Εχω μείνει μόνος μου στο γραφείο και διαβάζω τα διάφορα που γράφετε φίλοι μου. Μερικές φορές σταματώ και σκέφτομαι .... άραγε τι μπορεί να φταίει..??? Εχω πολύ ωραία γυναίκα, στο γραφείο από τις 3 γραμματέες που είχα έχω φάει (και τρώω) τις 2, επειδή η δουλειά μου είναι pr/marketing κάθε εβδομάδα το ραντεβουδάκι μου θα τα κάνω, με ωραία γκομενάκια...
Παρόλα αυτά ρε παιδιά ακόμα και τώρα που γράφω είμαι έτοιμος να πάω να ξεσκίσω μια ωραία πουτάνα που μετά θα την πληρώσω... παλιά στα νειάτα μου με ένα φίλο παθαίναμε το ίδιο πράγμα, βγαίναμε με γκόμενες πηγαίναμε τις γαμάγαμε και μόλις τις πηγαίναμε σπίτι εμείς βγαίναμε μπουρδελότσαρκα και ξαναγαμάγαμε πουτάνες.. μάλλον από αυτόν το κόλλησα!!
Τι να πω...
Παρόλα αυτά ρε παιδιά ακόμα και τώρα που γράφω είμαι έτοιμος να πάω να ξεσκίσω μια ωραία πουτάνα που μετά θα την πληρώσω... παλιά στα νειάτα μου με ένα φίλο παθαίναμε το ίδιο πράγμα, βγαίναμε με γκόμενες πηγαίναμε τις γαμάγαμε και μόλις τις πηγαίναμε σπίτι εμείς βγαίναμε μπουρδελότσαρκα και ξαναγαμάγαμε πουτάνες.. μάλλον από αυτόν το κόλλησα!!
Τι να πω...