Νέα

Πρέπει να είμαι "άρωστος" !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grazydog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εχω μείνει μόνος μου στο γραφείο και διαβάζω τα διάφορα που γράφετε φίλοι μου. Μερικές φορές σταματώ και σκέφτομαι .... άραγε τι μπορεί να φταίει..??? Εχω πολύ ωραία γυναίκα, στο γραφείο από τις 3 γραμματέες που είχα έχω φάει (και τρώω) τις 2, επειδή η δουλειά μου είναι pr/marketing κάθε εβδομάδα το ραντεβουδάκι μου θα τα κάνω, με ωραία γκομενάκια...
Παρόλα αυτά ρε παιδιά ακόμα και τώρα που γράφω είμαι έτοιμος να πάω να ξεσκίσω μια ωραία πουτάνα που μετά θα την πληρώσω... παλιά στα νειάτα μου με ένα φίλο παθαίναμε το ίδιο πράγμα, βγαίναμε με γκόμενες πηγαίναμε τις γαμάγαμε και μόλις τις πηγαίναμε σπίτι εμείς βγαίναμε μπουρδελότσαρκα και ξαναγαμάγαμε πουτάνες..  μάλλον από αυτόν το κόλλησα!!

Τι να πω...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φιλαράκο σε νιώθω.. πραγματικά.

Αλλά μην ανησυχείς, η ΑΜΑΝ teleshopping έχει και πάλι τη λύση!!

Θα δώσεις σε μένα τις γκόμενες , και θα γαμάς εσύ τις πουτάνες. Έτσι δεν θα αισθάνεσαι άρρωστος, αφού θα γαμάς πουτάνες επειδή δεν θα έχεις άλλες να γαμήσεις. Μόλις σου χάρισα την ψυχική σου υγεία.

Τι λές?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.....παληκαρι, ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι πασχεις απο μια πολυ συνηθισμενη αρρωστια που λεγεται ''υγιεστατος αντρας''......
μονο κοιτα μη σε πιασει κοροιδο κανεις και σου δωσει καμια θεραπεια......!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Η πουτανολατρεία είναι εθισμός .. όπως η πρέζα. Με μια διαφορά : Η πρέζα με μικρή ή μεγάλη προσπάθεια μπορεί και να κόβεται

OP
OP
G

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
fkmenace έχεις δίκιο, αν ήταν οικόπεδα θα μπορούσα να στις μεταβιβάσω κιόλας..

Πάντως από ότι βλέπω είναι και άλλοι φίλοι στην ίδια κατάσταση εδώ μέσα οπότε δεν "τρέχει μία" μάλιστα βλέπω και διάγνωση..

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αυτό έλειπε ρε φίλε, να υπάρχει και πρόβλημα..

Ο μόνος που μπορεί να έχει πρόβλημα είναι η γυναίκα σου, κανείς άλλος

OP
OP
G

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ναι γι'αυτό προσέχω πάρα πολύ μην "αρπάξω" τίποτα και της το πάω... αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ έχω αρχίσει και σακουλεύομαι..

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
μεγαλε grazydog και οι γραμματείς σου στο γραφειο γιατι νομιζεις οτι διαφερουν απο τις πουτανες;
καποτε ρωτησα μια πορνη γιατι κανει αυτη τη δουλεια και μου απαντησε ... ουτως η αλλως και σε αλλη δουλεια το αφεντικο μου θα θελησει να με γα......σει και μαλιστα με λιγοτερα αμοιβη  οκ;

OP
OP
G

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο... αλλά αυτό όμως δεν είναι κανόνας αντιθέτως θα έλεγα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
μια η οριστικη λυση: να τα εξομολογηθεις ολα στη γυναικα σου και σε ενα μηνα το πολυ το προβλημα σου θα αποτελει οριστικα παρελθον!!!

(το προβλημα σου ονομαζεται ιδεοψυχαναγκαστικη πορνοδιαταραχη) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
grazydog θα σου κανω μια ερωτηση.... ..

βγαινεις για κυνηγι . περνα απο πανω σου  ενα κοπαδι παπιες.  εχεις μια καραμπινα με 5 φυσιγγια. ποσες τουφεκιες θα ριξεις;  προσεχε τι θα απαντησεις

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια η οριστικη λυση: να τα εξομολογηθεις ολα στη γυναικα σου και σε ενα μηνα το πολυ το προβλημα σου θα αποτελει οριστικα παρελθον!!!

(το προβλημα σου ονομαζεται ιδεοψυχαναγκαστικη πορνοδιαταραχη) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αν τα εξομολογηθεί όλα στη γυναίκα του, το μόνο που θα αποτελεί παρελθόν θα είναι το φσωλί του που θα του το έχει κόψει σύρριζα!

Keep up the good work γκρέιζυντογκ!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...ολα καλα κολλητε...μην ταραζεσαι...τι να πω και γω που εχω σπουδασει πανω στο θεμα....ειμαι τελειοφοιτος ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗΣ....σας ευχαριστω!

OP
OP
G

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1

βγαινεις για κυνηγι . περνα απο πανω σου  ενα κοπαδι παπιες.   εχεις μια καραμπινα με 5 φυσιγγια. ποσες τουφεκιες θα ριξεις;  προσεχε τι θα απαντησεις

Φίλε panaxios θα την αδειάσω πάνω τους (και ας είναι παράνομο...)

OP
OP
G

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αν τα εξομολογηθεί όλα στη γυναίκα του, το μόνο που θα αποτελεί παρελθόν θα είναι το φσωλί του που θα του το έχει κόψει σύρριζα!

Keep up the good work γκρέιζυντογκ!

Σίγουρα θα ...υπάρξει πρόβλημα, αν και έχω αναγκαστεί αρκετές φορές να αλλάξω κινητό γιατί όπως είπαμε ....υπάρχουν και μαλακισμένα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

βγαινεις για κυνηγι . περνα απο πανω σου  ενα κοπαδι παπιες.   εχεις μια καραμπινα με 5 φυσιγγια. ποσες τουφεκιες θα ριξεις;  προσεχε τι θα απαντησεις

1) πετανε οι παπιες ???????? 2) 5+1  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε crazydog, πιστεύεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα με όλα αυτά;;
Ακου αυτό και ξανασκέψου:
1)Δεν είμαι παντρεμένος και δεν έχω τα σίγουρα γαμήσια της  γυναίκας μου.
2)Δεν έχω καν σχέση αφού δεν είμαι δικτυωμένος σε παρέες.Με καμάκι δοκιμασμένα σπάνια γίνεται κάτι.
3)Στη περιοχή μου δεν υπάρχει ίχνος μπουρδέλου.
4)Η δουλειά μου δεν ενδύκνειται για χωσιματάρες.

Τι νοιώθεις την κατάσταση;;;;;;;;;;;;;
Μπορεις να την κατανοήσεις;;;;;;;;;;;

Και μετά μου λες νοιώθω τύψεις που γαμώ αβέρτα;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

OP
OP
G

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε χαρτινος άκου:
1) κάποτε σε ένα μαγαζί βλέπαμε μια μουνάρα και τα είχαμε παίξει οπότε πετάγετε ένας φίλος και λέει "τι βλεπετε ατή που όλοι μας τη θέλουμε τρελά?? κάποιος έχει βαρεθεί να τη γαμάει... (ο άνδρας της??)
2) Η δικτύωση και οι παρέες δεν είναι μονόδρομος για να βρείς γυναίκα, πολλές φορές μάλιστα λειτουργούν ανασταλτικα στο να τη πηδήξεις γιατί υπάρχουν πολλοι κοινοί γνωστοί... η προσέγγιση και όχι το καμάκι (αδόκιμος όρος κατ' εμέ) μπορεί να γίνει παντού ακόμα και στο περίπτερο στο market κ.α Μάλλον πρέπει κάτι να αλλάξεις στην προσέγγισή σου.
3) που μένεις ρε φίλε ... ακόμα και στο μακρινό μέρος της ελλάδας παίζουν κωλόμπαρα..
4) δεσμοφύλακας σε αντρικές φυλακές??.. γιατί κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ, γεωργούς που ξέρω από το χωριό καταγωγής μου έχουν ξεσκίσει όλες τις αλλοδαπές στα χωράφια...

Πάντα φιλικά εγώ θα πώ πως όλα είναι μέσα στο μυαλό μας παιδιά. ότι σκεφτεί ο άνθρωπος με πείσμα και πρόγραμμα μπορεί να το υλοποιήσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom