Νέα

Πρησμένη πέτσα..δυσκολία λειτουργίας.. αλλεργικός στο latex;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kammenos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
διαφωνω :grin:
τη λατρευω την ασπιρινη  :grin:

αλλα επειτα απο σκεψη θα παω για ποτακι και στο αμαξι μπαλαμουτιασμα....ουτε πιπα δεν θα την αφησω!!!!!!!  :headbang:
η καριερα ειναι καριερα...παω σε γιατρο μεθαυριο.

Επισκέπτης
διαφωνω :grin:
τη λατρευω την ασπιρινη  :grin:

αλλα επειτα απο σκεψη θα παω για ποτακι και στο αμαξι μπαλαμουτιασμα....ουτε πιπα δεν θα την αφησω!!!!!!!  :headbang:
η καριερα ειναι καριερα...παω σε γιατρο μεθαυριο.

οκ συνεχισα να καταναλωνεις καθημερινα τοτε ακετυλοσαλικυλικο οξυ αφου τη λατρευεις.u know better...

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
λοιπον..για να μη πολυλογω...και επειδη σημερα πρεπει οπωσδηποτε να μαι ΟΚ το βραδυ...
το παθαινω 2η φορα αυτο που θα περιγραψω.

οπως ειναι το πεος... ειναι πρισμενο μπροστα στην ακρη της πετσας σε φαση τετοια που φαινεται και παραμορφωμενο.
δυσκολευομαι να ανοιξω το κεφαλι καθως υπαρχει δυσκολια απο το πριξιμο.

πριν κανα μηνα που το χα παθει πιστευα οτι ηταν κατι κωλο baby oil
τωρα ομως απλα δοκιμασα μια καινουργια καποτα χθες της duo και επαθα ξανα αυτο.
μου πηρε καμια βδομαδα ολο αυτο να περασει τοτε αλλα ηταν πολυ εντονοτερο.
και μου αφησε και ψηλοχουσουρι δυσκαμψιας στο να ανοιγει το κεφαλι οπως ανοιγε παντα και να μενει ανοιχτο.

τωρα του κανω πλυσεις με καυτο νερο γιατι βλεπω οτι το βοηθαει...αλλα η γκαντεμια μου ειναι οτι σημερα επρεπε να μαι καλα...........
το χει παθει κανεις???ειναι αλλεργια σε latex???

πρεπει να παω σε γιατρο αλλα μερες που τυχαν δυσκολα.

Φίλε έχεις ζάχαρο. Πρώτα πας παθολόγο και μετά ουρολόγο.

Επισκέπτης

Και πριν απο Παθολογο σε διαβητολογο  :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μην τον τρομαζετε τον ανθρωπο ρε παιδια

Επισκέπτης
Εγω πλακα εκανα με την ιντερνιτικη διαγνωση
φυσικα και δε πρεπει να τρομαζει

OP
OP
K

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Χρονια Πολλα σε ολους Καλα Χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον...ουτε διαβητη εχω...ζαχαρο δεν νομιζω 21 χρονων ειμαι και πολυ καλα γυμνασμενος διχως συμπληρωματα και προσθετες πιπες...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!!!!!

σας ακουσα και δεν εκανα κατι παραπανω με τη μικρη μονο μπαλαμουτια τριψιματα γλυψιματα...
αλλα επειδη χρονιαρες μερες ειναι και δεν μου αρκει ολο αυτο...βγηκα και σε μαγαζι με το κολλητο και βρηκαμε 2 κοπελαρες οπου συνεχισα και κει τα μπαλαμουτια με τη μια..
ωραια η ζωη αν εχεις ασχολιες τελικα....  :grin: ειχα μουχλιασει καιρο

ΥΣ: Γιατι δεν μπορουμε ποτε να λογαριασουμε ποσα λεφτα χαλαμε οταν εχουμε μια μουναρα διπλα μας???????  :idiot:
μαλλον ειμαι μουνοδουλος.

OP
OP
K

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
οκ συνεχισα να καταναλωνεις καθημερινα τοτε ακετυλοσαλικυλικο οξυ αφου τη λατρευεις.u know better...

ειναι ομως το μονο παυσιπονο που ενεργει τοσο αμμεσα κατα τη γνωμη μου.και οταν τη διαλυεις σε κουταλι εχει απιστευτη γευση και ειναι κ σαν αναβολικο σου δινει ενεργεια  :grin:
μη φανταστεις οτι παιρνω καθε μερα...δεν χρησιμοποιω ποτε φαρμακα πολυ σπανια....ε χθες λογο της καλης ροης που δινει στο αιμα (αιμοδιαλυτικο???) ειπα να τη παρω.

Επισκέπτης
Χρονια Πολλα σε ολους Καλα Χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον...ουτε διαβητη εχω...ζαχαρο δεν νομιζω 21 χρονων ειμαι και πολυ καλα γυμνασμενος διχως συμπληρωματα και προσθετες πιπες...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!!!!!

σας ακουσα και δεν εκανα κατι παραπανω με τη μικρη μονο μπαλαμουτια τριψιματα γλυψιματα...
αλλα επειδη χρονιαρες μερες ειναι και δεν μου αρκει ολο αυτο...βγηκα και σε μαγαζι με το κολλητο και βρηκαμε 2 κοπελαρες οπου συνεχισα και κει τα μπαλαμουτια με τη μια..
ωραια η ζωη αν εχεις ασχολιες τελικα....  :grin: ειχα μουχλιασει καιρο

ΥΣ: Γιατι δεν μπορουμε ποτε να λογαριασουμε ποσα λεφτα χαλαμε οταν εχουμε μια μουναρα διπλα μας???????  :idiot:
μαλλον ειμαι μουνοδουλος.

ποιο μαγαζι ειναι αυτο που με το που πας βρισκεις κοπελαρες να μπαλαμουτιαστεις?στριπ εννοεις ρε φιλε? :think:

Επισκέπτης
ειναι ομως το μονο παυσιπονο που ενεργει τοσο αμμεσα κατα τη γνωμη μου.και οταν τη διαλυεις σε κουταλι εχει απιστευτη γευση και ειναι κ σαν αναβολικο σου δινει ενεργεια  :grin:
μη φανταστεις οτι παιρνω καθε μερα...δεν χρησιμοποιω ποτε φαρμακα πολυ σπανια....ε χθες λογο της καλης ροης που δινει στο αιμα (αιμοδιαλυτικο???) ειπα να τη παρω.

υπαρχουν κ καλυτερα

OP
OP
K

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
μπουρναζι....
saloon oriental....
enzo
kolash

πολυ πραμα.
σημερα γνωρισα 4 (17χρονες...)
η μια ηταν αρρωστια αλλα δεν πρεπει να μπω στο πειρασμο θα μας πανε μεσα

Επισκέπτης
μπουρναζι....
saloon oriental....
enzo
kolash

πολυ πραμα.
σημερα γνωρισα 4 (17χρονες...)
η μια ηταν αρρωστια αλλα δεν πρεπει να μπω στο πειρασμο θα μας πανε μεσα

κ σε ολα αυτα με το που πηγες γνωρισες μουναρες κ αρχισατε τα μπαλαμουτια κατευθειαν? :think:

σας αφηνω τωρα γιατι μου κανει κατι πιπες η ατζελινα τζολι αφου πριν λιγο κερδισα τον Τζορνταν σε μονο  αναπτυσσοντας παραλληλα μια ερευνα για την πληρη θανατωση των καρκινικων κυτταρων :rockon:

OP
OP
K

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε ελεος!! :grin:
αλλα αν θελει κ η αλλη δεν ειναι δυσκολο ... εχει και ωραιο κοσμο απο κοπελες και ειναι και πολλες μονες τους και γενικα ειναι καλο μερος να κανεις καμακι.

-----------
στο θεμα μας το καβλι λειτουργει μια χαρα  :grin:
δεν ξερω αν ειμαι ομως αλλεργικος στο λατεχ ακομα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χαιρομαι παλικαρι μου για σενα.για ζαχαρο κδεν εχει σημασια ομως ποσο χρονων εισαι,αυτο να το ξερεις.οσο για τα μουνια μπραβο σου.κ μια συμβουλη,το πουλι σου κ τα ματια σου.δεν το αφηνουμε κ οτι γινει κ καλα που εγινες παλι να πας στο γιατρο για να μην την ξαναπαθεις κ σου μεινει κ μονιμο προβλημα.οσο για τα μαγαζια που λες,δεν τα ξερω γιατι ειμαι απο θεσ νικη αλλα αν υπαρχουν λεω να κατεβω τωρα κιολας...

Επισκέπτης
οχι ρε ελεος!! :grin:
αλλα αν θελει κ η αλλη δεν ειναι δυσκολο ... εχει και ωραιο κοσμο απο κοπελες και ειναι και πολλες μονες τους και γενικα ειναι καλο μερος να κανεις καμακι.

-----------
στο θεμα μας το καβλι λειτουργει μια χαρα  :grin:
δεν ξερω αν ειμαι ομως αλλεργικος στο λατεχ ακομα.

η
χαιρομαι παλικαρι μου για σενα.για ζαχαρο κδεν εχει σημασια ομως ποσο χρονων εισαι,αυτο να το ξερεις.οσο για τα μουνια μπραβο σου.κ μια συμβουλη,το πουλι σου κ τα ματια σου.δεν το αφηνουμε κ οτι γινει κ καλα που εγινες παλι να πας στο γιατρο για να μην την ξαναπαθεις κ σου μεινει κ μονιμο προβλημα.οσο για τα μαγαζια που λες,δεν τα ξερω γιατι ειμαι απο θεσ νικη αλλα αν υπαρχουν λεω να κατεβω τωρα κιολας...

η εξεταση για αυξημενα επιπεδα σακχαρου ειναι πολυ ευκολη.Πηγαινε στο φαρμακειο της γειτονιας σου λογικα θα εχουν το μηχανηματακι που σου τρυπαει το δαχτυλο στην ακρη κ σου βγαζει αμεσσως το αποτελεσμα

OP
OP
K

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
και χουν τρυπηθει χιλιαδες με αυτο το μηχανηματακι γεροι γριες και παθαινεις aids  :'(
ειχε μια γιαγια μου καποτε και δεν θυμαμμαι να αλλαζε η βελονα ειχα τρυπηθει για δοκιμη και την εκανα με οινοπνευμα.

παντως επειδη τρωω και πολλα γλυκα ισως να χω αυξημενο ζακχαρο θα παω αυριο κιολας να το δω.
αλλα εξετασεις δεν κανω..απο μικρος εχω ψυχολογικο με το να μου παρουν αιμα...προτιμω να πεθανω ορθιος...

------------
αν δεν ξερεις το μπουρναζι στην Αθηνα τοτε δεν ξερεις τιποτα...ευχομαι να το μαθεις... :2funny:

------

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το μπουρναζι το ξερω γιατι ερχομαι συχνα αθηνα,αλλα δεν ηξερα τι παιζει στα μαγαζια ρε παιδι μου.εσυ αν δεν ζησεις τη θεσ νικη τη νυχτα δεν ξερεις τι παιζει

Επισκέπτης
και χουν τρυπηθει χιλιαδες με αυτο το μηχανηματακι γεροι γριες και παθαινεις aids  :'(
ειχε μια γιαγια μου καποτε και δεν θυμαμμαι να αλλαζε η βελονα ειχα τρυπηθει για δοκιμη και την εκανα με οινοπνευμα.

παντως επειδη τρωω και πολλα γλυκα ισως να χω αυξημενο ζακχαρο θα παω αυριο κιολας να το δω.
αλλα εξετασεις δεν κανω..απο μικρος εχω ψυχολογικο με το να μου παρουν αιμα...προτιμω να πεθανω ορθιος...

------------
αν δεν ξερεις το μπουρναζι στην Αθηνα τοτε δεν ξερεις τιποτα...ευχομαι να το μαθεις... :2funny:

------

οχι ρε κανονικα αλλουζουν οι βελωνιτσες που σε τρυπανε δεν ειναι τιποτα.Ενα τσιμπηματακι στην ακρη του δαχτυλου ειναι ουτε που θα το καταλαβεις.
Ναι με γλυκα κ κακη διατροφη ειδικα απο μικρες ηλικειες οι περισσοτεροι πανε για σακχαρωδη διαβητη
κανε γενικες αιματος καλυτερα αλλα αυτο ειναι ασχετο με το τη πετσα στο καβλι σου.Πρεπει να πας στο Συγγρο να στο τσεκαρουν γιατι το πιο πιθανο να ειναι κατι δερματικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom