Νέα

Πριβέ Πουτάνα ... Γενική κουβέντα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Υπάλληλε ....

λέω να πάω να ρίξω καμιά γκαζιά με το όχημα ....
μπορείς να πας να γαμηθείς ....

Σε 2-3 ώρες που θα ξανάρθω , μπορεί να σε πετύχω πάλι .....

Αύριο πάω για σκοποβολή ....
Τα φυσίγγια που θα ρίξω είναι ο μισθός σου
και το δίκανο κάνει παραπάνω από το αμάξι σου ...

τσίου ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοτα χοντρε. θα σε στιψω καποτε. σα μανταρινι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ολο το σαϊτ για τον απολυτο δουλευει  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Λάθος έκφραση.
Η 1η ήταν πορτραίτο , που φαινόταν όμως μέχρι κάτω από το στέρνο
και ήταν Φώκια. Η 2η , την έδειχνε σχεδόν ολόκληρη
και καταλάβαινες ότι όρθια ήταν πιο κοντή από καθισμένη,
σε σχετικά νορμάλ καρέκλα.

Οι οκάδες όμως, ήταν τριψήφιες στον αριθμό.
Τα μάγουλα, θύμιζαν Φαραντούρη ...

παλια ειχαν βγει κατι φωτο της σιλβακι που εφυγε απο δω γιατι καποια καλοπαιδια εβγαλαν φωτο της η ετσι ειχε ακουστει και λες οτι ημουν εγω ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχεις πεσει πολυ χαμηλα ετσι;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε το ήξερα αυτό.
Ανάρχιδα πουστράκια έλεγε μια ψυχή κάποτε.Είχε δίκιο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παλια ειχαν βγει κατι φωτο της σιλβακι που εφυγε απο δω γιατι καποια καλοπαιδια εβγαλαν φωτο της η ετσι ειχε ακουστει και λες οτι ημουν εγω ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχεις πεσει πολυ χαμηλα ετσι;

δεν ηταν του σιλβα οι φωτο βλαμενη. της αλλης της αφρουλας ηταν ξερεις εσυ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δε το ήξερα αυτό.
Ανάρχιδα πουστράκια έλεγε μια ψυχή κάποτε.Είχε δίκιο.
και πολλα αλλα δεν ξερεις. Σκέφτομαι να γραφω ενα βιβλιο με τα κουτσομπολια και τα ποστ και τις φωτο απο το φορουμ εχω πολυ υλικο. εκδοσεις λιβανη. απεξω να ειναι ο λακης με το σωβρακο την κοιλουμπα (την εχω την φωτο στον αλλο υπολογιστη) και θα τιτλοφορείται : σκατα στους ταφους σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
και πολλα αλλα δεν ξερεις. Σκέφτομαι να γραφω ενα βιβλιο με τα κουτσομπολια και τα ποστ και τις φωτο απο το φορουμ εχω πολυ υλικο. εκδοσεις λιβανη. απεξω να ειναι ο λακης με το σωβρακο την κοιλουμπα (την εχω την φωτο στον αλλο υπολογιστη) και θα τιτλοφορείται : σκατα στους ταφους σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε Έρι, πέρα από την πλάκα που σου κάνω καμιά φορά και με όλο το σεβασμό, τι στον πούτσο κάνεις ακριβώς εδώ μέσα;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ψαρεύει πελατάκια

Είναι ψυχίατρος χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε Έρι, πέρα από την πλάκα που σου κάνω καμιά φορά και με όλο το σεβασμό, τι στον πούτσο κάνεις ακριβώς εδώ μέσα;
ειναι η γυναικα μου μαν και ειναι και αστυνομος α απο την δηε.....διωκει το εγκλημα στο διαδικτυο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σας ψαρωνει ο Λακης.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
 Με όλο το σεβασμό με βρίζεις; χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά μην νομίζεις δεν παρεξηγώ και κανέναν στην ουσία. η ερωτηση σου ειναι λιγακι κουτη.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
 Με όλο το σεβασμό με βρίζεις; χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά μην νομίζεις δεν παρεξηγώ και κανέναν στην ουσία. η ερωτηση σου ειναι λιγακι κουτη.

Όχι, δε σε βρίζω, ειλικρινά.  Στο σχολείο με έμαθαν ότι δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις, μόνο απαντήσεις. Την απάντηση την έχεις αλλά ποτέ δε θα τολμούσες να τη γράψεις, ζεις στο ψέμα όπως οι περισσότερες από εσάς, δεν αντέχεις και δεν έχεις τα κότσια, όπως οι περισσότερες από εσάς. Imitation femme fatale για να έχουμε να λέμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Όχι, δε σε βρίζω, ειλικρινά.  Στο σχολείο με έμαθαν ότι δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις, μόνο απαντήσεις. Την απάντηση την έχεις αλλά ποτέ δε θα τολμούσες να τη γράψεις, ζεις στο ψέμα όπως οι περισσότερες από εσάς, δεν αντέχεις και δεν έχεις τα κότσια, όπως οι περισσότερες από εσάς. Imitation femme fatale για να έχουμε να λέμε.

ε οκ παρτο οπως θες  αφου το λυσες το θεμα ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom