You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
princess Barbie
- Μέλος που άνοιξε το νήμα green_gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Λοιπόν!
Προ μηνών είχα συναντήσει την Βίκυ (δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω ποια Βίκυ, αλλά για τους πολύ ρούκις, την Βίκυ τέως από Κασσάνδρας) σε δικό της χώρο στην οδό Δοϊράνης (πρώτη παράλληλο της Συγγρού)
Η Βίκυ μου είχε πει πως τον χώρο τον είχε μαζί με κάποια Barbie, trans, της οποίας φωτό κοσμούσε και τον χώρο. Καλή φαινόταν στην φωτό, αλλά τότε δεν ήξερα πως είναι pre-operated, μετά το έμαθα.
Την Barbie δεν την συνάντησα ποτέ, διότι δεν είναι του γούστου μου "γυναίκες" με πούτσο.
Η Βίκυ μου θύμωσε ακολούθως, διότι κάπου ανέφερα πως η Μυρτώ (Ζέτα) έχει καλύτερο επίπεδο (class), οπότε δεν έχω πλέον πρόσβαση ούτε σ' αυτήν.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ιδιέταιρα, υποθέτω πως όχι. Τουλάχιστον έμαθες πως όντως δουλεύει...
Προ μηνών είχα συναντήσει την Βίκυ (δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω ποια Βίκυ, αλλά για τους πολύ ρούκις, την Βίκυ τέως από Κασσάνδρας) σε δικό της χώρο στην οδό Δοϊράνης (πρώτη παράλληλο της Συγγρού)
Η Βίκυ μου είχε πει πως τον χώρο τον είχε μαζί με κάποια Barbie, trans, της οποίας φωτό κοσμούσε και τον χώρο. Καλή φαινόταν στην φωτό, αλλά τότε δεν ήξερα πως είναι pre-operated, μετά το έμαθα.
Την Barbie δεν την συνάντησα ποτέ, διότι δεν είναι του γούστου μου "γυναίκες" με πούτσο.
Η Βίκυ μου θύμωσε ακολούθως, διότι κάπου ανέφερα πως η Μυρτώ (Ζέτα) έχει καλύτερο επίπεδο (class), οπότε δεν έχω πλέον πρόσβαση ούτε σ' αυτήν.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ιδιέταιρα, υποθέτω πως όχι. Τουλάχιστον έμαθες πως όντως δουλεύει...
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Αμάν αυτά τα βεντετιλίκια!
Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε συ σπίντ, άλλαξε αβατάρ δεν ταιριάζει στη προσωπικότητα σου αυτό που έχεις..βάλε αυτό που σου πάει κουτί!!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Η barbie ειναι μεν ωραια αλλα παραειναι βεντετα... ειδικα απο τοτε που την εκανε γνωστη στο πανελληνιο ο θεοδωρακης στους "πρωταγωνιστες"
οντως εχει κοινο χωρο με τη Βικυ...
οντως εχει κοινο χωρο με τη Βικυ...
Επισκέπτης
εγω την πηρα το Πασχα παντως μαζι με λαμπαδα για τη μικρη ανηψια μου.αυτη τη συγκεκριμενηΤελικα τι λεει η Barbie?
Την πηρε κανενας προσφατα..?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
το ευρηκα την πηρε γιατρεΤελικα τι λεει η Barbie?
Την πηρε κανενας προσφατα..?
ποιος να την παρει ρε δικε μου ενας την παιρνει 2 δεν την ξανα παιρνουν ρε
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
H BARBIE TYXAINEI NA NAI KOΛΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ Μ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
τυφλα να χει η vanity δλδ μαρκελαH BARBIE TYXAINEI NA NAI KOΛΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ Μ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ.
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
τυφλα να χει η vanity δλδ μαρκελα
ΔΕΣΤΕ ΤΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΝΙΤΥ ΚΤΛ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟυΜΕ ΧωΡΙΣ ΝΑ ΧΟυΜΕ Αποψη κ αντικειμενικη εικονα
sunscreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
doyleyei sthn ING sth stggroy, kanthia, psilh, poly omorfh. Edo einai oi fotos ths:
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ειπε κανεις κυρια μαρκελα μας οτι δεν ειναι ομορφη?ΔΕΣΤΕ ΤΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΝΙΤΥ ΚΤΛ
και αποψη εχουμε και αντικειμενικη εικονα εχουμε επι των πραγματων
translove84
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Από ομορφιά η Barbie είναι θεά, τρελή καύλα αλλά μέχρι εκεί. Είναι μακράν τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει, μιλάμε για τρελή ξεπέτα. Αυτό βέβαια αναφέρετε σε εμπειρία κάπου πριν 3-4 χρόνια.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Αφού η ίδια δεν κατέθεσε στο Θοδωράκη στην tv πως ξεπετάει τους πελάτες ? Θυμάμαι δηλώσεις της σε αυτό το στυλ. Εμείς είμαστε άδικοι Μαρκέλα μου, ή ίδια προς ... τον εαυτό της ? Εγώ δεν την έχω πάρει γιατί από την εμπειρία μου καταλαβαίνω πράγματα από τον τρόπο που σου μιλά και σε κοιτάζει η υποψήφια, πέρα βέβαια από το 100ρικο που ζητούσε.
ΔΕΣΤΕ ΤΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΝΙΤΥ ΚΤΛ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K