Επισκέπτης
αν εχεις λοιμωξη θα κολλησεις κ τη γκομενα.Πρεπει να πας στο Συγγρο να σε δουνε οι σε καποιο ιδθωτικο ιατρειο καπου καλου δερματολογου που δουλευει στο Συγγρο τα πρωινα
εγω λεω να μην μπεις καθολου πριν το δεις.μπορει να ειναι ενας απλος ερεθισμος κ να σε εχει φερει σε αυτην την κατασταση κ να το ζορισεις οποτε θα γινει χειροτερα.υπομονη.ειπες πως ειναι κ παρθενα οποτε διπλο το ζορι......
μου ειναι ευκολο να σου πω αν εχει λοιμωξη η περιοχη αλλα δεν το κανω γιατι τηλεδιαγνωση απο ιντερνετ ειναι κ ηλιθιο κ επικινδυνο.ε αν εχω και λοιμωξη η τιποτα σοβαροτερο απο τον αερα τοτε πραγματικα τι να το κανεις το γαμησι αν παιζω κορωνα γραμματα την υγεια μου.
θα μπω με προφυλακτικο τι να κανω..
ουτε η γλωσσα μου δεν μπαινει εκει μεσα οπως ειδα τη τελευταια φορα...οχι το εργαλειο οπως εχει γινει τωρα..
κατι ασχετο ο καμενος που ανοιξε το thread (ολα οσα θα θελατε να μαθετε για Ουκρανιδες μουναρες)και αυτοαποκαλειται Ουκρανολογος τι νομιζει οτι ειναι?
παντως δεν ειμαι γω αυτος ο καμμενος..αλλος το ανοιξε
oxi δεν το βαζω κατω ...
παιζω ακομα και τραυματιας......
ολο και καλυτερα...αν χρειαστει φυσικα και θα γαμησουμε !
ειμαστε ετοιμοπολεμοι ακομα και τραυματισμενοι...
χτυπησα και μια ασπιρινη τωρα για να ρευσει πιο γρηγορα το αιμα...και να γινει σωστα η κυκλοφορια στο σημειο οπου υπαρχει θεμα...ολα δειχνουν καλυτερα αλλα απο αυριο θα μαι ξανα οπως παλια.