλημμα.. λογικα θα νοικιασω κ τα δυο για να αποκτησω κ προσωπικη αποψη..ως μανιωδης παικτης γκειμς αθληματων,οχι μονο μπαλα,αλλα και μπασκετ και ρεισινγκ,σου λεω περιμενε...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
μαγκες το προ το παιζω απο την εποχη πριν ονομαστει evolution...iss...αν θυμουνται οι παλιοι....μετα το 9 ομως το παιχνιδι εχει μεινει πολυ πισω,και κατα περιεργο τροπο η εα εκανε πολυ μεγαλο αλμα με το φιφα το 10,το παγκοσμιο 2010, που ηταν και αυτο πολυ καλο,και κυριως με το 11 που ουτε λιγο ουτε πολυ ειναι ποιο μακρια ακομα....να πω την αληθεια η κοναμι επαναπαυτηκε στη σειρα, τοσα χρονια, και οταν η εα εβγαλε ενα πολυ δυνατο ποδοσφαιρακι,δεν εκανε καμια κινηση παρα μονο να βγαλει το εμετικο προ 10 που ηταν το λιγοτερο για 5χρονα....φετος εχει κανει μια πολυ καλη αλλαγη ,ποιο ωραιο gameplay,ποιο ωραια γραφικα,ΑΛΛΑ,για μενα καλυτερα να εκανε 1-2 χρονια χωρις καμια κυκλοφορια,να εφερνε τα πανω κατω με καινουργια μηχανη,καλυτερα γραφικα ,ΟΛΕΣ επιτελους τις αδειες των ομαδων,να βαλει την σουπερ λιγκα,που θα ηταν μια πολυ καλη κινηση,κσι μετα να κοντραριζε στα ισια την εα,που και φετος,μαλλον,θα βγει πρωτη....αν δειτε βαθμολογιες απο τα περισσοτερα σαιτ θα καταλαβετε....παρεπιπτοντως τα εχω και τα δυο,και τα εχω λιωσει....δεν μιλαω ετσι...
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλε δεν ξερω τι λες αλλα να σου πω την αληθεια το προ δεν το συμπαθησα ποτε θες ο χειρισμος θες αποο θεμα γραφικων δεν ξερω αλλα δεν με εντυπωσιασε ποτε το προ δηλωνω οτι ειμαι φανατικος του φιφα και ειδικα το φιφα 10 ηταν μακραν το καλυτερο φιφα εχω φαει τρελο κολλημα και παιζω αρκετα φιφα οποτε αν θες τη γνωμη μου προτεινω φιφα περιμενω το 11
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο χθες κατεβαζα και παιζω το pes11...
πολυ διαφορετικο απο το προηγουμενο απο ολες τις δυνατες αποψεις...
πολυ βελτιωμενο. μ αρεσει.
το φιφα δεν το εχω παιξει το 11, αν εχει βγει...
πολυ διαφορετικο απο το προηγουμενο απο ολες τις δυνατες αποψεις...
πολυ βελτιωμενο. μ αρεσει.
το φιφα δεν το εχω παιξει το 11, αν εχει βγει...
μαγκες το προ το παιζω απο την εποχη πριν ονομαστει evolution...iss...αν θυμουνται οι παλιοι....μετα το 9 ομως το παιχνιδι εχει μεινει πολυ πισω,και κατα περιεργο τροπο η εα εκανε πολυ μεγαλο αλμα με το φιφα το 10,το παγκοσμιο 2010, που ηταν και αυτο πολυ καλο,και κυριως με το 11 που ουτε λιγο ουτε πολυ ειναι ποιο μακρια ακομα....να πω την αληθεια η κοναμι επαναπαυτηκε στη σειρα, τοσα χρονια, και οταν η εα εβγαλε ενα πολυ δυνατο ποδοσφαιρακι,δεν εκανε καμια κινηση παρα μονο να βγαλει το εμετικο προ 10 που ηταν το λιγοτερο για 5χρονα....φετος εχει κανει μια πολυ καλη αλλαγη ,ποιο ωραιο gameplay,ποιο ωραια γραφικα,ΑΛΛΑ,για μενα καλυτερα να εκανε 1-2 χρονια χωρις καμια κυκλοφορια,να εφερνε τα πανω κατω με καινουργια μηχανη,καλυτερα γραφικα ,ΟΛΕΣ επιτελους τις αδειες των ομαδων,να βαλει την σουπερ λιγκα,που θα ηταν μια πολυ καλη κινηση,κσι μετα να κοντραριζε στα ισια την εα,που και φετος,μαλλον,θα βγει πρωτη....αν δειτε βαθμολογιες απο τα περισσοτερα σαιτ θα καταλαβετε....παρεπιπτοντως τα εχω και τα δυο,και τα εχω λιωσει....δεν μιλαω ετσι...
και γω τα ίδια....international superstar soccer το ξεκίνησα το 1999 περίπου
όταν όλοι έπαιζαν ΦΙΦΑ σαν τρελοί...
με τα χρόνια,το ΦΙΦΑ πήρε τα καλά του ΠΡΟ και το ΠΡΟ τα κακά του ΦΙΦΑ!!!
με αποκορύφωμα το ΦΙφα 10 ,που ήταν εκπληκτικό....το 11 δεν το δοκίμασα ακόμα
το ΠΡΟ έχασε την ρεαλιστικότητά του....πάσα σέντρα,σουτ μοιάζουν ψεύτικα
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να μην την ψαξω να βαλω την ελληνικη δηλαδη ?εχει demo το fifa 11 να το κατεβασετε.
το προ το ελληνικο ειναι για τον πουτσο...χαλια η ελληνική περιγραφή του αγωνα και το χειροτερο?δεν εχει επιλογη να βαλεις english
γιατι το κατεβασα σε αγγλικα
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα δεν παιζει να αγορασω τιποτα... απο αποψη και μονο... να ψαχτω να το κατεβασω ελεγα, αλλα αμα ειναι μουφα μην μπω στον κοπο...μην κανεις καν το λαθος και το αγοράσεις.....κατεβασε οτι θες.εγω να το δώσω σκέφτομαι
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω μιλαω για pc...ps3 μιλαω παντα ε?
Πηρα το fifa11 προχτες. Tο pro εχει πεθανει εδω και χρονια μετα το pro2008 τελος,τελευταια εκδοση που γαμουσε ητανε το pro6.
Πηγαινε παρε το fifa11 φιλε,στο ταμειο μου ελεγε μια ασχετη ξανθια οτι πρωτη φορα βλεπει παιχνιδι να φευγει ετσι,οτανε βαλουνε μυαλο στην Konami τοτε μπορει να ξαναπαρουμε pro...
Πηγαινε παρε το fifa11 φιλε,στο ταμειο μου ελεγε μια ασχετη ξανθια οτι πρωτη φορα βλεπει παιχνιδι να φευγει ετσι,οτανε βαλουνε μυαλο στην Konami τοτε μπορει να ξαναπαρουμε pro...
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν ειναι ετσι... θα το κατεβασω κι αυτο!!!Πηρα το fifa11 προχτες. Tο pro εχει πεθανει εδω και χρονια μετα το pro2008 τελος,τελευταια εκδοση που γαμουσε ητανε το pro6.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K