Νέα

princess Barbie

• Μέλος που άνοιξε το νήμα green_gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

green_gr

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
είναι μια τρανς με αυτό το όνομα στα κοινωνικά δίκτυα (facebook,zoo) κτλ .Ξέρει κανείς τίποτε;Αν εργάζεται αν έχει site ;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Λοιπόν!
Προ μηνών είχα συναντήσει την Βίκυ (δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω ποια Βίκυ, αλλά για τους πολύ ρούκις, την Βίκυ τέως από Κασσάνδρας) σε δικό της χώρο στην οδό Δοϊράνης (πρώτη παράλληλο της Συγγρού)
Η Βίκυ μου είχε πει πως τον χώρο τον είχε μαζί με κάποια Barbie, trans, της οποίας φωτό κοσμούσε και τον χώρο. Καλή φαινόταν στην φωτό, αλλά τότε δεν ήξερα πως είναι pre-operated, μετά το έμαθα.

Την Barbie δεν την συνάντησα ποτέ, διότι δεν είναι του γούστου μου "γυναίκες" με πούτσο.
Η Βίκυ μου θύμωσε ακολούθως, διότι κάπου ανέφερα πως η Μυρτώ (Ζέτα) έχει καλύτερο επίπεδο (class), οπότε δεν έχω πλέον πρόσβαση ούτε σ' αυτήν.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ιδιέταιρα, υποθέτω πως όχι. Τουλάχιστον έμαθες πως όντως δουλεύει...

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
αυτες χανουν  :knockinb: και σε λιγο καιρο κατι τετοιους χαρακτηρες θα τις κοψει η  :jerking: και το πουλι θα το εχουν μονο για  :piss:

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ σπίντ, άλλαξε αβατάρ δεν ταιριάζει στη προσωπικότητα σου αυτό που έχεις..βάλε αυτό που σου πάει κουτί!!  :2funny: :2funny:

URL]]

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Η barbie ειναι μεν ωραια αλλα παραειναι βεντετα... ειδικα απο τοτε που την εκανε γνωστη στο πανελληνιο ο θεοδωρακης στους "πρωταγωνιστες"

οντως εχει κοινο χωρο με τη Βικυ...

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
η Μπάρμπι είναι τζάμπα λεφτά. Μακριαααααααααααααααααα

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Τελικα τι λεει η Barbie?
Την πηρε κανενας προσφατα..?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
H BARBIE TYXAINEI NA NAI KOΛΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ  Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ Μ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
H BARBIE TYXAINEI NA NAI KOΛΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ  Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ Μ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ.
τυφλα να χει η vanity δλδ μαρκελα :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ΔΕΣΤΕ ΤΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΝΙΤΥ ΚΤΛ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟυΜΕ ΧωΡΙΣ ΝΑ ΧΟυΜΕ Αποψη κ αντικειμενικη εικονα
ειπε κανεις κυρια μαρκελα μας οτι δεν ειναι ομορφη? :think: :think:
και αποψη εχουμε και αντικειμενικη εικονα εχουμε επι των πραγματων :rockon: :rockon:

translove84

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Από ομορφιά η Barbie είναι θεά, τρελή καύλα αλλά μέχρι εκεί. Είναι μακράν τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει, μιλάμε για τρελή ξεπέτα. Αυτό βέβαια αναφέρετε σε εμπειρία κάπου πριν 3-4 χρόνια.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Αφού η ίδια δεν κατέθεσε στο Θοδωράκη στην tv πως ξεπετάει τους πελάτες ? Θυμάμαι δηλώσεις της σε αυτό το στυλ. Εμείς είμαστε άδικοι Μαρκέλα μου, ή ίδια προς ... τον εαυτό της ? Εγώ δεν την έχω πάρει γιατί από την εμπειρία μου καταλαβαίνω πράγματα από τον τρόπο που σου μιλά και σε κοιτάζει η υποψήφια, πέρα βέβαια από το 100ρικο που ζητούσε.

ΔΕΣΤΕ ΤΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΑΝΙΤΥ ΚΤΛ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟυΜΕ ΧωΡΙΣ ΝΑ ΧΟυΜΕ Αποψη κ αντικειμενικη εικονα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom